Tu es le plus cool so what the fuck

lifestyle
16 kommenttia
tumblr_l4hyr9NWyP1qa6ntuo1_500_large

tumblr_l3vkivdSHN1qazq41o1_500

tumblr_l494868XY31qbwe0oo1_500_large

tumblr_l4944h4bAK1qbwe0oo1_500_large

tumblr_l4hybuGZhR1qbwpw9o1_500_large

Supermakeita kuvia we ♥ it:sta. Vika kuva saa mut kaipaamaan suoraa otsista ja toka kuva pohtimaan, mistä löytäisin coolin eläinpään tai -naamarin, sellaiset ovat aivan mahtavia – joskin hieman pelottavia. Mietin koko ajan oman hiusvärin kasvattamista, mutta tiedän sen olevan melko tylsä, etenkin kun miettii, miten kivoilta punertavan ruskeat hiukset näyttää mulla (tuo vika kuva ei yhtään edistä oma väri takaisin- projektiani). Voishan sitä hiusta sitten raidoittaa tietysti, jolloin väri ei näyttäisi niin tylsältä ja harmaalta. Pitää katsoa, pitää katsoa! En kai mä ole ainoa, joka miettii oman värin kasvattamista ja värjäysrumban lopettamista?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Täällä ilmoittautuu kans yks joka miettii värjäysrumban lopettamista! Mua vaan vähän mietityttää ku tää mun oma väri on niin perustylsä ei-minkään-värinen. Oon vaan superkyllästynyt juurikasvuun ja suht tiheään kampjaalla ravaamiseen! Mietin jatkuvasti pitäiskö mun seuraavaks tähän nykyisen vaalean päälle värjätä joku kiva väri joka on aika lähellä mun omaa väriä niin ettei heti näkyis tyvikasvu :-) Mutta oon kokenut liian monta raidoituskertaa että sain mun hiukset näin vaaleeks, niin en ehkä uskalla vielä, vaan pysyttelen vielä melko blondina :-D

 2. olen ollut nyt reilun kolme vuotta värjäämättä hiuksiani, vaikka värini on suomalaisittain keskiruskea. onneksi huonomminkin voisi olla! parasta on, että hiukset ovat todella hyväkuntoiset ja vahvat ja ainaisten värjättyjen hiusten shampoiden, hoitsikoiden ja tököttien sijaan voin käyttää vaikka mitä tuotteita. suosittelen kyllä värjäämättömyyttä, sillä elämä on paljon helpompaa ja ainakin itse näytän nyt paljon kauniimmalta kuin värjäysriippuvuuteni aikana :>.

 3. ite en vois värjäystä lopettaa..:( inhoan tätä mun oikiaa maantienruskeanphaskaa väriä.. mutta jokasen oma asia ofc :) mut vaikka mulla ois oikiasti joku kiva väri voisin kyl kyllästyä siihen.. hmm eihän sitä ikinä tiiä :D

 4. mäki oon ajatellu etten enää värjäis, mut loppujen lopuks en olis tyytyväinen hiusteni väriin koska mun oma väri on niin kaamee. Tai en tiiä, ei semmonen perussuomalainen maantienharmaa vaan vähän enemmän blondiin vivahtava, mut anyway. Ois niin kivaa olla luonnostaan punapää vaikka :c

 5. En oo koskaan värjänny hiuksiani ja oikeesti elämä on niin paljon helpompaa! Ei tarvii ravata kampaajalla ku kerran parissa kuukaudessa tasottelemassa latvoja/leikkaamassa muotoa eikä kulu rahaa värjäykseen. :-D Ja jos ite/joku kaveri osaa leikata niin kampaajabudjetti laskee tosi lähelle nollaa, suosittelen! :-) Ja sun oma väri on varmasti tosi kiva, mut tietysti raidoilla saa sitten elävyyttä hiuksiin.

 6. Mä olen ajatellut värjäyttää hiukset melkein oman hiustenvärini värisiksi. Ja näin päästä värjäysrumbasta eroon. Juurikasvu on kuitenkin niin törkeän näköinen tällaisissa blondeissa hiuksissa, joten ei tätä väriä voi tästä vaan alkaa kasvattamaan pois. :-( Mutta saa nyt kuitenkin nähdä mitä päätän tehdä tämän mopin kanssa.

 7. Et oo todellakaa ainoo! Mietin vaan et sitte raidottais niitä, mutta ku se värjätty sopii niin hyvin….vaikeaa päättää mitä tehdä :(

 8. mul on ihan sama operaatio just kesken, blondeista luonnolliset. Välil kyl teke va miele marssii kampaamoon ja tilata juurivärjäys :D mut oon päättäny sinnitellä ku juuri ei kasva viivasuorasti eikä kovin häiritsevästi :)

 9. siistejä kuvia ! mut eivitsi, tein just eilen valmiiks ajastuksella inspis postauksen huomisella ja siin on pari samaa kuvaa :-DD toi eläinnaamari ja viiksipaita ! eläinnaamari kuva on niiin siisti :-)

 10. Mäkin mietin toisinaan oman värin takaisin hankkimista, mutta tykkään näistä tummempina enempi ja on nätimpi olo, joten ehken kuitenkaan – ainakaan vielä.

 11. molemmissa on puolensa ja puolensa, musta on kiva nyt kun mulla on tällähetkellä aika luonnollisen väriset hiukset joista ei kauheasti erotu/tule erottumaan juurikasvu, mutta toisaalta kyllästyn niin helposti etten tiedä sitten jaksaisinko omaa väriä kauempaa kun ei voi sävyillä leikitellä :-D

  myös omasta hiustyypistä kiinni, esim liukkaille ja ohuille vois melkein suositella sitä koska väri turvottaa hiusta niin se myös sitten paksuntaa, mut jos on itellä paksut niin on tietty ihan makuasia :D

  nimim. tuskailen ihan sikana, tää vaaleakin kaipaa värjäilyä et pysyis kivan vivahteikkaana yms mut mua niin houkuttais saada tummat takasin…. :-D ainoo vaan et tukka kasvaa viis senttiä aina sen parin kuukauden kampaajavälin aikana niin ei kiva juurikasvu :—D

  (huom mut ei sitä mun ernutummaa mikä oli ysillä vaan semmonen kiva ruskea :DD)

 12. Mariia, no älä muuta sano:-D mä en kyllä kampaajalla ravaa, mutta silti, ei huvittais aina värjätä kun mun hiukset ei yhtään tykkää :-D

  toisaalta tosiaan ku oot nähny ison vaivan, niin sun ehkä kantsii tosiaan vielä pysytellä blondina ;-)

  sammakko, oioi! mulla on joku "tummanvaalea" varmaan tää mun sävy, oiski tummempi :- ( sulla on käyny tuuri ;-)

  r-ii, :-D osittain sama täällä, mutta toisaalta taas….. ääh!

  iida, no niinpä:-D pläääääh mä en tiiä mitä tekisin! kesän ainaki kasvatan tätä veks!

  Johanna, aika hyvä valinta olla värjäämättä :- ) hahaha, mä käyn niin harvoin kampaajalla että ihan hävettää! Onneks kamuni Juuhel on taitava ja osaa leikata mun hiukset : -)

  Iina-Maria, no ainakin oman sävyn lähelle värjäyttäminen kuulostaa fiksulta sitä juurikasvurumbaa ajatellen :- ) näin minäkin olen tehnyt!

  Anonyymi, älä muuta sano :– D mulla on niiiin sama ongelma…

  kiaaa, seon varmaan vaivan arvoista sit loppuviimeks kuitenkin! tsemppiä ;-)

  tiiku, hahah cool :-D noi kuvat on kyl jättebra!

  Fenia, no niinpä, jos en viihdy mun omassa värissä niin voihan olla että palaankin vielä värjäämiseen, hehehee

  juuli,
  no älä muuta sano! toisaalta ärsyttää että ikinä aloin värjään mutta toisaalta mietin miten hiton tylsä tää reuhka on ilman värjäämistä…… huhhu en tosiaan tiedä!:-D

  ja voin sanoo että sulle sopis se ruskee, joten oon ehdottomasti sen tai ton luonnollisen kannalla ;-D

 13. mäkin oon koettanut lopettaa jo puolen vuoden ajan ainaista hiustenvärjäämistä jota oon harrastanut jo ala-asteelta asti – kunnes yhtäkkiä juurikasvu erottuukin hyvin ja päätän että nyt värjään hiukset takaisin värillä joka on lähellä omaa sävyä. oon kokeillut blondit, punaiset, oranssit ja mustat ja täytyy myöntää että brunette, siis se mun ihan oma hiusväri, sopii mulle parhaiten. :—)

 14. vrva, voi sinua, mä vähän luulen että mulle voi käydä samoin – sit ku toi juurikasvu alkaa pistää silmään nii haen vaan jonku putelin hehe :- D ehkä pitää silloin ostaa sävyte, niin ei tulis sitä juurikasvua! ja jep, brunette sopii sulle parhaiten ;- )

 15. oot nii symppis ja ihania kuvia ja vaatteita ja postauksia:)paras blogi!!