YES OR NO: fur

lifestyle
14 kommenttia
yes or no- fur copy
kuvat: runwaym

Turkikset ja tekoturkikset ovat olleet pinnalla jo useampana syksynä ja talvena, eikä niiden trendikkyys näytä minnekään katoavan tänä syksynäkään – mielettömän monen suunnittelijan mallistosta löytyi turkista (tai tekoturkista) tänäkin vuonna, jopa kengistä: Chanel, YSL, Lanvin, Celine, Sonia Rykiel…. ja laukuista: Louis Vuitton & Chanel. Täytyy kyllä sanoa, että itseäni ei sytytä – tekoturkikset ja turkikset voivat periaatteessa näyttää ihan hyvältä esimerkiksi kauluksissa, mutta kengissä?! Laukuissa?! No thanks :-D Mitäs mieltä te olette, yes or no?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. NO NO NO NO NO NO NO NO NO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ONE!!!!!!!!ELEVEN!!!!!!!!!!!!!11!!!!

 2. No ei välttämättä ainakaan kengissä, mutta ei minulla tekoturkista vastaan mitään ole. Eri asia on sitten miltä se näyttäisi minun ylläni, mutta turkiksia esittelevistä muotikuvista pystyn kyllä nauttimaan. Tosin itse en ikinä laittaisi päälleni oikeaa turkkia.

 3. YES ! riippuu myös että minkälainen vaate on, mutta ei iha kenkii D:

 4. No no no no no no. En oo vielä koskaan nähny yhtään siedettävän näköstä turkisvaatetta, ne vaan on rumia ja ällöttäviä :—D Mun mielestä turkikset näyttää hyvältä ainoastaan eläinten päällä, pysykööt siellä

 5. riippuu vähän siitä millaset kengät tai laukku on kyseessä : ) jotkut saattavat näyttää tosi upeilta turkiksella ja jotkut taas ei : ) itse omistan tekoturkis takin ja rakastan sitä ylikaiken : D mutta luultavasti turkislaukkua en tule koskaan kantamaan käsivarrellani.. :'D

 6. YES paitsi joku ällöttävä TEKOturkis hyi yäääk jotain muovia

 7. turkikselle NONONO, tekoturkikselle yes (kunhan sitäkin käyttää kohtuudella…) noista catwalk-kuvista tulee lähinnä mieleen joku erävaellus 1500-luvun hengessä :D

 8. ei ikinä MITÄÄN oikeeta turkista! ärsyttää ajatuskin nyljetyistä eläimistä. tekoturkis saattaa joskus menetellä, mutta ite en päälle laittais

 9. no ei turkiksille mutta musta jotkut tekoturkis jutut on ihan jees vaikken itseni päälle osaa kuvitella mitään sellaista =D ja (teko)turkis laukuissa ja kengissä… öö tä =D

 10. Itse oon sitä mieltä, että jossain määrin kyllä. Mun mielestä turkis/tekoturkikset ovat ihania, kun on kyse siitä takista. Itse tein viime vuonna ihanan tekoturkishankinnan :) Mutta laukussa tai kengissä se turkis on kyllä ehkä vähän liikaa…

 11. NO WAY! Mun mielestä tekoturkiskaan ei näytä kivalta, kun jotenkin menny maku koko turkis jutusta kun jo monena syksynä ja talvena vaatteet on vaan turkisturkis ja turkis.