trench coat

lifestyle
16 kommenttia
yeZ

Eräs asu Tallinnan reissulla – kun pukee päälleen trenssin, ei juuri tarvitse välittää muusta vaatetuksesta, riittää että asusteet ovat kivoja. Asustin trenssini Topshopin ballerinoilla ja laukulla sekä leopardihuivilla. Olin näemmä vetänyt huivin melkoisen tiukalle kaulaa vasten, merituuli osaa olla kylmä, vaikka aurinko muuten lämmittäisikin!

Oon koettanut etsiä vaaleaa puuterisävyistä huivia, joka mätsäisi trenssiin ja olisi tarpeeksi iso, juurikin tuon leopardihuivin kokoinen olisi sopiva. Mun kaikissa huiveissa on joku typerä juju (paljetteja, eläinkuosia, kukkia…), joten mua häiritsee suunnattomasti pukea vaikkapa raitapaita ja kukkahuivi, vaikka takki olisikin kiinni… Hahah :-D Pitäisi siis löytää edes yksi yksivärinen ja helposti yhdisteltävissä oleva huivi! Onko vinkkejä sen suhteen, mistä semmoisen voisi löytää? Tuntuu että kaupat ovat pullollaan kukkia, raitoja, leopardia sekä villejä etnokuoseja.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Anonyymi, oho, kummallista! Näkyy mulla kyllä ja molemmilla selaimilla. Koeta sulkea selain tai päivittää sivua monta kertaa, joskus ton päivitä-nappulan klikkailu auttaa :- ) tai sit venaile hetki, toivotaan että vika on ohimenevä!

 2. Koitappas käydä Vero Modassa tsekkailemassa tota huiviasiaa, meillä Seinäjoella siellä on ainakin muutamiakin yksivärisiä huiveja ! (;

 3. Oletpa kaunis!

  Omat täydelliset yksiväriset huivini ovat Filippalta. Hinta on muistaakseni n. 40e. Puuvilla-pellava-sekoitteiset huivit maksavat itsensä takaisin kesäisinä iltoina, ovat nimittäin ihanan kevyitä, mutta tarvittaessa lämmittävätkin.

 4. H&M:llä oon joka vuosi nähnyt yksvärisiä ihanan kevyen tuntuisia huiveja! Uskoisin siis että tänäkin vuonna löytyy ja puuterin värisiä huivejakin oon ainakin siellä joskus nähnyt, värivalikoima voi kyllä muuttuakin. Eikä hennesin huivit oo mitenkään pahanhintaisia (niinkuin varmaan tiedätkin) ja tähän aikaan niitä on yleensä paljon alessa 3-5e hintaan ;-) Eli jos et oo vielä tsekannut koko hennesin asustepuolta läpi hetkeen, suosittelen! (-:

 5. Ei liity asiaan, mutta millä asetuksella otat kuvia, kun ne on aina jotenkin niin hempeän ja kauniin sävyisiä? Vai muokkaatko niitä jotenkin? Kiitos jos vastaat :)

 6. Joo nyt näkyy taas kaikki kuvat, vaik en ehtiny tehä mitään :D

 7. olitko tänään särkänniemessä jäätelökioskilla töissä? oli ainakin ihan sun näkönen myyjä :)

 8. suosittelen ehottomasti kattoon selectedin huivit :) samankokoinen kun tuo leo ja aivan yhtä mahtava!

 9. I just discovered your blog and I really love it! Your style is amazing and I love your header!

  xx fesi-fashion

 10. Anonyymi, heeei siellä pitääkin käydä pitkästä aikaa pyörähtää!:-D

  Anonyymi, oho, en kyllä sanois niin itsestäni tuon kuvan perusteella:–D mutta kiitos! Filippalla on kyllä hienoja ja hyvämateriaalisia huiveja, mutten siltikään tiedä haluanko sijoittaa huiviin ihan neljääkymppiä: hyvälaatuisiksi olen todennut myös ne peruspuuvillaiset parinkympin huivit. :- )

  Mariia, no nyt siellä ei ollut yhtäkään kivaa, se on tsekattu jo:-( mmööö

  Anonyymi, iso-luvuilla kikkaillen saa vähän rosoistakin jälkeä, mutta siis muokkaan yleensä jälkikäteen ihan valoisuutta säätämällä ja terävyyttä :-)

  Anonyymi, bra:-D

  Anonyymi, ääks, taisimpa ollakin… :-D ja just äsken sanoin etten kerro missä oon töissä. Nooo, what ever kun se on kesätyö vaan.

  Elina,sielläkin siis pitää käydä, toivottavasti ne ei oo tosi kalliita;-)

  FESI-FASHION, many thanks! I just visited your blog and I really liked it! :-)

 11. Elina, arvaas mitä tänään ostin…………… vaalean lilan huivin selected femmestä, ja juuri tuon hintainen oli ;-D SUPERkiitos vinkistäsi siis! ai että olen iloinen nyt!