joulukoristeita

lifestyle, sisustus
7 kommenttia
jinglebellllss

Olen pitkään katsellut joulukoristeita sillä silmällä, mutten aiemmin löytänyt mieleisiä. Valikoimaahan on vaikka kuinka ja voisin kuvitella monet koristeista joulukuuseen, mutta sellaista ei tänne meille tule, niin joulukoristelukin on hieman erilaista. Pari päivää sitten iskin silmäni uusiin kristalleihin ja löytyipä vihdoin mieleiset! Noita isojakin mulla on kaksi kappaletta, toinen roikkuu jo omalla paikallaan. Mietin että noita vois laittaa ikkunaankin roikkumaan siiman avulla, mutta sitten tarvisin noita vielä pari lisää – tai jotain samanhenkisiä. Hihii, minusta nämä ovat melkoisen kivoja! Mites te muut kuusettomat koristelette kotianne joulun alla? :- )

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi kun nättejä :-) Munkaan luota ei löydy kuusta. Sen sijaan ostin lyhdyn, jonka täytin jouluvaloilla. Lisäks on jos jonkinmoista kynttilää sekä perinteinen kakkosluokalla tehty joulukalenteri :-D And that's it!

 2. "mulla tulee aina ällötys ku kuulen ton sanan "kreisibailaus" ku 365dayswithidan hissukkakaverit on raiskannu sen >:("

  annikao:n formspring :D

 3. Kiira, kiitos! lyhty kuulostaa kanssa oikein kivalta ja toi joulukalenteri, hihi:D

  epsukka, tykkään, muttei sellaista ole järkeä ottaa kaksioon, kun ei olla joulupyhiä täällä.

  Anonyymi, jee?:-D hissukkakaverit, hahahah, niinpä niin……….

  kirstyb, thanks:- )

  behindblueeyes, many thanks!;- )

 4. Jouluvaloja, jouluvaloja, jouluvaloja, jouluvaloja=D. Jos ei ole kuusta niin jouluvaloilla saa joulutunnelman kohilleen. Lisäksi kynttilöitä sinne tänne ja se on siinä=)

  <3Ninnis