H&M + ?

lifestyle
9 kommenttia
H&M on julkaissut salaperäisiä videoita, joiden on tarkoitus toimia johtolankoina seuraavan / seuraavien yhteistyökumppanien ratkaisemiseksi. Arvoitus ratkeaa itseasiassa varsin pian, syyskuun yhdeksäs. Arvauksia on heitelty ilmaan- moni tuntuu olevan vakuuttunut siitä, että Tomas Maier (Bottega Veneta) ja Carolina Herrera olisivat mukana. Uusimpien videoiden jälkeen myös Lanvinia, Vivienne Westwoodia ja Shiatzy Cheniä on veikattu. Kuka tietää, vaikka yhteistyökumppaneita olisi useampikin, mutta itse uskon, että niitä on vain yksi tai korkeintaan kaksi. Haha, tai sitten olen aivan väärässä! Mitkä ovat teidän arvauksenne!? ;-) Oletteko pettyneitä vai tyytyväisiä, jos joku arvuutelluista henkilöistä on marraskuisen malliston yhteistyökumppani?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Eli siis 9.9 – tietoon H&M:n uudet yhteistyökumppanit, ja pikkuveljen synttärit! :-D

 2. aaaa, jännää! :–) Itelle tulee muutama suunnittelija mieleen, lähinnä villejä arvauksia – mutta toivo on korkealla!

 3. Vitsit mua jännittää. En lähde itse arvuuttelemaan mitään, mutta oon varma, että mallisto on aivan ihana, niinkuin aina :))

 4. Itse veikkaisin Carolina Herreraa tosi vahvasti ton videon perusteella (ja muutenkin musta sopis brändille tosi hyvin esim. hyväntekeväisyystaustansa takia) Jotain sellasta saattais liittyä sit tähänkin mallistoon… Kuulostaa hyvältä! :)

 5. Viltsu, hahaa cool:-D

  Elina, mitä toivoisit?;-)

  Kata, hahaa!:-D Mun mielestä viime mallistot – rykiel ja jimmy choo – eivät olleet kovin kivoja….. muistelen kaiholla viktor&rolf for h&m -mallistoa, ahh: http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.nitrolicious.com/blog/wp-gallery/1006/viktor_rolf_hm_preview/vf_hm_preview_001.jpg&imgrefurl=http://www.nitrolicious.com/blog/2006/10/05/viktor-rolf-for-hm-preview-on-hm/&usg=__Lgvi8uWJ14LKnzxt2fD0X4pTPhs=&h=368&w=490&sz=23&hl=fi&start=3&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=bIqW5mpAWebIyM:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dviktor%2B%2526%2Brolf%2Bfor%2BH%2526M%26um%3D1%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DDhB%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26tbs%3Disch:1

  Annamari, voisi hyvin olla!:–) Ja se voisi olla erittäin hyvä juttu myös!:-D

  urheilijatyyppi, oolalaa;D

  Anonyymi, niin oli:–D nauroin äsken kun luin ton, eihän tossa oo mitään tolkkua. Ei kannata kirjoittaa rättiväsyneenä blogiin, vaikka aihe ois kuin kiinnostava……. pitänee muotoilla uudelleen koko pätkä kun ehdin:D

 6. Jännää kerrassaan! Hmm, en kyllä osaa arvata suunnittelijaa, mutta hauska idea hooämmältä noi videot :)