morning isn’t far away

lifestyle
33 kommenttia
miinapi

kookosmehujää

miinu

kalliolle

Oltiin tuossa yksi ilta erään mahtavan jäbän kanssa viettämässä iltaa rannalla ja ulkona muutenkin, illalla sitten laulettiinkin ”karaokea” valitsemalla spotifystä hyviä biisejä ja googlettamalla sanat, köyhän miehen singstar… :–D Tänä iltana big pop ja parhaita kamuja, diskokuningas Anna ottaa haastajia vastaan pikkutunneilla! Viettäkää tekin superkiva lauantai-ilta! ♥

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ahh! your hair is utterly beautiful :) i'd like to own it
  & i totally love your outift! :) lovely pics :–)

 2. me tehtiin samaa italiassa Jeminan kanssa! :'D tai etittiin youtubesta biisejä joissa oli sanat mukana… just parasta :—D

 3. oi miten tunnelmallisia kesäkuvia, tykkään tykkään! :-) -laura

 4. Heips! Ihana blogi sulla ja aivan mahtava tyyli sulla ja huippu kaunis! Täydellinen vartalo ja kaikkea!:) oon aivan koukussa sun blogiin, koko aika vahtaan millon tulee uusia postauksia, khhih:) mut hei olisko mitenkää mahollista saada tietää mistä noi sun kaverin kengät on? Huippu mageen värisee!;-D

 5. Ihaaaaania kuvia :-) sun kuvaustyylis on niin jotenki tosi söpöä ja tuo sellasen "aww"- fiilingin!

 6. miks niin monissa sun postauksissa esiintyy alkoholia? siis melkein jokaisessa.

 7. ääää! harmittaa kun missasin big popin iha täydellisesti :–((( istuin sen sijaan täpötäydessä passionissa menojalka vipattaen!

 8. iida miks siun postauksissa on aina vaan alko holia??? ei oo yhtää kiva, voisit aatella vähä et sun postauksii kuitenski lukee ala ikäsetki ja annat huonoja vaikutteita ja yllytät ryyppää niinku itekki näköjää et kauheessa kännisä koko ajan ja mun kartsa-kerpiili kuoli kerran kun mun veli artsi juotti sille ananas siideriä, et voisikko vähä aatella -.-

 9. ps oon varma että toi 365 on oikeesti vaa et monta siiderii juot vuodes!!!

 10. Oon vähä samoilla linjoilla että kuiteski tällases blogis mitä lukee tosi moni ja niistäkin paljon on ala ikäisiä niin ei oo kovin kiva esittää mitään ryyppykuvia. Ei ole esi kuvallista tuommoinen, joten kannatta harkita millaista esi merkkiä näyttää muille nuorille!

 11. Niih justiinsa iha meni maku sun blogiin ku on vaa alkoholii 24/7 vai pitasko sanoo 365 mika on aika osuva…. Etta jos voisit vaha ees rajoittaa naytin tataki postausta mun tadille ja se kuulema asuu ton toisen tyton naapurissa niin jos kuuluu yhtaan humailasta rapinaa tms molya nii se on potkut niitten perhelle etta olkaa varavoisia…

  I'll be watching you!!!

 12. Hei aloin juuri vasta seuraamaan sun blogia. Ja hei tuli mieleen, että oletko sä se puukkohupparityttö? Siis toinen niistä? :)

 13. "Oon vähä samoilla linjoilla että kuiteski tällases blogis mitä lukee tosi moni ja niistäkin paljon on ala ikäisiä niin ei oo kovin kiva esittää mitään ryyppykuvia. Ei ole esi kuvallista tuommoinen, joten kannatta harkita millaista esi merkkiä näyttää muille nuorille!"

  Gosh.

  Ihan älyttömiä kommentteja sulle on jaettu tähän postaukseen…

  Tosin enemmän ehkä naurattaa nuo kirjoitusvirheet….

  Hei, eiköhän ne nuoret nää alkoholia esimerkiksi TV:ssä Salatuissa Elämissä tai vaikka Kotikadussa? Kyllä sitä ihan kaikkialla näkyy… Ja Ehkä myös heidän kaverinsa käyttävät alkoholia, tai äiti ja isä?

  Kasvatuksesta se on kiinni alkaako oma lapsi käyttää asiattomasti alkoholia… Ei se, että näkee jonkun nuoren kädessä siideri tölkin, tee sinusta automaattisesti juoppoa? Ihmiset herätkää lasten liiallinen suojelu heidät ajaa kaidalle tielle.

  Naurattaa tälläset jeesustelijat..

 14. niin että on sitten älyttömiä konmentteja ja haukkuja sinulle iida ja Kirjotus virheitäkin kamalasti että jos ei naurata se että lapset alkaa ryyppään sun takii niin siksi sitten ainaskin alkaa(naurattaan siis:P)!!!! =)==)=)

 15. itse kanssa ihan tyrmistyin tälläisistä konmentin lähettelijöistä!!!! toisaalta ymmärrän kun sun blogii kuiteski lukee vaan nolot siiderin litkijät (v*tun pilo mainontaa SAAT NOI KUITENKI ILMASEKS!!!!!!). itse pysyttelen kuivilla linjoilla enkä ole tuollainen kalorien litkijä hahahahahaaa ! ps miun fatsi onkin töissä postissa = ) = ) papi kerto että oli käyny vartio kierroksella siellä pysäkointitalossa ja oli nähny IHMISIÄ lauantaina …………….

  HE'LL BE WATCHING YOU!! (on youtube = ) )

 16. ps ollaan kerran juotettu yx miedän naapurin kissa gänään…. koitti pariutua meitin koiran kanssa!!!!

 17. Siis onko nuo viestit huumorilla kirjoitettu vai tosissaan? Oikeasti vaikea sanoa :D

 18. oikeasti vaikea sanoa, todellakin??????? :—-DDDDDD

  PS MISSÄ HELEN PYSÄKÖINTITALOSSA OOTTE OLLU LAUANTAINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. birgit, oh, thanks! you are too kind!:-)

  krts,hahaha, just parasta, todellakin!:–D kermiits koska me nähtäis?!

  Sandra, yes it really was!

  Irina, kiitos, mäkin!

  laura, kiitos kiitos!

  Anonyymi, oho, noh, kiitos vaan:-D kiva tietää että seurailet! :- )

  Anonyymi, en?:-D

  ARLA AABBA, hihii voi kiitos:-D olipa kivasti sanottu!

  AnsQ, h&m:stä.

  Anonyymi, ai esiintyy vai?:—-D hahahaha, jos kahdessa peräkkäisessä postauksessa sattuu näkymään _yksi_ (1) siideri niin aika paha.

  Anonyymi, on!

  iina, kiitos :-)

  Anonyymi, oho, kappas vain!:-D noita on aina hassua löytää.

  Elina, voi eikä, olis kannattanut tulla!:-/ ens kerralla sitten, siellä on aina hyvä meno!

  Minna, kiitos!

  EinoG, kiitos!:-D

  Anonyymi, hahaa, olenhan minä toinen puukkohupparityttö juu!

  Isla S, eikö olekin!:-) lemppari, kuten näkyy.

  Tiina, musta ei ole kovin vaikea päätellä että joillain tyypeillä vaan on ollu kreisiiiii skriivaillessaan mulle komsuja!!! :-D

  Niin ja sitten loppuun vielä pari sanaa: jos joku kokee tosi ahdistavaks mun kuvat, joissa vaikkapa näkyy juurikin yksi (1!!!!) siideri, niin pahoittelen!!! etenkin jos se kosketti jotain hamsterinsa menettänyttä </3 vai oliko se kerpiili… ei tarvi olla huolissaan mun alkoholin käytöstä, koska se todellakin aika usein jää siihen yhteen tai kahteen siideriin ;——-) sarkasmintajua, ihmiset!

 20. Ida shoppaa ja pämppää iskän ja äiskän rahoilla. Kuinka moni tuon ikäinen keshtaa edes rehostella täällä kuinka on rahaa ostella jne, kun asuu hittovie vielä mamman helmoissa…kasva aikuiseksi ja soppaappa sitten samalla tahdilla..

 21. Anonyymi, Ida ei ole kyllä shoppaillut tai "pämpännyt" isin ja äitin rahoilla sitten yläasteen =)=) Rahaa saa töissä käymällä honeyy!!