& like a chef making donuts & pastries

lifestyle
9 kommenttia
um

yum

Näissä kuvissa näkyy se salaatti, josta aiemmin mainitsinkin, eli siis cantaloupe&mansikka&brie&suolapähkinä -salaatti, jossa oli tietysti myös jääsalaattia, kurkkua, basilikaa ja öljyä. Nam, oli ihan huippuhyvää, vaikka mun mielestä tuo oli jo pikemminkin hedelmäsalaattia kuin salaattia. Salaatiksi tuo säilyi varsin hyvin seuraavaan päivään, sillä tuota jääsalaattia on suhteessa niin vähän (useinhan salaatti on seuraavana päivänä melkoista mössöä, juurikin salaatin pehmetessä). Kaveriksi sopi roséviini, jollaista muuten maistoin tuolloin ekaa kertaa! Jännää :-)

Oon ennen ajatellut, että salaatti ja hedelmät erikseen, koulussakin söin ensin porkkanaraasteen ja sitten vasta siihen sekoitetut ananaspalat. Nyt oon kuitenkin innostunut hedelmistä salaatissakin, joten kiinnostaisikin tietää, olisko teillä jakaa hyviä ohjeita, joissa salaattiin kuuluu myös hedelmiä?

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Toi näyttää ihan älyttömän hyvältä :) Pitää ehkä testata joskus!

  2. Riikka, suosittelen kyllä, se oli ihanaa vielä seuraavana päivänäkin! :-)

  3. oioi näyttää hyvältä! osaatko sanoa jonkun hyvän roseviinin? juon aina punaista ja pitäis koittaa jotain rosea kun tietäis jonkun hyvän :)

  4. jennii, toi oli, NAMS!

    Anonyymi, nyt en kyllä osaa yhtään auttaa :-s toi oli lahjaksi saatu, enkä tosiaan aiemmin ollut mitään roseviiniä maistanutkaan. Varmaan alkossakin osataan auttaa, ainakin sain hyvän valkkarin kun kyselin mitä kantsis ostaa (siis mikä laatikko, kun kerroin mistä pulloviineistä pidän) :-)

  5. nää sun salaatti kuvat on aina niin herkullisen näköisiä että alkaa tehä hirveenä mieli salaattia:D

  6. Anonyymi, ihana juttu:-D noin mä toivonkin että noista kuvista ajattelee!

  7. Päärynä on salaatissa jumalaista vuohenjuuston tai sinihomejuuston kanssa :) Mansikka sopii hyvin myös fetan kanssa. Ja appelsiini + halloumi. Omena menee hyvin juuresten kanssa.

  8. Eeva, voi että, kiitos paljon vinkeistä, näistä on hyötyä kun en vielä oikein tiedä miten hedelmiä olisi parasta yhdistellä salaatteihin :–) Ihana kun jaksoit jakaa tietoa!