And if somebody’s going to make it then this somebody ought to be you

muoti
23 kommenttia

Shiny shiny, päätinpä heittää näihinkin kuviin oikein kimaltavan layerin päälle. Tarkoitus oli kuitenkin esitellä se kolmas kirpparilöytö, jonka tein yhtä aikaa huivilöytöjen kanssa. Löysin kirpparilta tuolla reissulla oikean aarrepöydän sen huivipöydän lisäksi, kyseisellä pöydällä myytiin mm. Antik Batikia, Vanessa Brunoa ja Elizabeth and Jamesia, laadukkaita merkkivaatteita siis! Harmittelin hetken sitä, että nämä sandaalit olivat minulle koon liian suuret, mutta kun bongasin Vanessa Brunon kauniisti laskeutuvan paidan tangosta, unohtuivat liian isot kengät aika nopsaan. Paita ei näissä kuvissa ehkä pääse oikeuksiinsa, mutta se sopii mustien farkkujen kaveriksi paremmin kuin hyvin. Ja voi miten tykkäänkään tuosta väristä, se sopii mun vaalealle iholle aika kauniisti :-) Selailin netistä Vanessa Brunon paitoja, ja taisin tehdä aika edullisen löydön: tämän kaltaisilla paidoilla on yleensä hintaa reilusta satasesta kahteen sataan, omani maksoi kympin, eikä tätä ole käytetty paljoa! Ai että, tyytyväisenä. Uusia vaatteita varten täytyy kuitenkin tehdä välillä tilaa ja myydä vanhoja pois, siksipä vielä linkki huuto.nettiin, lisäsin sinne neljä kohdetta:-)

todays copy 

topdyas33

Olin tänään seikkailemassa hullareilla äidin kanssa ja mukaan lähti ulkoinen kovalevy ja Windows 7 -päivitys. Vista ei toimi ollenkaan ja jumittaa pahasti, eikä ole järkeä ostaa uutta tämän uuden koneen tilalle, joten kokeillaan että toimisko uudella käyttöjärjestelmällä hieman paremmin. Jatkossa aion pitää kaikki kuvat ja tiedostot tuolla ulkoisella kovalevyllä ja jättää vain ohjelmat koneen muistiin, ehkäpä sekin auttais kun nää 30 000 järkkärillä otettua kuvaa taitaa tukkia ihan kivasti :-D Onko joku teistä jo testaillut Windows 7 ? Pliis, sanokaa että se toimii, ainaki paremmin ku Vista?!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mulla on ollut läppärillä windows 7 kohta pari kuukautta ja oon ollu kyl tyytyväinen! aika paljon tää muistuttaa vistaa – ainakin ulkoisesti, mutta joo ei pahemmin oo valitettavaa :–)

 2. mulla on windows7, ja on se ihan kiva ;> oon nyt täällä ihan maireena ku mun ei tarvi mitään kovalevyi ostella ku mun kiintolevyn muisti on 1500 :-D:-D hähäää! Nojoo, mut tosiaan noi järkkäreillä otetut kuvat vie ihan törkeesti muistii! hirvittää oikein :-D

  /Emma

 3. Mullakii on windows 7 ja tosi hyvin on toiminu :) vistan aikaa kone oli ihan jumis mut sitte ei oo enää ollu seiskan myötä.

 4. hihii, täällä ilmoittautuu yksi seiskan käyttäjä, ja suosittelen. Ulkoisia muutoksia ei vistasta juurikaan ole, mutta sitten toimii tosi hyvin, ja nopeeta on eli toimii PALJON paremmin kuin vista. Ainut miinus on ehkä toi alapalkki, kun siitä saa tavallaan avattua vaan yhden ikkunan, paitsi nettin voi avata uuden välilehden. Mutta en todellakaan suosittle pitämään kuvia pelkästään yhdessä paikassa, nimittäin kovalevy hajoaa aina, se on vaan ainut kysymys millon, se voi olla vaikka vaan viikko kuvien siirtämisen jälkeen, ja jos et haluu päästä niistä eroon, kannattaa pitää kahdessa, mielellään kolmessa paikassa.

 5. lode, oi hienoa, ulkoasuhan Vistassa on kiva, mutta muuten se jökkii törkeesti. Hyvä tietää!

  Emma, jee hyvä!:–D Mä en tiiä paljon mun kiintolevyn muisti on….. eiku oiskohan mulla 500?! se on kyllä vähän liian vähän kaikelle tälle roinalle mitä mun koneella on… järkkärikuvat vie sairaasti tilaa!

  Anonyymi, jeeeee, hienoa!!:-D ihanaa! tätä mä toivon!

 6. anni, jep, meidän perheellä on yks iso ulkonen kovalevy ja ne on kaikki siellä ja nyt laitan ne tohon omalleni vielä. Tietty koetan vielä parhaimmat kehityttää säännöllisesti niin ovat sitten konkreettisestikin jossain :–) ja jee,hienoa että toimii hyvin& nopsaa!:–))

 7. mullla on, ja tää on ainaki omasta mielestä nopea ja ihan ok! parempi kuin mikään muu mielestäni :—)

 8. Anonyymi, jee, hyvä sitten!:–)) kuvien määrä on tietty yks mikä jo nyt jumittaa tätä, mutta välillä musta tuntuu että xpkin oli nopeempi ku vista….. huoh:-D

  Anonyymi, jeeejeejee!:-D

 9. Voi että, hyvin sopii sulle toi paita :—) ja pikkuveljen kone ainaki alko peraan paremmin kun vaihtoi käyttöjärjestelmäää. vistasta seiskaan vaihtoi niin kuin sinäkin oot aikomassa. :) hyvää viikonloppua!

 10. Millä hinnalla saan ostettua tuon empire-linjaisen mekon heti? :> Näyttää kauniilta. ♥

 11. essi, hahaha hyvää biisiä kuuntelit siis! aikomoinen sattuma:-D

  Maiski, voi kiitos! Ja hei tosi hienoa, mä odotan nyt että saan siirrettyä tiedostot talteen ja sitten pääsen asentaan tota seiskaa, jeejee:-D Kivaa viikonloppua sullekin!

  Riikka, se on hirmu kaunis! Mietin joskus kaventavani sen, mutten koskaan oo saanut aikaiseksi, hohhoi :-( Ehkä joku muu saa siitä hyvän mekon, esim sinä;-) en oo miettiny osta heti -hintaa, ja sitä varten mun tarvis vaihtaa kaikki uusiks, mutta enpä mä usko että hinta ihan kovin kohoaa! Jos ihan ehdottomasti haluat sen niin laita mulle sähköpostia ja että paljolla olisit valmis ostamaan sen. Jos huutoja ei oo tullu niin senhän voi sulkea, jos niitä taas tulee niin sitten sun pitää huutaa se itselles;-)

 12. Tarjoan siitä 15 euroa plus postikulut. : ) Kato vaan rauhassa et mitä aattelet. Jostain syystä mun sähköposti ei hyväksy sun sähköpostia niin en voinut sinne tätä lätettää.

 13. Riikka, ääks sinne on ehtiny tulla yks huuto! mutta tee ihmeessä itselles tunnukset huuto.nettiin jos sulla ei vielä ole, koska mä luulen että ton hinta ei edes kohoa noin korkealle ;–)

  Sähköpostin pitäs kyllä toimia kunhan vaan poistaa välit tosta :-)

 14. Toimii! On huomattavasti nopeampi ja paljon hyviä uusia ominaisuuksia. :) Ja samaten ulkoasu on paljon hienompi ku Vistassa!

 15. Tiia, hienoa hienoa, super kiva tietää! Jee:-D pääsen asenteleen ton vasta sunnuntaina, mutta supersiistiä!

 16. windows 7 on parempi ku vista, mulla itellä on windows 7 ja topi tietokoneitten asiantuntijana sanoo kans näi =)=)=)=) ihanan näkönen paita tai toi väri on tosi mukaava. mäki sain tänää yhen kalliin merkkivaatteen ilmasiks kiitoksena hähä ku olin TET:issä vaatekaupas ja se oliki tosi kiva paita vaik hyllyssä luulin että se on ihan ruma eikä mun tyylinen

 17. Haa mullakin elämänlaatu parani kun sain tähän läppäriin päivitettyä seiskan. Ei kertaakaan oo jumittanut, mennyt horrostilaan ilman käskyä, ohjelmat aukee heti samoin wlani yms. yms.

  <3<3

 18. mariya, huh huhh hyvÄ!! En oo vieläkään saanu asennettua tota ku oon koko ajan ollu reissussa,mutta huomenna pääsen luultavasti testaileen, jiihaa!

  Ystävällinen hei, ahhh ihanaa! Oon aika vakuuttunut tosta jo ennen sen kokeilua, kellään ei oo ollu valittamista?:-D jeeee!

  NEA, kiitti kovasti:-))

 19. Mullakin on läppärissä Windows 7. Aluksi oli ihan kurjaa, kun oli tottunut joko Vistaan tai porukoiden koneella olevaan XP:hen. Esim. en tykkää, kun kaikki ikkunat menee päällekkäin, eikä rivissä.. Hnmh, vaikea selittää. Samoin inhoan pasianssia, kun se tallentaa kaikki mahdolliset häviöt ja taulukot kertoo, kuinka surkea olen. Olipas hurjia vikoja. Plussaa 7:ssa on ainakin se, että kone ei raksuta ja lataa käyttistä montaa minuuttia käynnistyessään, niin kuin Vista teki.

  Mutta siis kannattaa Windows 7:n asentamisen jälkeen aktivoida käyttöjärjestelmä. Mä en sitä heti tehnyt ja alareunassa luki koko ajan, että 'Tämä Windows-kopio ei ole aito'. Aktivointi on helppoa, mutta luultavasti se lukee ihan siellä ohjeissakin sitten. Mulla taas oli vähän ongelmia sen asennuksessa, kun piti ensiksi vaan päivittää, mutta loppujen lopuksi pitikin asentaa koko käyttöjärjestelmä uudestaan. Mutta luulenpa, että pärjäät sen kanssa ihan hyvin. (:

  Mulla oli tuon päivityksen kanssa vielä semmoinen etu, että sain sen 29,90€-hinnalla, kun ostin koneeni heinäkuussa, kun oli se joku kampanja. Muuten en olisi lähtenyt Vistaa pois päivittelemään.

 20. Tanni, joku muuki sanoi tosta ettei ohjelmat mee alariviin järjestyksessä, hmmhmmhh :o sen sijaan pasianssia en onneks pelaa niin toi ei huoleta :'-D

  vau, saitpa hyvässä tarjouksessa! vista on meinaan aivan törkeän hidas, että uskon tuon kyllä toimivan.