Lily Lolo -tilaus

kauneus, luonnonkosmetiikka
14 kommenttia
lily lolo order
kuvat: lilylolo.co.uk

BareMineralseja, Pure Luxeja ja Everyday Mineralseja testanneena päätin kokeilla vielä yhtä mineraalimeikki-merkkiä, josta olen kuullut kehuja. Tilaus lähti punaisuuden poistaja Blush Awayn takia (tilasin ihan normikokoisen putelin samantien, eli odotukset on kovat!) mutta heitin parit testerit mukaan myös. Mun BM:n mineral veil on ihan lopussa ja olen miettinyt uuden viimeistelypuuterin ostoa, erityisesti kesällä sille on ollut tarvetta kun iho tuppaa kiiltämään nopeammin ja meikin kiinnittäminen on entistä tärkeämpää jos haluaa, että lopputulos kestää hetkeäkään. Tilasin kaksi meikkipohjaakin sävytestiin, teen vertailua ja mietin että mistä seuraavaksi tilaisin normikokoisen putelin!:-D Kesä on menty EDM:n testereillä ja BM:n jäljellä olevilla meikkipohjilla, ovat muuten superriittoisia jokainen.Blush Awaysta mulla tosiaan on kovat odotukset sillä Pure Luxen ja EDM:n punaisuuden poistajien loputtua olen todella kaivannut sitä pientä tasoitusta ja punaisuutta poistavaa ominaisuutta, mitä noilla color correctoreilla saa aikaan. Jos tuotteet on hyviä, tiedän mistä tilaan jatkossakin, sillä postikuluja tuotteille tuli 1.5 puntaa, not bad! ;-) Millaisia kokemuksia teillä on Lily Lolon tuotteista?

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tosi hyvää tavaraa edulliseen hintaansa nähden! Käytin koko viime talven Loloa, mutta kesäksi en viitsinyt etsiä ja tilailla tummempaa sävyä, kivaa kun taas syksyllä pääsee näihin purkkeihin käsiksi. :D Blush away mulla on kestänyt jo testerikokoisena puolisen vuotta (en toki ole ihan joka päivä sitä käyttänyt) ja se toimii omassa naamassa ihan mukavasti, häivyttää esim. nenänpielten punoituksen ja pienet näppylät hyvin. Plussaa Lily Lololle vielä siitäkin, että heillä on sävyjä TODELLA vaaleallekin iholle (mutta näin on kai muillakin mineraalimeikkimerkeillä?) Olen etenkin talvisin valkoistakin valkoisempi ja silti Lolon Porcelaine oli jopa minulle liian vaaleaa, Blondie onneksi juuri täydellinen. :-)

 2. Super kivaa, että sulla on täällä näin reilusti tietoa näistä kaikista mineraalimeikeistä ja se että oot testannut jo niin monta erilaista. Tästä on mulle hirveästi hyötyä, koska heti kun nykyinen kivipuuteri multa loppuu, niin tilaan jonkunsortin mineraalimeikkipohjat itselleni. Jotenkin olen itse juurtunut käsitykseen että BareMineralsin Getstarted kit sen olla pitää, mutta näitten sun merkintöjen avulla on vähän ruvennut harkitsemaan jotain muutakin. :-)

  Onkos sulla mitään vinkkiä antaa, että minkämoinen paketti pitäis tämmösen ensikertalaisen ottaa? Että onko tuo Bare Minerals hyvä alottelevalle, kun siinä tulee kaikki tarvittava mukana? (Mulla ei esim. itellä ole varmasti oikeanmoisia suteja hommaan, ja eikös siinä BMn paketissa ne tullut mukaan?)

 3. Mustakin on niin kiva kun kerrot näistä meikeistä! Itse en ole vielä uskaltautunut tilaamaan moisia, mutta ehkä kohta, kun sä kerrot kokemuksias noista :) Kivajuttu.

 4. Sara, jee, tosi kiva kuulla!:-D odottelen nyt tilausta saapuvaksi varsin luottavaisin mielin.

  Ja ompa todella kiva kuulla että sävyt on oikeasti vaaleita:-D Onneksi tilasin kanssa kaksi meikkipohjaa testiin jos tuo porcelaine onkin sitten mullekin liian vaalea (meikkivoiteista en koskaan löydä tarpeeks vaaleaa, mineraaleista suurin osa ollut onneksi sopivia!). Ja Blush Awayta vasta odotankin saapuvaksi, kuulostaa niin hyvältä! Jeejee, kiitos ihanasta kommentista!

  Maija, jee, vitsi on mukavaa olla avuksi :- ))

  Ensinnäkin: superhyvä päätös;-) Ihan aluksi tosiaan tilaisin itse (kuten siis teinkin, hehe) sen Bare Mineralsin get started kitin, siinä kun tulee kolme sivellintä, kaksi meikkipohjasävyä, kiinnityspuuteri ja aurinkopuuteri. Sudit ovat olleet oikein hyvät, joten kun ne on hommattuna, on helppo alkaa sitten testaileen kokonaan "uutta juttua" :-) Kun pääsee jyvälle siitä, miten saa parhaan lopputuloksen, alkaa ehkä huomata millaisia muutoksia toivoisi: haluaako eri sävyisiä meikkipohjia, kaipaako jotain color correctoreita tai peitevärejä, haluaako testata onko jokin toinen merkki esim. pysyvyydeltään parempi yms… Eli siis tilaa se bm:n paketti ja sitten ala testaileen muita;-) pelkistä siveltimistäkin saa maksaa jo aika paljon muualta tilattuna, että periaatteessa jo niiden takia se paketti on kannattava tilaus:-D

  HUH kilometriromaani!

  AnsQ, suosittelen todellakin kokeilemista sitten kun siltä alkaa tarpeeksi tuntua!:-) Ja tuu sitten ihmeessä kysymään, jos tulee mieleen jotain missä voisin sua auttaa, autan mielelläni:–)

 5. Hahaa, ei tosi, tilasin itse just äsken myös Lily Lolon testereitä ja tuon Blush Awayn :–D Meinasin aluks tehdä tilausta Everyday Mineralsille, mutta alkoi sitten jotenkin ahdistaa jenkkilästä tilaaminen ynnä muut. EM:llä kylläkin olis paljon paljon enemmän sävyvaihtoehtoja mineraalipohjiin, kokonaiset eri sävyperheet, mutta joku toinen kerta sitten ehkä. Miten sulla meni EM:n tilaus? Onnistuiko Electronilla maksaminen?

 6. Nyt kyllä tuli taas tosi paljon uutta tietoa, mutta kiitti hurjasti, ehkä mä aloittelen siitä BMn paketista sitten. :-) Feeluniquesta ajattelin tuon vielä tilailla ja siellä näkyi olevan lisänä siinä paketissa se peitevärikin, joten kuulostaa jo aika hyvältä, varsinkin kun hintakin on sitä suomen kicksiä puolet halvempi :-D

 7. Ja pakko vielä mainita sekin, että rupesin näitä mineraalimeikkejä harkitsemaan jo ihan pelkästään näiden sun merkintöjen takia! Mulla itellä on ollut jo pitkään käytössä biothermin meikkivoide ja perus kivi- tai irtopuuteri, ja peittävyys on ollut jotain ihan ala-arvoista. Niiden lisäksi on tarvinnut käyttä eri peitevoiteita että lopputulos on tarpeeksi siisti ja peittävä ja tää on sitten aiheuttanut tietysti kauhean tunkkaisen kerroksen kasvoille, jonka takia iho ei ole sitten voinut niin hyvin. Kesän olen ollut aika meikittömällä kuurilla, eikä enää huvita tukkia ihohuokosia millään meikkivoiteella, joten onneksi luen tätä sun blogia. Sun ihos näyttää aina niin hehkuvalta ja terveeltä, eikä meikkiä edes huomaa, joten ihan pakko on koittaa jos näistä olis apua itellekin. :-)

 8. Pyöräilitkö eilen tamk:in ohi joskus kuuden jälkeen:D? Mä taisin nähä sut ku menin autolla sun ohi!:)
  p.s luen sun blogias ahkerasti ja tykkään siitä tosi paljon!:)

 9. Emma, hahaa connection!;-D toivotaan että meidän blush awayt toimii!;-)

  Jep, EDM:ltä onnistu electronilla tilaus (muistaakseni tilasin kortilla enkä paypalilla…) ja paketti oli niin edullinen ettei se tulliin jäänyt:-) eikös se raja oo 45e minkä jälkeen pitää verot maksaa?

  Maija, jep, sieltä mun kaverikin tilasi ja oli tullut ilman ongelmia:-) itse en tiedä millainen se peiteväri on, mutta hyvältä kuulostaa!:-) Siitä siis lienee paras aloittaa.

  Ja vau, tosi kiva että olen inspiroinut sua kokeilemaan jotain uutta:—) Mäkin tilasin BM:t lähinnä blogeista saamani inpiksen perusteella, kun sai niin hyvää tietoa tuotteen oikeilta käyttäjiltä.

  Mun iho on yleisesti ottaen voinut paljon paremmin mineraalimeikkejä käyttäessä, mustapäitä ei oo ollu niin paljoa ja lopputulos on todellakin luonnollinen:-) Ei tarvi pelätä meikkivoiderajoja, hha:-D Tosin juuri nyt mun iho on räjähtänyt ja mun naamassa on sikana pikkunäppyjä, veikkaisin että iho ei oikein tykkää siitä, että pyöräilen aamulla töihin, hiki kuivuu naamalle ja sitten oon pitkän päivän kuumassa kopissa jossa naama hiostuu LISÄÄ:-D ja sitten poljen uusiks kotiin ja pesen kasvot vasta illalla…… huoooh kesä on hankalaa aikaa mun iholle!:-D

  Anonyymi, paypalilla maksoin nyt, kun en jaksanu kaivaa lompakosta electronia:-DD mutta silläkin maksaminen onnistunee.

  Roosa, saatoin hyvinkin pyöräillä! Tosin taisin pyöräillä sitä Kissanmaan koulun -puolta Tamkin jälkeen?:-D Hih, kiva tietää että seurailet!:-)

 10. (sama anonyymi joka kyseli maksusta)
  Mä yritin yks päivä maksaa electronilla, mut se ei jostai syystä hyväksyny sitä :-( Siin tais lukee jotain et ei pysty maksaa tällä koska pankki jotain blah blah ehkä pitäis käydä pankista kysyy miksei toiminu . . .

 11. Anonyymille; Itse tilailin myös tänään noita meikkejä Visa Electronilla, ja aluksi tuli tuo sama teksti, ettei pystyisi muka tilaamaan.
  Verkkopankissa kannattaa käydä tarkistamssa onko verkkokäyttö hyväksytty. Eli kohdasta Kortit ja sieltä Verkkokäyttö. Jos siellä lukee Ei, niinkuin minulla luki, syy on todennäköisesti siinä. Sieltä sitten vain hyväksytään verkkokäyttö. Huomaa myös ettei se hyväksy sitä jos ponnahdusikkuna estää sen. Eli pitää sallia sekin.

  Sitten tilauksen pitäisi onnistua=)

 12. Anonyymi, hienoa että autat toista!:—) voi hyvin muuten johtua noista asetuksista, sen takia kaverinikaan kortti ei joskus toiminut jossain verkkokaupassa c: