pientä fiksausta

lifestyle
20 kommenttia
Eilen mulla oli ennen työvuoroa pikkuisen ylimääräistä aikaa, joten lankkasin mun talvikengät Kiwi shoe polish:lla – helppo tapa pidentää kenkien käyttöikää ja saada kengät näyttämään lähes uusilta!

 

before&after

 

Ero ennen ja jälkeen oli livenä ehkä huomattavampi, mutta nyt eivät kärjet enää näytä halkeilleilta ja kengät kiiltävät kuin uudet! Mun pitäisi vielä hommata mokkanahalle sopiva suojasuihke ja viedä ne over the kneet vihdoin suutarille, tuolla ulkona on nimittäin talvi! Miinusasteet tarkoittavat sitä, että voin ottaa mokkanahkaiset kenkäni vihdoin käyttöön – loskakeleillä se ei tulisi kuuloonkaan. Tamperelaiset huom, suositelkaa mulle hyvää suutaria, mielellään keskustasta? Oon ennen vienyt kenkäni Prisman suutarille, mutta nyt sinne menemiseen tarvittaisiin erillinen bussimatka, matka keskustaan sen sijaan taittuu kävellen :- ) Ja te muut, onko teillä mielessä muita hyviä kenkienhoitovinkkejä?

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Pitäisi kanssa harrastaa tota vähän useammin mut yleensä sen muistaa vasta kun bussin lähtöön on 5 minuuttia ja pitäisi olla jo ovesta ulkona! :-D

  2. asematunnelin suutari on paras sanon mä myös ! :-D se on edullinen ja nopea, kengät saa pihalle tunnissakin jos vaan haluaa :D

  3. Mä oon käyttänyt kenkiä siinä Näsilinnankadulla, Näsin suutarilla. Edullisesta en tiedä kun ei ole vertailukohdetta, mutta tyytyväinen olen ollut :) Sen verran pieni paikka että saman päivän aikana saa yleensä takaisin kun ei hirveää ruuhkaa ole.

  4. Sulla on kivoja juttuja täällä blogissa :) Taidan jäädä lukemaankin.

  5. ite oon kuullu aikaki asematunnelista ihan hyvää palautetta, en oo kyl ite koskaan kokeillu :)

    ja hei, on pitänyt kysyä et kui iso (noin) kämppä teillon kahdella? oon tosi huono hahmottaan, et millanen riittäis kahdelle ihmiselle :)

  6. mäki tein just tänään ton saman homman mun nahkasille talvisaapikkaille ja kyllä kengät kiiltää:D tarvisin jonkun suihkeen tekouggeille, kun kaveri sanoi että niitäkin voi huotlaa, en tienny että voi.

  7. Hämeenpuistossa on kans yksi hyvä suutari :) En hinnoista tiedä, mutta isäni (jolla makeita nahkakenkiä ja buutseja summuita riittää) on käynyt sillä samalla suutarilla iät ja ajat, ja on munkin kengät joskus tainneet siellä käväistä. Harmittaa kun en tiedä tarkkaa osoitetta, mutta siinä vieressä on joku design-putiikki :–D Pahoittelen epäselvää ohjeistusta.

  8. meitsiki suosittelis asematunnelii!!! se jäbä on korjannu joskus esim mun laukun samalla kun kävin käytävän toisella puolella pankkiautomaatilla! how cool is that??!! xD hinta edullinen, jälki hyvää ja oon ainaki ite aina saanu päättää haenko korjattavani tunnin päästä vai viikon päästä, very yezz! MENE SINNE

  9. Minä sen sijaan jättäisin asematunnelin suutarin väliin, halpa on ja nopeakin mutta ainakin korkolaput kuluvat parissa viikossa.

    Suutari-täti Satamakadulla sen sijaan on hintavampi, mutta kerran(2 vuotta sitten!) kun vaihtaa korkolapun, ei uusiksi ole vielä tarvinnut viedä :)

    Uskon että muutenkin työ on tarkkaa ja etenkin siellä käytetyt materiaalit huippuluokkaa!

  10. Juu täältäkin no no asematunnelille, paras suutari on ehdottomasti Hämeenpuistossa, suurinpiirtein Aleksanterin koulua vastapäätä toisella puolella puistoa, melkein Autokoulu Cityn vieressä :) Tämä herra huoltaa myös kaikki Työväen teatterin kengät joten luotan kyllä häneen :)

    Itse vein Aaltosen nahkasaappaat (arviolta 80-luvulta) korjattavaksi, kun kantavahvikkeet ja sisävuori oli ihan tornadon jäljiltä, ja tulivat takaisin kuin uusina :)

  11. Suosittelen suuresti Tuomionkirkonkadun ja Otavalankadun kulmassa olevaa suutaria! Eli sisäänkäynti on siinä samalla kadulla, missä on Volume, Soho, Zarillo ym. Todella hyvä ja huolellinen työnjälki -ja ainakin omien kokemuksieni mukaan heidän jäljiltään kengät kestävät huomattavasti kauemmin hyvinä, muihin kokeilemiini suutareihin verrattuna. Hintasuhdekin on kohdallaan :)

    AN

  12. Anonyymi, tiedän monen suosittelevan häntä! Korkolaput sun muut ovat vaihtuneet nopsakkaa ja ovat olleet hyviä, mutta erään vetoketjun vaihtoon olen pettynyt…

    Lauriina, hahah :-D i feel uuuu! kerrankin muistin aamusta!

    juuli, no hyvä :-D ehkä sit pitäis heittää kenkulit sinne :- )

    Iitu, ai, empä tiennytkään että siellä on suutari!:– ) kiitos vinkistä!

    hanna, hihii kiitos, kiva juttu!

    Elina, mä oon sielläkin käyttäny pari kertaa, kenkien suhteen oon ollu tyytyväinen mutta yhden laukun vetskarien vaihtoon en. Tosin en tiedä, olisiko kukaan voinut vaihtaa niitä vetoketjuja siististi… :-D

    Meillä on tässä 45,5m2 eli kaksi huonetta, superpieni keittiö (kyllä tonne kaks mahtuu mutta kokatessa on helpompi olla yksin:D) ja tilava kylppäri. Tää on just passeli, pikkuisen vähempi ehkä riittäis mutta enempää ei kyllä tilaa tarvis kahdelle :– ) ruokapöytä siis olohuoneessa!

    mariya, haa, varmaan kaikkia kenkiä voi jotenkin, en tekomokasta tiiä mut ilmeisesti:D haha hyvä!

    mmnks, hahaa kiitos vinkistä! eiköhän se pienellä kävelyreissulla löytyis… :-D kiitos tiedosta, en tuosta ollut lainkaan tietoinen :- )

    yks kaipsu waa :P:P, no toi edullisuus todellaki iskis just nyt u know ;—PPP ehkä mun tarvii käydä siellä, se ois oikein hyvällä etäisyydelläkin!

    Anonyymi, mulla ei onneksi ole käynyt noin :–O juurikin kenkien suhteen palvelu ja laatu on ollut erinomaista!

    Vaan eipä sillä, varmasti laatu vaihtelee :-) en tiennyt tuosta suutarista, kiitos vinkistä siis!

    Thelma, mun pitäis vielä huoltaa kesäkengätki jossain välissä!:D

    Anonyymi, aiai, kuulostaa hyvältä! Tämä lienee siis sama mitä aiemmin suositeltiin?:- ) onko kallista? :- )

    Siiri, onneks ne ei oo kalliita, pienellä vaivalla pelastuu paljon :- D

    AN, hei hyvä tietää, tuo olis ikään kuin matkan varrella!:– ) kiitos paljon vinkistä, sivukujille harvemmin eksyy :- )

  13. kiiti infosta! :–) Noilla neliöillä varustettua kämppää olen kytännyt jo tovin, kaikki vaan tuntuu tällä hetkellä olevan Hervannassa. Hmh, täytyy kokeilla varmaa jotai muutakin metsästysmestaa kuin vuokraovea!

  14. Satamakadun Laukontorin puoleisessa päässä on tosi hyvä suutari. Joku taisikin jo suositella häntä. On vähän hintavampi (korkolaput 12 e), mutta tekee tosi siistiä jälkeä. Vien aina poponi hänelle!

  15. hei, en oo ikin kuullu tollasist – heh! mut aamulehteä on tutkittu tarkasti ja nyt tsekkaan noi. kiitti vinkeistä!

    (äsken laitoin yhestä ihanasta esittelypyynnön. namnam)

  16. Elina, aiai, toivottavasti tärppää!:-D mistä päin, saanko udella?:- )