those will be the best memories

lifestyle
18 kommenttia
nothingflowersssss

vddvds

rrruuusu

krriiikk

En ole vieläkään saanut kaikkia kuvia mitä juhlissani otettiin, mutta tässä kivoimman niistä, jotka olen Miinan ja Emman kameroiden kätköistä jo saanut. Kukat kuvailin tänään ja täytyy sanoa, että nuo vaaleanpunaiset ruusut ovat aivan mielettömän kauniita! En ikävä kyllä muista keneltä sain ne, mutta ne ovat ehdottomasti upeimmat, vaikka kaikki saamani ruusut olivatkin kauniita. Kiharat mulle loihti Kuninkaankadun Glohairissa Jaana, enkä voi kuin kehua. Kiharat pysyivät hyvinä koko eilisenkin, vaikken juuri tainnut niitä varoa nukkuessani… :-D

Meillä on vieläkin järjetön määrä herkkuja ja myönnän arvioineeni yläkanttiin skumppatarpeen, hupsis, mutta eipä se haittaa, kyllä se juotua tulee – kesähän on vasta aluillaan ja piknikilläkin olen käynyt vasta kerran! Onneksi noista juhlaherkkujen rippeistä saa koottua mielettömän hyvät eväät töihin, aiaii;- ) Mites teidän koulujenloppu-juhlinta sujui?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ida, oikein paljon onnea ja menestystä elämään! Blogisi on ihana ja saa minut aina hyvälle tuulelle! :)

 2. ihan hurrrjan paljon onnea!<3 ja vitsi oot kyllä ollu nättinä :> täytyy varmaan itekki mennä kiharruttamaan hiukset sit kampaajalle niin ei tuu mitään paniikkia sit aamulla.. ja teettää mekko, ettei kellään vaan oo samanlaista, koska se ois musta ihan hirveetä :-D toi sun mekko on tosi kaunis kans. kauhee kun kattoo näitä kaikkien muiden kuvia niin en malta oottaa et ens vuonna ite saan lakin päähän ja alkaa tuntuu tyhmältä päätökseltä käyä lukio neljään vuoteen :-DD

 3. Muutama kysymys.. :)

  – miten saat noista kuvista noin ihanan sävyisiä?
  – onko toi kuvassa näkyvä poika sun poikaystävä? :)
  – missä/minkälaisessa paikassa oot töissä?

  Ja sit vielä, sulla on ihana iho! :)

 4. meillä kävi samoin, ruokaa ja juomaa jäi ihan liikaa, kaverit onneksi eivät olleet turhan vieraskoreita kun tulivat jatkoille tähän kämpille. No, eivät olleen vieraskoreita sillonkaan kun jättivät minut siivoamaan jälkiään vessan lattialta… siitäkin huolimatta hieno ilta ja päällimmäisenä mieleen jäivät mukavat muistot :)

  Meinasitko lahjojasi esitellä? Siis ei niitä rahakasoja vaan tätä muuta "krääsää"

 5. ootpas ollut nättinä :)
  hei sellasta et missä baareissa käyt yleensä tampereelle ja mitä mieltä oot onnelasta? :D

 6. Anonyymi, hihii voi kiitos, sinun kommenttisi sai minut hyvälle tuulelle ;-) !

  -eeva, hihii eikö olekin! Oli vaikka kuinka monta muutakin hyvää, jee, kerrankin!:-D

  tiiku, hihii kiitossuperisti<3!
  Suosittelen kampaajalla käyntiä aamulla, se todella oli kannattavaa, vaikka siten sainkin nukuttua 5-6h vain, mutta kerrankos sitä!;-D ja lisäks oli ihana pukea uniikki mekko päälle, sai olla satavarma, ettei kellään muulla ole samaa :-) eikä ollut sitä ainaista nostelen_mun_mekkoo_24/7 -ongelmaa kun oli tehty mittojen mukaan!Jeejee, voi että, ihanaa todellakin kun tuon lakin vihdoin sai :-D kyllä säki sit ens vuonna, ei siihen mee kauaa!

  Nea, hihi kiitos!:- )

  Annie, muokkaamalla ja jos tarkoitat yleisesti tän blogin kuvia niin ihan jo valotusajoilla ja värisävyillä kikkailemalla! iso-koko vaikuttaa myös :-) Ja jep, on poikaystävä ja töissä oon kahdessakin paikassa, mutta ei niistä sen enempää ;-)

  Ai että, kiitos!:-D Useimmiten iho on se surhin murhekryyni, aina pikkunäppyjä tai sitten kaamee punotus: onneksi juhlapäivänä hehkuin onnellisuutta niin, että ihokin näyttää jäävän taka-alalle;-)

  Elli, hahaa, voi ei:-DD kamuilla oli siis pokkaa, hahahah nojuu.

  Mä en oikeastaan saanut kuin rahaa, kukkia ja lahjakortteja, ainoat lahjat oli upea lautapeli parhailta kavereilta (sen esittely ei valitettavasti taida kestää päivänvaloa:D:D), muffini-kirja, valokuvakehys ja kakkulapio! :- )

  Anonyymi, onnela on aika kaamee:–D Tampereen baarivalikoima on muutenkin surkee, yo-talo ja ruma ovat oikeastaan ainoat paikat joissa viihdyn :-)

  Anonyymi, no jos ajattelee kermakakkumekkoja tuhannella yksityiskohdalla niin jep, niinpä muuten onkin. =)

 7. menee muuten helvetin rumasti ruttuun rinnan kohdalta mekkos.. huonoa työtä ompelijalta..

 8. oi mikä täydellinen mekko !<3 tuo väri on jotenkin niin herkku, oi. ja paljonpaljon onnea :)

 9. Anonyymi, voi jee, naamasi taitaa olla melkoinen ruttu kun sulla on noinkin miellyttävää sanottavaa.

  aino, kiitos kiitos paljon paljon! :-) mekko todella oli mun unelmien mekko, ai että, ihana.