Yeah, I’ll miss the boredom and the freedom and the time spent alone

lifestyle
16 kommenttia
dididid

lindyyyhh

jyyyhel

Lukemisesta taukoa pitäessäni olen onnistunut ottamaan osan valokuvauskurssin töistä, olen heittänyt kaikki kuivuneet tussit ja kynät roskiin, olen järjestellyt aurinkolasini ja puhdistanut meikkisiveltimeni sekä keksinyt uuden smoothiereseptin. (Vai fruitieksikohan sitä pitäisi kutsua, kun se sisältää vain marjoja ja hedelmiä….?) Nyt pitäisi vaihtaa päälle jotain fiksumpaa kuin risa muumi t-paita ja kiirehtiä äikän tenttiin. Mukavaa keskiviikkoa!

Lisää luettavaa

Miten marraskuusta selvitään?

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. aah kattojen yllä! näyttää mukavalta.. tonne tekis mieli mennä nyt kun pärjää ulkona ja juoda kuumaa kaakaoo ja mutustaa eväitä.
  ihanuus!

 2. ois kiva nähdä blogin puolella enemmän valokuvia, joita oot kuvaillu koulutöihin. (-:

 3. voi ihanaa! oletko se puukkohupparityttöjen iida ? (: sydämmeni halkesi kahteen osaan kun lopetitte bloginne mutta nyt taisin rakastua uudestaan !<3 fontti vaan on melko pientä ainakin omalla koneellani siitä on vaikea saada selvää. Mutta se on sivuseikka kunhan olet taas takaisin blogimaailmassa!

 4. fruitien ohjetta tänne vaan! täytyis osata tehdä itekkin jotain herkkua, ettei huku rahat arnoldsin versioihin. :D ah, se on vaan täydellisen raikas juoma raskaan shoppailukierroksen aikana..

 5. Anonyymi, haha suunnitelmat on vielä vähän epäselvät että missä vaiheessa haen ja mitä ens vuonna teen, mutta tampereen kauppakorkeakoulu olis tavoitteena jossain vaiheessa.

  raakel, no eikööö! Tampereella on harmillisen vähän kattoja jonne saa luvallisesti mennä ja jonne pääsee ihan sisäkautta… :–(

  Anonyymi, katsotaan jos tykkään niistä hehe:D

  Ninnisi, kiitos!

  Anonyymi, eiku Martta ja Raili :)

  hulahula, aiettä sydämesi oikein halkesi:-D Olen kyllä puukkohupparityttöjen Ida juu, kiva kun löysit seuraileen :–)

  jug12, hahaha ne on niin yksinkertaisia ettei niihin mitään reseptejä tarvi ;-) mansikoita, vadelmia, banaani ja sellasta appelsiinimehua jossa on paljon hedelmälihaa;-)

 6. Mä oon sitä mieltä, et kantsis harkita opiskelemista Turussa ;))))) Tai sit välivuotta siellä….. Kuulin huhuu, et hyvä kaupunki ja kuumii kissoi ja sillee….

 7. Milja, hahahaha NO KUULE olen kyllä harkinnut sitäkin !;-) mutta kun mulla on täällä Tampereella yks tyyppi josta silleen vähän niinku tykkään *iih* niin oon täällä ainakin sen vuoden vielä mitä se on lukiossa nelivuotisena. Sit pitää kattoo uusiks että mitä kumpiki tekee, Turku kyllä kiinnostaa, että eipä tiiä jos sinne eksyn vielä ;–)) Mutta jos tänne jään opiskelemaankin niin sit pitää vaan treffailla yhtä kuumaa kisuu! Ja hei me sit ollaan oikeasti tulossa sinne vierailemaan kun nää yo:t on ohi>:–) beware…

 8. Joo laita ne smoothie/ fruitie reseptit tänne? Ootko ikinä laskenu niiden sisältämiä kaloreita. Ihana tää sun blogi :)

 9. Anonyymi, en, koska en mä huolehdi mistään hedelmistä/marjoista tulleista kaloreista, kun tiedän että niiden hiilarit ja energiamäärät ei mun ruokavaliossa ole suuria. Ja kaikenlisäkshän ne on hyviä hiilareita ja hyvää energiaa. Jos jostain kantsii murehtia niin siitä turhasta energiasta, muttei tollasesta.

  Fruitie/smoothie-reseptit nyt ovat niin yksinkertaisia että en koe mitään järkeä niiden julkaisuun :-D Teen ne summamutikassa ja sekoittelen eri raaka-aineita. Banaania, mansikoita, mustikoita, vadelmia, maustamattomia jugurtteja, maitoa, mehuja, joskus lisään sekaan hieman ruismuroja tai kauraleseitä. Kaikki hedelmät ja marjat kelpaavat, oman maun mukaan!

 10. Hei sano että ne ei olla me vaan että sulla on uusia kamuja ku vanhat paskoja (se linda ja jutta ja viulu-miina) nii ettei enää kiinnosta!!

 11. Maunu_Ladonlukko, no luulis että tuli jo selväks kerta kuvissaki näkyy vaan armi ja taina!1!

 12. Todellaki ootte! Mun rotankoloon mahtuu kasoittain kuumia misuja! 8) Eiks se poika, josta ehkä vähän tykkäät vois muuttaa kans ja käydä lukion loppuu vaik tääl….. tai jättää loput lukiosta välii, mitä kukaa nyt millää opinnoilla ees tekee…

 13. Milja, no HYVÄ!! Sillä pakkohan se Turkukin on tulla valloittaan jossain vaiheessa:::) No jooo, totta……… eihän sillä kumminka mitää tee….. tai jtn……