I sta-sta-sta-sta-start l-li-like this

lifestyle
12 kommenttia
notebook copy

Kuten mun muistilistasta näkee, tärkeimmistä on aloitettu, kröhöm… No, äiti värjää mun hiukset huomenna ja mekkokin valmistuu kyllä ajallaan – maanantaina katsotaan mun ompelijaystävän kanssa mekon helma yhdessä ja yläosa onkin tuolloin sitten jo valmis, jee! En malta odottaa että saan mekon itselleni :–) Jatkomekkoa en ole oikeasti edes miettinyt, mitä ihmettä!? Enhän mä mihinkään ruusikseen lähde silkkimekossa (siis jos säät sallii, muuten sinne tuskin lähdetään ollenkaan), baareista nyt puhumattakaan. Joku bilemekko siis pitäis illaks mahdollisesti miettiä, ehkäpä poikkean maanantaina tai tiistaina kaupoilla sen verran että kurkkaan mekkovalikoimaa hieman. Kengät ja laukku löytyy juhlapäivää varten ja mikäli säät ei salli pelkällä mekolla hengailua, löytyy multa myös kaunis silkkineuletakki harteille. Koruista en ole täysin varma, mutta sattuneesta syystä se ei haittaa mitään. Ja sitten se lakki – täytyy käydä ostamassa se maanantaina, jottei tarvi ottaa lakitukseen äidin tai isän kellastunutta lakkia :-D Joko teillä on kaikki valmiina, vai löytyykö muitakin matti myöhäisiä?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hyvinhän sulla menee.

  Mulla on lakki. Ja kuvausaika. Ja kampaaja varattu.

  Mekon ostin mut vetoketju meni rikki –> maanantaina pikakierros kaupungin ompelijoilla ettii joku joka kerkee korjata sen lauantaiksi.

  Kenkiä ei ole.

  Asusteita ei ole.

 2. Lakki puuttuu.. :D se tärkein puuttuu. voiei, onneks kerkee vielä!!

 3. Anonyymi, voi sua :-D eikö olis mitään vanhoja asusteita ja kenkiä joita voisit käyttää? Ja hei, varmasti joku ehtii sun mekon korjata, toivon ainakin kovasti sun puolesta! :- )

 4. Anonyymi, hahaha, mekko on tärkeempi;-) jos se löytyy niin ei hätää!

 5. Meillä on viralliset lakkijatkot Vaakunassa, sinne on aina menny kaikki ihan niissä juhlakamppeissa =o
  Yäää mulla on asusteet vielä ihan pohtimatta eikä edisty.

 6. no etköhän sä kerkiä noi jutut vielä hommaamaan :D toivottavasti saamme nähdä mekkosi täälä blogissa ! en malta odottaaa =)

 7. Mun mielestä YO-paniikkia – sekä kirjoitusten että juhlien osalta – lietsotaan ihan turhaan :) Ja te "matti myöhäiset": Kyllä te ne lakit ehditte vielä hankkia, ei sen ostamiseen mene kuin se viisi minuuttia asiantuntevan myyjän kanssa. Meillä moni haki viime vuonna lakin kenraaliharjoituksiin päivää ennen itse juhlaa :P

  Mekko on toki hyvä olla jo tässä vaiheessa katsottuna, on kurjaa joutua tyytymään tärkeänä päivänä "kakkosvaihtoehtoon" tai "ihan kivaan" mekkoon. Ja asusteiden valitsemiseen tai katsomiseen en usko menevän kauaakaan.

  Onnistunutta juhlaa kaikille tänä keväänä lakin saaneille! :) Ida, sun mekosta olisi kiva nähdä kuvia jos haluat niitä tänne laittaa, sun maulla se on varmasti aika ihana! ♥

 8. oi, paljastatko viel mimmonen mekko sulle on tulossa? mulla alkaa olla kaikki valmiina, paitsi jatkomekosta ei oo mitään tietoo :-D saattaa jopa olla, että tyydyn johonkin kaapista löytyvään.. toisaalta ois kiva saada pitkästä aikaa uus bilevaate ! ja ai niin, ostin tänään bareminerals-pakettini ;-)en ottanut riskii aikataulujen takii ja tilannu netistä, mut onneks mulla oli semmonen kicksin alennuskuponki. kiitos vielä neuvoista ♥

 9. kattry, hmmmm meillä ei oo mitään virallisia jatkoja missään, että fiilispohjalta sit varmaan kattellaan mihin mennään : -)

  r-ii, saatte varmasti, oon niin tyytyväinen siihen jo tässä vaiheessa, vaikkei se vielä ihan valmis olekaan ;- )

  Heidi, haha, no tottahan tuokin. Multa kaikki kyselee että "joko jänskättää!?" ja kaikkea vastaavaa – no ei!? mutta toisaalt alkoi hieman jännittää että löytyykö mun lempparikuoharia alkosta tarpeeks ja onko kaikki pommacit jo ostettu YMS YMS…. :-D

  Kiitos paljon kivasta kommentista ja jep, tulette varmasti näkemään kuvia juhlista myöhemmin – mekosta myös ;- )

  M, laitan varmasti, se on niin sievä!

  kkiira, jee, toivottavasti baremineralsit toimii sulla yhtä hyvin ku mulla!;-) nyt vaan harjottelet ahkerasti niin tiiät sit lauantaina mikä "määrä" ja "levitystapa" on sulle oikea! :- ) kysy sitten ihmeessä jos tulee jotain mitä haluut tietää :-)

  Mäkin taidan joutua tyytymään johonkin mitä vaatekaapista löytyy, siis jatkomekon suhteen! Juhlamekosta tulee olkaimeton sydämenmallisella yläosalla, alaosaan kauniit leikkaukset/laskokset, sellainen yksinkertainen kotelomekko siis :- ) halusin mekon, joka on juhlava, muttei mikään prinsessamekko ja yksinkertainen, muttei tylsä – ja sellaisen todella saan, jee!

  Tee, suosittelen!;- )