kesä&ruoka

lifestyle
7 kommenttia
shrimps

yummmjpg

salmonsalad

strawberries

Mä syön kesäisin aivan onnettoman epäsäännöllisesti – töissä syön vähän mitä sattuu jos eväät unohtuu, kotiin päästyä syön päivällä tehtyä ruokaa, jos sitä on, ja illalla saatetaan vielä grillailla. Kesäisin aamupalan merkitys korostuu ihan huimasti, sillä joinain päivinä se on ainoa ”kunnon” ruoka. Huh huh kun muistaisikin aina tehdä ne eväät – ja ottaa mukaan!

Onneksi joinain iltoina tehdään kuitenkin vielä ihan ”kunnon” ruokaa kun tuun töistä kotiin, pari iltaa sitten söimme herkullista salaattia. Koska olen vähän nirso merenelävien suhteen, enkä tykkää raa’asta kalasta tai katkaravuista, tein itselleni savulohi-version. Herkullista oli, nams! Tänään taitaa olla vuorossa vielä tuota lohi&ananas-komboa eksoottisempi yhdistelmä, nimittäin mansikka&cantaloupe&suolapähkinä&brie. Siitä lisää myöhemmin… :-D

Mansikat ja skumppa näyttävät paljon paremmilta miltä yhdessä maistuvat! Tai siis ovat ne hyviä yhdessä, mutten enää laita mansikoita skumppalasiin, paljon parempia kulhosta napsittuna…..

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. äää, tuun aina ihan mielettömän kateellisiks näistä kuvista :-D Mulla ei oo aikaa/viitsimystä ikinä tehdä mtn tuollaista, vaikka näyttää ihana mielettömän herkulliselta. Voisi ehkä ryhdistäytyä!

 2. Viime kesänä tuli syötyä ihan tosi säännöllisesti kun olin töissä mutta nyt kun oon ollut lomalla niin on ollu taas tosi epäsäännöllistä syönti. Ihanan näköstä ruokaa kyl ja mansikat on herkkua :)

 3. Salaatit on kyllä ihana kesäruoka. Mä oon tullut syöneeksi vähän turhan raskaasti ja raskaaksi olen siitä muuttunutkin, haha :D Toisaalta, saahan salaatistakin tehtyä aika rasvasen. Mitä tosta sun versiosta löytyy?

 4. freixenet on hyyvääää :–D sitä oli mun ylppäreissä. ja vieläki taitaa olla yks pullo jemmassa, hahaaa!

 5. Elina, hahahh voi ei! :-D ruokakuvat blogeissa aiheuttavat kyllä mullekin ruokakateutta…. etenki jos dataa nälkäsenä ja jääkaappi ammottaa tyhjyytään! Toi salaatti oli superherkkua, suosittelen!;-)

  I'm Lacking, ai, sulla meni niin päin :–D Mun työajat ajottuu aina keskelle päivää/iltaan, niin tulee syötyä jotenki ihmeen epäsäännöllisesti: joskus eväänä kunnon ruokaa, joskus vaan tyylii jugu+bansku, joskus pikapuuro, että… : D namnam, kesä&mansikat, mm!

  AnsQ, eikö:-D nooooh mäki vedin tänään jätskin, pullan, makkaran ja ranskikset, yööörgh:-DD

  Tossa oli sipulia, tomaattia, salaattia, ananasta, rucolaa, savulohta jaaa parmesan-juustoa!:- ) äidillä ja isällä oli kraavilohta ja ravun pyrstöjä jaiks

  Anonyymi, niinpä!:-D toi on kans ylijäämä pullo mun ylppäreistä, hehehe :—DD

 6. aww tosta mansikka-cantaloupe-suolapähkinä-brie yhdistelmästä saa aivan iiihania sämpylöitä jos laittaa vielä jäävuorisalaattia mukaan ja jättää pähkinät pois!♥ mäkin voisin kokeilla tota salaattiversiota :>