tunnus: purjevene

lifestyle, matkailu
16 kommenttia
Huh huh miten mukavat kaksi päivää takana! Oltiin tosiaan kyläilemässä Lindan kanssa Turussa Miljan luona ja ai että miten hauskaa oli. Säät suosivat ja suurin osa ajasta vietettiinkin kaupungilla käveleskellen ja esimerkiksi terassilla istuen. Mä oon niin paljon paremman tuulinen kun sää on tuollainen ja sehän tietysti paransi tunnelmaa entisestään. Milja on aivan huippu tyyppi, joten vatsalihaksia on taas reenattu näinä parina päivänä melko urakalla.
1211

Ekana päivänä kierrettiin kaupungilla ja avattiin terassikausi ainakin mun ja Miljan osalta, Linda on tainnut avata omansa jo aiemmin. Iltapalaks vedettiin superhyvää tonnikalafetasalaattia ja patonkia ja puhuttiin levottomia, totta kai! Miljan yksiö on supersuloinen ja juuri sellainen, että tekee koko ajan enemmän ja enemmän mieli muuttaa omaan kämppään.

11

Eilinen vietettiin kaupungissa myöskin, käytiin tsekkaas hullarit ja muutamat muut liikkeet ja löysinkin JC:stä yhden jutun mitä oon siellä käynyt puolisen vuotta kuolailees täyshintaisena… Aiaiiiiaii, täydellistä. Jätskillä istuessamme saatiin yllättävän paljon positiivisia kommentteja ulkoasuistamme, yksi n. 80-vuotias papparainen pysähtyi kehumaan meitä ja mainitsi että ”ei tarvitse syödä moneen päivään kun on tällaista silmänruokaa tarjolla, nam nam”:–DD Jos se olis ollut joku pervo keski-ikäinen, niin suhtautumiseni olisi varmaankin ollut eri, mutta se pappa oli jotenkin niin liikuttava! Hahahah.

21112

Terassikauden lisäksi myös ballerinakausi on nyt virallisesti avattu! Tukholman blogiristeilyltä ostamani Topshopin ballerinat hiertävät vielä vähän, mutta ehkäpä asia korjaantuu kun niihin hieman tottuu taas saappaiden jälkeen. Ja kuten Miljan postauksesta näkee, myös trenssini ja rusettilaukkuni pääsivät ekaa kertaa käyttöön tänä keväänä! Miljalla on muuten ihan mielettömiä korkoja kenkähyllyssään, voisin ottaa ne kaikki itselleni, jalankokokin kun taitaa olla sama.

121

Söpöt kamut mulla!

12 copy

Itse näytin lähinnä urvelolta kaikissa kuvissa, mitä otettiin tuolla auringonpaisteessa, mutta enää mua ei naurata ilmeet ja puhkipalaneet kasvot, vaan noi ruikuilta näyttävät jalat!!!!!! Miten nolot! Ei ne oikeasti voi olla noin rimpat, sukkiksilla ja auringonvalolla on pakko olla jotain tekemistä tämän kanssa. En muuten ymmärrä Miljan ikuisia jalkakriisejä, neidillähän on täydelliset jalat! Lihaksikkaat ja naiselliset – noi mun säälittävät rimppakintut niiden rinnalla alkaa oikeasti itkettää:-D

111

Ja viimeiseksi kuva siitä, miten paljon tavaraa tarvitaan yhden yön reissua varten…. Nooo, pari laukkua vaan. Mulla oli myös neljät sukkikset mukana, eikä se ollut yhtään liioiteltua, oon nimittäin mestari rikkomaan niitä. Tällä kertaa selvisin hajottamatta yksiäkään, mutta pitäähän sitä varautua. Turkuun lähden ehdottomasti toistekin, tämä mulle ensimmäinen visiitti vakuutti mut kaupungin ihanuudesta. Tuntui siltä, että turkulaiset ihmiset pukeutuivatkin huomattavasti kivemmin mitä tamperelaiset. Täällä tuntuu villitsevän se leggarit+lyhyt toppi+nahkatakki -yhdistelmä, plaah! Että aikasmoisen mahtava reissu! Milja älä oo broken vaikkei heti nähtäiskään uusiks :’-( ♥

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. näyttää tooosi kivalta reissulta :> mäkin sain just kutsun turkuun, oon tähän mennessä ollut siellä vaan laivaterminaaleissa. mäkin avasin baltsukauden pari päivää sitten, niiiiin hienoo ! :-D

 2. mutta sullahan on söpöt jalat! :–)
  ja turku on ihan älyttömän ihana, varsinkin keväällä kun sinne tuntuu kesä saapuvan aikaisemmin kuin tampereelle ( ylläri, se on rannikolla). sen jotenkin aistii jo kevään ekoista auringoista :) Ja reissu näyttää ihan mielettömän ihanalta!

  aaaaaa, oliko sesesebiker alennuksessa?! OHMY :-o

 3. Hei tosi söpöjä vaatteita sulla. :) Mutta yks kysymys mitän sä oot saanu sun blogin ulkoasuun tollaiset taustat noihin otsikoihin ? :o

 4. kkiira, no se oli!:-) hyvä että tunnelma välittyy kuvista. Kantsii ehdottomasti lähteä, Turku oli ihana! Siellä oli NIIIIN keväistä, aiai. JEEE ballerinakausi and i'm in love!

  Elina, vähän ruikut noissa kuvissa mutta normaalisti varsin hyvät:-D Siltä mustakin vaikutti, siellä oli tosi keväistä ja aurinkoista! Täällä ei oo yhtä kiva ilma nyt ainakaan :-(

  No OLI!! Puoleen hintaan vieläpä, eli sain mokkabikerini 70eurolla<3 aiaiai!

  Anonyymi, joo?:-D mistä näitä kysymyksiä sikiää?

  ROOSA,kiitti:-D ! Mmmmh html-koodin kautta, sieltä pitäs etsiä joku kohta, ootsis siihen tehtiin ohjekin johonki blogiin, etsin sen sulle… Eli täältä siis:

  http://www.bloggerihakkeri.net/2010/02/kuinka-muuttaa-postin-otsikon.html

  :-)

 5. aaaa, kuolen. kyseinen mokkabiker on kanssa himoittanut ihan hulluna, aina ei tuota tekonahkaista jaksa ja normi nahkatakkikin joskus tympii. mokkanahka ois vähän different :–)

 6. kuulostaa tosi kivalta reissulta, eikä sulla mitkää rimppakintut oo! höppänää :-D oot just perfectoo <3

  /Emma

 7. ihania kuvia ! :-) kesäkesäkesä<3 mistä noi lindan sukkikset on? ne on supersöpöt :—) ja ei sun jalat näytä mitenkään tyhmiltä, ihan normeilta mun mielestä !

 8. Elina, no niinpä juurikin, ja noissa oli vielä tosi hyvin istuvat koot ja malli on tosi mukava:-) Lisäks tykkään hulluna niistä tasaisita niiteistä, vaikkei niitit muuten ihan hulluna enää iskekään….

  Emma, haha höppänä sinä<3! Oli kyllä ihan mahtava reissu:-) jänskää miten blogipiireistä löytyy niin samantyyppisiä ihmisiä!

  tiiku, hahaa hyvä sitten:-D Lindan sukkikset on Lindexiltä:-) Ja jeee, kesä, ahhh! Oon niin ilonen tosta auringonpaisteesta, aiaiaiii!

 9. haha katoin tota alimman kuvan ruskeeta laukkua sillee ooh ihana tommonen weekenderi ja äiti katto vieressä et "onpa kiva laukku" :-D

 10. juuli, hahaha:-D kassialmoille varsin hyvän kokoinen! Lindan weekenderi jota hän kuulemma pienenä inhosi ja nimitti pasuunalaukuksi, nykyisin varsin mukiinmenevä hänenkin mielestään!;-D

 11. aaaa miten kesäisiä kuvia. jee, aurinko tekee ihmeitä :-D ja ootte söpöjä!

 12. Petra, älä muuta sano, aurinko tekee ihmeitä!:-D kiitti muru<3!

  Milja, voiei!!!:–(( Mullaki sua! SÄ niin tuut tänne kesällä;);) Voit ottaa vaikka puma-vyöt megee, veikkaan että täältä löytyy innokkaita ostajia, hahahahaha!