Salty Splash

lifestyle
6 kommenttia
öne
twuu

thr33

Sain Elinalta superkivaa postia, joka sisälsi kaksi meikkituotetta: tässä toinen, Lumenen Natural Coden kynsilakka 31 ” Salty Splash”. Se saa vaaleankin ihon näyttämään aavistuksen päivettyneeltä ja voin kuvitella miten upealta tämä sävy näyttäisi ruskettuneissa sormissa! Lisäksi sävy tuo kimalluksineen mieleen lapsuuden, jolloin siskollani oli lähes vastaava kynsilakka. En ole käyttänyt aikoihin kimaltavia kynsilakkoja, mutta tämä näyttää mun kynsissäni erittäin kivalta- kimallusta ei missään nimessä ole liikaa. Kiitos vielä Elina!♥

Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun käytän Lumenen Natural Code:n kosmetiikkaa – en siis tiedä mitään laadusta tai kestävyydestä. Väri levittyi hyvin pienelläkin siveltimellä, ei jäänyt ikäviä rajoja, kuten pienistä siveltimistä joskus jää. Väri myös kuivui nopeasti. Kynsilakan kestävyydestä lisää myöhemmin….?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Olipas hassua katsoa tuota kuvaa sun sormista, kun tajusin että ne on _oikeasti_ pikkurilliä lukuunottamatta identtiset mun sormien kans! :—D Kaartuvat ihan samalla tavalla ja nivelet just samanlaiset. Kynsien muoto myöskin.

  2. Anonyymi, hahaahah wtf, ihan kreisii:-DD

    Elina, niin näyttääkin, hihii!:-D

  3. Itellä on vain hyviä kokemuksia natural coden meikeistä – kiinteä meikkivoide, puuteri ja muutama eri ripsari on ollu ihmeen hyviä :D Toivottavasti noi kynsilakatkin on, vois ehkä itekkin testailla!

  4. Ite oon tykännyt kaikista kokeilemistani Natural Code -meikeistä, mukaan lukien kynsilakat :)

  5. Anonyymi, hieno juttu!:-) Oon miettiny että ovatko ne anytime-laatua vai normaalimpaa lumene-laatua, hyvä sitten jos toimivat! Kynsilakkojen suhteen laadulla ei hirveästi ole väliä, en oo vielä löytäny lakkaa joka ois SELKEÄSTI ylitse muiden ;-)

    Anonyymi, hieno juttu!:-) Lakka on mullakin pysynyt hyvänä.