Vertailussa: TIGI ROCKAHOLIC Dirty Secret dry shampoo ja TONI&GUY:n refreshing dry shampoo

lifestyle
25 kommenttia
vs

Puhuin jo aiemmin raportoivani kuivashampoo-kokeiluistani teillekin! Monelle blogeja lukevalle TONI&GUYn ja Tigin ROCKAHOLIC DIRTY SECRET -kuivashampoot lienevät tuttuja, ainakin nimen perusteella jos ei muuten. Niin ne olivat minullekin, kun päätin ekan kerran rahani laittaa kuivashampooseen.

Ostin ensimmäisen kuivashampooni alunperin siksi, että mä pesen hiuksiani ihan liian usein ja mun pitäis vähentää sitä oikeasti. Hiusten peseminen usein tuskin tekee hyvää hiuksille, mutta ainakaan päänahkani ei siitä tykkää. Totuus kuitenkin on se, että lähes päivittäiseen pesuun tottuneena päänahka tuppaa rasvoittamaan hiukset melkoisen tehokkaasti, nopeudesta puhumattakaan. Sen vuoksi ajattelin kuivashampoon olevan ratkaisu tähän loputtomaan hiustenpesukierteeseen – jospa sitä käyttäessä hiuksia ei tarvitsisikaan pestä päivittäin!

Ensimmäisenä ostin TONI&GUY:n kuivashampoon, sillä oli Kicksissä hintaa n. 15euroa /200ml. Päädyin tähän vaihtoehtoon mm. Jennin suosittelemana, mutta myös sen vakuuttavan ulkonäön vuoksi (kun vertasin niihin viiden euron kuivashampoisiin tämän rinnalla….). Hyvät ja huonot puolet:

+ Tekee hiuksista puhtaamman näköiset
+ Lopputulos kestää koko päivän
+ Ei tahmaa hiuksia
+ Ei tee hiuksista harmaita
– Hiuksista tulee sähköiset
– Haju on kamala
– Ei tuuheuta tai kohota hiuksia tyvestä

TONI&GUY ei ollut odotuksiini nähden mitenkään ihmeellinen – en toki uskonut sen korvaavan hiustenpesua täysin, mutta odotin lopputuloksen olevan raikkaampi. Päänahka tuntui käytön jälkeen entistä likaisemmalta, vaikka hiukset näyttivätkin puhtaammilta.

Koska en ollut erityisen tyytyväinen TONI&GUY:n kuivashampooseen, ostin Tallinnan reissulta Tigin dirty secret -kuivashampoon n. 15 euron hintaan(/300ml). Suomen hintoihin verrattuna tämä taitaa olla suhteellisen edullinen, vai onko tämä tuote nykyisin alennettu 18euron hintaan? Anyway, Tigin kuivashampoon hyvät ja huonot puolet:

+ Tekee hiuksista puhtaan näköiset
+ Ei jätä hiuksia tahmaisiksi
+ Päänahka ei tunnu samalla tapaa likaiselta, kuin se TONI&GUY:tä käyttäessä tuntui
+ Hiukset eivät sähköisty
+ Antaa kampaukselle kohotusta ja tukea joka kestää
– Haju on kummallinen
– Hinta….

Näitä kahta kokeilleena tulen jatkossa ostamaan Tigin kuivashampoota, paitsi jos tämä on todella kaikkien Niinan kehujen arvoinen! Mutta mitä ihmettä ovat puheet Tigin kuivashampoo-pullon itsestään tyhjenemisestä?! Ei minun putelini ainakaan ole vielä keventynyt itsestään, eikä se suhise epäilyttävästi tai mitään….? Miten mun tulisi ottaa tämä asia huomioon ettei oma putelini tyhjenny itsestään?:—D

Ja hei, onko teillä parempia vaihtoehtoja noiden kahden tilalle tai vastaavia kokemuksia?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Joo se tuotteen itsestään tyhjentyminen kävi minullekkin, menin kampaamoon ja sain uuden pullon koska siinä oli tullut virhe niissä, suosittelen! Joissakin oli niin tapahtunut :-S

 2. http://letsstarta-band.blogspot.com/2009/11/hairstuff.html

  ^ Minulta menee suosittelut tälle tökötille. Tuuheuttaa ja kohottaa ihanasti. (en ole itse tosiaan ainakaan saanut millään muulla tököteillä hiuksia niin ihanan kuohkeiksi, kuin suihkuttamalla tuota tupeerattuihin/tai ilman hiuksiin ja sitten vähän selvittämällä sormin) Lisäksi tosiaan vähentää sitä hiuspohjan rasvoittumista ja pidentää siis hiusten pesuväliä ja tekee myös hiuksiin kivan puhtaan ja mattapintaisen/anyway kivan ulkonäön. :—D

  Vannon tän nimiin ihan täysin, pelastaa itellä just kaikki aamut kun ei jaksa ruveta peseen kiireessä hiuksia. :D Suosittelen kokeilemaan, tätä taitaa löytyä varmaan Sokokselta.

 3. ymmärtääkseni tigin kuivashampoon tyyliin ekassa erässä oli joku valmistusvirhe että ne tyhjenee itestään, mutta nyttemmin uusissa erissä ei sitä ongelmia ole. sen tietää ihan siitä, että pullo tyhjenee, jos se sihisee hiljaa. jotenkin korkkia painelemalla sen saa sitten kiinni käsittääkseni!

 4. Mun tyhjeni itsestään ja oon ihan törkeen vihanen siitä edelleen! Enkä oo tehnyt asialle mtn…. Pitäis vissiin soittaa maahantuojalle tai jtn :D

 5. Itelläkin on nuo molemmat ominani, ja kokemusten perusteella olen aika samoilla linjoilla. Molemmat on ihan OK, Tigin ehkä hieman tehokkaampi mutta toisaalta myös hintavampi (omani ostin Stockmannilta n. 22€ hintaan, en tiedä saako muualta halvemmalla?). Pelkäsin hieman ostaa tuota Dirty Secretiä tuohon hintaan kun olin kuullut kauhukokemuksia sen itsestään tyhjentymisestä, mutta eipä ole moista ainakaan itselle käynyt, ja kuivashampoo on ollut käytössäni jo useamman kuukauden.

  Molemmissa tuotteissa on kuitenkin sen verran suolainen hinta, että mielelläni ottaisin myös vastaan suosituksia uusista ja ehkä vähän edullisemmista tai vastaavasti tehokkaimmista tuotteista. Oon kokeillut Biozellin halpiskuivashampoota, mutten oikein syttynyt. Sen sijaan toi Klippoteket kuulostaa kokeilemisen arvostelta, varsinkin tohon hintaan!

 6. Mä käytän tota samaa, mitä niinakin suosittelee. On ihan mahtava aine ja ennenkaikkea HALPA. Mä joskus ihan vaa vahingos rahapulassa ostin tota testiin stockalta, thank god. Raffeki on muuten syvästi rakastunu tohon aineeseen :-D

 7. Itse tykkään Tigistä, ja ostin sen juuri sillä halvemmalla 18 euron hinnalla :–)

 8. Mulla ihan sama kokemus tosta toni&guyn tuotteesta, rahat meni iha hukkaan.

 9. Voi kun kiva tää vertailu, oon tainnut vihdoinkin tulla siihen tulokseen että pakko kai uhrata 18 e tuohon tigin kuivashampooseen, sen verran sitä on hehkutettu. Mutta muuten, sulla on aivan mahtava blogi! Heti ensisilmäyksellä pääsi suosikkien joukkoon :)

  http://bluecherriesblushing.blogspot.com/

 10. Mä käytän tällä hetkellä 4R hiuspuuteria, vai mitä lie onkaan. Se on ihan ok tuote mielestäni. Tuo Klippoteket Styling Dust Spray, josta vinkkasit, alkoi kiinnostaa kyllä toden teolla! Toivottavasti sitä saa täältäkin Sokokselta :/

 11. En ole ikinä tota ekaa kokeillut, mutta kyllä mulla ainakin hiukset tulee tosi sähköiseksi tosta Tigistä. Muuten on kyllä iha huippu tuote. Harmi vaan kun briteistä ei enää saa tilattua :(

  Vielä kun joku kertoisi mistä tota Niinan suosittelemaa voisi ostaa muualta kuin sokoksesta, olisin onnellinen. Täältä tuppukyliltä ei nimittäin sokosta löydy mailta halmeilta.

 12. Anonyymi, voiiieii:–S ei mulla oo ollu mitään huolia sen tyhjentymisen suhteen onneksi vielä.

  Maija, aah, oon lukenut Petran blogista tuosta aiemmin ja mun on ollutkin tarkoitus testata sitä, mutta kun nuo nyt ovat vielä käyttökelpoisia niin en ole raaskinut. Olen kyllä ymmärtänyt ettei hiuspuuteri ajaisi täysin samaa asiaa, eikä puhdistaisi samalla tavalla kuin kuivashampoot puhdistavat? Voin kyllä uskoa sen antavan hyvää tukea ja tuuheutta, mutta omalta kuivashampooltani kaipaan nimenomaan sitä puhtausfiilistä!

  mary, aah, no se kuulostaiski paljon fiksummalta kuin se että koko pullo on ihan susi:-D

  Milja, no joo, USKON! Oon aina välillä kokeillu omaani eikä se vielä ainaskaan oo keventyny, thank god koska olisin muuten erittäin vihainen >:-(

  Anonyymi, I totally agree! Kokeilen ensi kerralla kyllä jotain halvempaa ja jos en mitään Tigin tasoista löydä edullisemmin,on mun varmaan sitten uhrattava rahat jatkossakin tuohon:-D Olen nimittäin saanut pidennettyä hiustenpesuväliä onnistuneesti tuon Tigin avulla, en niinkään TONI&GUYn kanssa, sen suhteen meni rahat vähän hukkaan…

  Juuli, haha:-D Mäki kyllä ostan tota ens kerralla, Klippoteketin hiuslakatkin on nimittäin hyviä!

  Tanja, jeee, eli sen hintaa siis tosiaan on pudotettu! HYVÄ!

  Anonyymi, true. 15eurolla odotin kyllä hieman parempaa lopputulosta….

  BlueCherry, kiitos kovasti! Ja jep, näistä kahdesta suosittelen ehdottomasti tuota Tigiä, toimii minulla ainakin loistavasti. Tänään kokeilin otsiksen laittoa sen avulla (se oli rasvoittunut hieman yön aikana kasvorasvojen takia….) ja onnistui loistavasti!

  Anonyymi, jep, sitä mäkin aion seuraavaksi koklaa! Jos ei löydy, niin kysy myyjiltä voisiko sitä saada valikoimiin tai onko se kenties loppunut suuren kysynnän vuoksi. :-)

  Sazu, aijaa, mulla se ei ole tehnyt sitä! TONI&GUY tekee mun hiukset sähköisiksi vaikken harjaisi tuotetta hiuksista vähemmälle, Tigi ei harjatessanikaan sähköistä hiuksiani.

  Oon ymmärtäny että tota merkkiä olis Vapaa Valinnoissa ja Tokmanneissakin? Löytyiskö sieltä semmosia?:-)

 13. Niinno, en osaa siitä puhdistavuudesta sitten niin sanoa, itsellä ei ole hirveän pitkät hiukset (olkapäille) ja mulla se kyllä just saa aikaan sen, että hiukset näyttää ja tuntuu puhtailta. En osaa sanoa ajaako saman asian pitkissä hiuksissa + tuo ei varmaan ole niin riittoisa pitkillä hiuksilla, koska itselläkin on niin kovassa käytössä, että tuppaa loppumaan aika nopsaan. :s

 14. Maija, aivan,ehkäpä pituuskin tosiaan vaikuttaa. Uskon tuon olevan kyllä täydellinen tuote kohotukseen ja tuuheutukseen, mutta se on mulle vaan toissijainen asia kuivashampoossa. Oon kyllä hieman kiinnostunut totakin kokeilemaan, ihan siinä kohotus-tarkoituksessa:-D

 15. Maija, aivan,ehkäpä pituuskin tosiaan vaikuttaa. Uskon tuon olevan kyllä täydellinen tuote kohotukseen ja tuuheutukseen, mutta se on mulle vaan toissijainen asia kuivashampoossa. Oon kyllä hieman kiinnostunut totakin kokeilemaan, ihan siinä kohotus-tarkoituksessa:-D

 16. en ainakaan suosittelisi osiksen dust it -hiuspuuteria. ostin sitä viimeksi ja se jättää hiukset aivan iljettävän tahmeiksi. :s pitäisi varmaan kokeilla tuota nelliinan suosittelemaa tököttiä, sillä dirty secret ei hajunsa takia hirveästi iske muhun. :)

 17. Annika, totta, uskonkin että hiuspuuterit saattaa jättää tahmaisen lopputuloksen rasvaseen hiukseen! Mäkin aion tuota Niinan suosittelemaa kokeilla kyllä kunhan tuo loppuu:-) Heheh, dirty secret on tosiaan mielenkiintoisen tuoksuinen….

 18. Mun pullolle kävi niin että kun kuljetin sitä mukana laukussa se tyhjeni en vinyt takaisin liikkeeseen ja näyttää se nyt toimivan oikein hyvin kun seisoo suorassa tuolla vessan hyllyssä (:

 19. kati, aaa! no onneks en kuljeta omaani ainakaan päivittäin mukanani, jos se auttais:-))

 20. Itse huomasin itsestään tyhjenemistä Toni&Guy kuivashampoossa…? Tai ainakin se loppui ihan yllättäen muutaman viikon jälkeen… En osta uudestaan.

 21. Laura, ohoh, no voihan noin tapahtua varmasti muillekin kuin Tigeille, Tigin kuivashampoo on vaan päässyt hyvin huonoon valoon tuon takia… Kurja juttu! Toivottavasti löydät jonkun paremman tuotteen joka ei tyhjene:-) Mun tigille ei muuten ole käynyt mitään!:-)

 22. Hohhoijaa, ostin tuon tigin kuivashamppoon 27.3 ja ehdin käyttää sitä 2 kertaa, ennekuin huomasin tänään sen olevan tyhjä ja sisällä loiskuu jotain vettä, eikä purkista tule mitään ulos. täytyy tänään juosta sinne kauppaan valittamaan, jos saisi vaihdettua uuteen tai rahat takas yms. onneksi on kuitti tallella :-D

 23. Paula, Hyh, ompa kamalan kurjaa D: Mun putelille ei oo käynyt yhtään mitään, joten mene ihmeessä valittamaan, ei noin kuuluis käydä. Raah miten rasittavaa!