ÅBO

/// lifestyleTags:
Me lähdetään tänään Lindan kanssa seikkailemaan Turkuun Miljan luokse. Parasta tässä on se, että tajusin että Miljahan on meidän nettikamu!! Siis sellainen mistä vanhemmat ovat aina varoitelleet ja olleet huolissaan, onhan se nyt vaarallista tutustua ihmisiin netissä, ei tiedä kuka siellä ruudun takana chattaa ja kirjoittelee! Miljasta ei onneksi tarvitse olla hirveän huolissaan (……), ollaanhan me jo pari kertaa treffailtu ;-)) Naurattaa silti ihan hirveesti että meillä nettikamun kaa treffit tänään!
ahhahahahahahahHHAHAHAHhahahahah

Kuvituksena edustavin kuva ikinä, kaikin puolin. Kuva on muistaakseni Miljan kamerasta Tampereen blogimiitistä, joka pidettiin vuosi sitten aivan meidän hoodeilla – ja kamera on luonnollisesti tarkentanut jonnekin ihan muualle kuin kuvattaviin. Ei mulla muuta, oli vaan pakko jakaa toi hulvaton kuva ja hulvaton ajatus siitä, että blogikamut on alunperin nettikamuja…. hahhahah! Miltä sekin nyt sitten kuulostaa? Noh, kivaa tiistaita nettikamut!;—)

9 kommenttia

 1. Avatar Milja /// 13/04/2010 / 08:46:17

  Nettikamu :DDDD Ei jumala…………… Muistan ku joskus n. 10 vuotta sitte luin Demistä, että jos tapaa nettikamuja, nii pitää olla varovainen! Ottaa vaikka äiti mukaan ja sitte tavata ne julkisella paikalla, ku ikinä ei tiiä mitä sieltä tulee. Soitanki nyt heti äitille…

  Vastaa
 2. Avatar Ida /// 13/04/2010 / 09:29:23

  :D::DD no kantsis kyllä varuiks ehkä soittaa mama ainaki vakoileen nurkan taakse? Me ei olla kerrottu sulle mutta Lindan isi tulee varjostaan meitä ettei mennä sille sillalle… u know rankkaa :/:/ !!!! NYT lähden keskustaan treffaa yhen linukin ja sit suuntaammeki suht pian SINNE päiiiin!8)

  Vastaa
 3. Avatar tiiku /// 13/04/2010 / 11:58:55

  nettikamuja, eeih. :—DD mut kuva on söpö :) ottakaa tälläki kertaa paljon yhtä söpöjä kuvia !

  Vastaa
 4. Avatar Ystävällinen hei /// 14/04/2010 / 21:13:51

  Hei tossa muutama postaus takaperin kerroit toivees JC:n mokkabikeria kohtaa. Niin ainakin meidän (Porin) JC:llä on nää puoleen hintaan nyt! Kokojakin oli =)

  Vastaa
 5. Avatar Ida /// 14/04/2010 / 21:29:31

  Ystävällinen hei, voi että, kiitos ihanasta kommentista! Ihana sinä:–D Arvaa vaan, ostin sen juuri tänään Turusta! Ahh ihanaa! Ai että mä olen iloinen ja sun kommenttis sai mut tosi iloiseksi! Niin YSTÄVÄLLISTÄ. <3

  Vastaa
 6. Avatar Ida /// 14/04/2010 / 21:54:13

  tiiku, hahah otettiin paljon!:–D toivottavasti saan miljalta suurimman osan satsista pian:-D

  Ihan sairaan outoa, sun kommentti ei näkyny äsken yhtään?! Tiesin että se oli tullu ja mietin että olit poistanu sen tai jotain, mitä HITTOO tää blogger sekoilee!!

  Vastaa
 7. Avatar Ystävällinen hei /// 14/04/2010 / 23:34:29

  Kiitos ihana sinä, mut ystävällinen on mun toinen nimi EHEHEH. Oke meen nukkumaan kun tää ennakkotehtävien kanssa paahtaminen väsyttää!

  Vastaa
 8. Avatar Ida /// 15/04/2010 / 10:21:59

  Ystävällinen hei, hahah ihanaa:-D! Tommoset vinkit on niin parhaita, onneks takki löytyi!

  Vastaa
 9. Avatar Anonymous /// 15/04/2010 / 11:02:45

  Mihin oot hakemassa jatko-opiskelemaan? Vai pidätkö välivuoden?=)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.