information&inspiration

lifestyle
8 kommenttia
i love love
we heart it, littlecigars, courdelapin

Huh miten kivoja inspiskuvia olenkaan tallentanut koneelle, tässä pitkästä aikaa tän hetken lempparit. Haluisin oman pupun ja punertavammat hiukset sekä halauksia ja viikonloppureissulle Tukholmaan.

Ilmoitusluontoista asiaa: lisäsin huuto.nettiin pari juhlamekkoa, chanel-henkisen villakangasjakun ja neuletakin. Käykää kurkkaamassa, kohteet ovat auki enää kaksi päivää  :- )

Nyt kipaisen suihkuun, meen tekeen ruokaa ja kirjotteleen kirjettä ja sitten kutsuukin työt. Kivaa alkanutta syyslomaa teille, jotka saatte semmoisesta nauttia :– ) ♥

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi, alkoiko sulla jo nyt syysloma? Mun täytyy odotella vielä yksi viikko koulun penkillä. :)

  Ja muuten, aivan superihanat noi rusetilliset polvisukat! Oon aivan täysin hurahtanut kaikenlaisiin ja kaikenvärisiin polvisukkiin, täytyykin alkaa metsästämään sellaisia…!

 2. Puput on ihania :) Joo just tällänen perus 15-w-heppalover-puputonihaniaXD kommentti… Mut ne oikeesti on :) Jos ei taho sellasta vaivaa mitä koirasta on mutta tahtoo silti sosiaalisen ja koiranomasen lemmikin niin tosiaan suosittelen =) Mulla on tollanen vähä yli yks vuotias kääpiölupan ja hollantilaisen sekotus :) Tosin pupuissa on aika paljon eroja, tuo mun oma on tosi sosiaalinen ja innokas kaikesta ja oon nähny myös tosi apaattisia ja ärsyyntyneitä pupuja. Varmaa johtuu siitä miten niitä hoitaa mutta tosiaan suosittelen :) Tulee tosi paljo iloa elämään ku joku pomppii ja vetelee rallia pitkin kämppää iltasin :D

 3. Buuu mun syysloma loppu just :—-( koulu ei nappaa ei sit yhtää varsinkaa hehe suht villin tukholmanreissun jälkeen….. =(

 4. Ellie, eiei, ei mulla mitään syyslomia ole kun olen töissä :-) täällä päin vaan alkaa syyslomat nyt.

  polvisukat on söpöjä ja noi rusetilliset on herkut!

  Anonyymi, niin on! :–D mä oon aivan rakastunu pupuihin, jotenkin ne on alkanu peitota kissatkin haaveissani?!:-D voi että, millainen vaiva pupuista on, tarviiko ne koko ajan seuraa tai näin?:-) en ehkä tosissani vielä ainakaan mieti semmoisen ottoa, mutta voi että miten mun sydän sulaa tommosille söpöliineille<3

  Henje, buhuuu!!:-( olet siis etelä-suomesta, möö!

  Petra, no älä!!!! niin söpö, tahdon paijata sitä :'-)

  Anonyymi, eikö ookin!

  Ja hei, ei haittaa lainkaan!:–D oispa kiva jos joku haluis sen sulta ostaa,kurjaa että se oli liian lyhyt :C

 5. Heissan, ensi alkuun täytyy sanoa, että sun blogi on aivan mieletön. Tykkään. (:

  Ja sitten se itse asia. Eli mulla on ensiviikko syyslomaa ja suunnitelmissa olisi viettää muutama päivä Tampreella. Oisko sulla jotain vinkkejä missä kannattais käydä, mitkä on parhaita shoppauspaikkoja yms.

 6. MIIA, heissun ja kiitos piristyksestä♥

  Jos kerran blogistani tykkäät, voisi ajatella että tyyli olisi edes pikkuisen samankaltainen…….? Tampere on paska paikka shoppailun kannalta, mutta jos on rahaa ja haluaa jotain persoonallista, suosittelen Super Mukavaa Ojakadulla (jossa sijaitsee myös parhaat kahvilat Runo ja Vohvelikahvila sekä suloinen Vintage Garden). Ketjuliikkeistä suosittelen Carlingseja (koskarissa & hämeenkadulla), Selected Femmeä (hämeenkatu), koskarin JC:tä ja hmm, no siinä ne sitten taitavatkin olla :- D huh, ei Tampereella juuri ole kivoja kauppoja! Radiokirppis laukontorilla on ihan yes, vaikka myyjät ovatkin happamia kuin mitkä. Itsenäisyydenkadulta löytyy bonuskirppis joka myöskin on melko laaja :- ) toivottavasti näistä ois jotain apua, muutempa kaupat melkein onkin koskarissa ja hämeenkadulla.. :D