converse all star

lifestyle
18 kommenttia
44

13.00

Asos-tilaus oli saapunut eilen, mutta koska en ollut vastaanottamassa pakettia, hain sen postista äsken. Päätin siis tilata Converset Asoksen lastenpuolelta koossa UK adult size 2, jonka väitetään nettisivuilla vastaavan 35:sta, mutta kuten jollekin muulle, saapui mullekin pari joka oli kokoa 34. Kävin aiemmin testaamassa lasten Converseja ja juuri se 34 oli mulle sopiva, joten tiesin odottaa kolmenelosta kolmevitosen sijaan. Onneksi kävin kokeilemassa, nämä ovat just oikean kokoiset! Tai no hieman isot nämäkin ovat, mutta enhän mä nyt kolmekolmosia voi ostaa:-D Converseille tuli hintaa 28euroa kun tein tilauksen puntina- euroina hintaa olis ollu pikkasen enemmän. Aika hyvä diili mielestäni, sillä postikuluineen näille tuli hintaa 31,5e (lauri tilas paidan niin postikulut meni puoliks), kun kaikkialla kaupoissa Conversejen hinnat pyörii 55-75 euron paikkeilla, jaiks! Eli pitäkää mielessänne tämä, muut pikkujalkaiset;-)

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ei herranjestas :D Mä oikeesti oon luullut, että oon yks maailman pienijalkasimmista ihmisistä… Mutta jos 34 on sulle liian iso niin wtf :D

 2. oikun kivat :) ja ainakin mitä oon ite katellut että voisi lasten puolelta ostaa, niin esim topsportissa on 45e, joten halvemmalla pääsee jos on pikkujalkainen koska eihän kengissä mitään eroa ole aikuisten malliin :D ja myös isojalkaisemmat voi ostaa lasten puolelta, ainakin porvoon topsportissa lasten koot ulottuu 38 asti ;)

 3. mulla ei oo varmaan ikinä ollu noin pieni jalka :o mutta sun jalka näyttää söpöltä, eikä kenkä näytä kanootilta (miltä ne näyttää esim. 43jalassa :D)

 4. Voiku sulla on pieni jalka! :D Oon sua puolet nuorempi ja lyhyempi mut silti mulla on 39 :Dd

 5. ihanan minit jalat! kengät näyttää aina paljon kivemmilta pienissä jaloissa.
  itellä on jalat 38,5 nii ostan aina 38 ja tungen ne jalkaan koska en halua ostaa kolmiysejä:-D

 6. noi näyttää tosta etuosasta jotenkin hassuilta? Siis että ton valkosen osan ja narujen väliin näyttää jäävän suhteessa oudon paljon tota kangasta :O

 7. mut hei isojalkasia voi lohduttaa sillä, että yleensä alessa olevat converset on vähintään 39. ite oon löytäny kahet conssit alle 30 e alesta, ihan vaan sen takia että on iso jalka :D ja pikkasen isot niket 47 eurolla, kun normihinta olis ollut 95 euroa. Mutta toisaalta, aleja saattaa joutua oottamaan kauan..

 8. Kaikki tuntuvat tilaavan kaiken Asoksesta nykyisin! Onko sieltä tilaaminen helppoa? Mites maksu onnistuu?

 9. Emmi, haha ei kannata toivoa sitä, se on välillä tuskastuttavan hankalaa :-D

  Milja, tai sit sä vaan et oo vielä kokeillu kolmenelosen converseja:D:D voit testaa joskus noita mun, veikkaan että ne on passelit sullekin;-)

  Petra, haha ei ihan oo ainakaa, mulla on yhdet liian pienet korkkarit!!:D

  Rosa, no niin juuri, toi on kyllä tosi kätevää!:-)

  katrina, many thanks dear!;-)

  Elina, no toi onki sit niitä hyviä puolia ;-) huonoja se, että kaikkia ihani TÄN HETKEN trendikenkiä tehdään usein vaan siitä 36-koosta alkaen, blaahhh

  kiia, iiiiiks onko mulla 9v lukija jolla on 39 jalka ja joka on 80 cm pitkä?!?! :———-D

  Anonyymi, hahahah ihana:D:D toi on kyllä totta, että pienissä jaloissa ei oo ainakaan sitä ongelmaa, että kengät näyttäis isoilta tai mohloilta!

  anni, hahaa good for you! ;-) toikin on varmaan aikalailla tuurista kiinni justiinsa.

  Teemu, on kyllä, erittäin vaivatonta, maksu onnistuu esim visa electronilla tai paypalilla. Tilaus on tullut mulle aina 3-7 pv:n sisällä, vaikka oon valinnut pidemmän toimitusajan(=halvemmat postarit, 7e), eli ei mitään valittamista!

 10. heii, onko sul tietoo ku oot tollane asos ekspertti et mikä koko noist UK vastais 38, converseja tilaamas oisin (:

 11. Ermi, kyllähän ne sieltä kokotaulukoista löytyy, size guidesta! En mä osaa suorilta sanoa ku en tuota kokoa juuri käytä:-D

 12. Googlella löyty vahingos tää sun postaus. Ite tilasin just Spartoolta muutamat lasten conssit kokoa 34 ja oli pettymys kun ne oli mun pieneen 35 jalkaan ison tuntuset. Nyt mietinkin rohkenenko palauttaa ja tilata ne koossa 33. En pääse edes missään sovittamaan. Mut ihania tossukoita kyllä ovat, mieli kääntyy jo kevääseen :)

  1. Oi voi, sulla on sitten vielä pienempi jalka kuin mun, koska mulle noi ovat olleet passelit – tosin saan mä noihinkin villasukan:–D mutta oon kai aika tottunut liian isoihin tennareihin, etenkin converseihin…. En oo kokeillut 33, mutta jos se 34 on reilusti liian suuri niin vois kai se olla sopiva?:-)