ida365 + indiedays

lifestyle
82 kommenttia
muutto
kuva: hersleepingforest / we heart it

Juhuu, vuoden alusta alan bloggailla osoitteessa 
ida365.indiedays.com!
Ai että oon innoissani tästä muutosta, toivottavasti tekin ootte mun puolesta :-) Ainoa asia, joka tulee konkreettisesti muuttumaan, on se, että blogin sivuille tulee mainoksia. Olen harkinnut mainosten laittamista useasti aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen diili, jossa tiedän, ettei mainokset ole aivan huruja. Muusta ei sitten tarvitsekaan huolehtia! Mutta nyt vielä bloggerin puolella tämän kuun loppuun saakka, hihii, jänskää!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mahtavaa! miten pääsit? sun blogis on kyllä niin hyvä, että ansaitseekin paikan sieltä :)

  1. Kiitos! mua pyydettiin – kuten varmaan kaikkia muitakin?:- )

 2. jee, onnea sulle :)
  tiedätkö, että tuleeko sinne samalla jotain muista uusia blogeja? :)

  1. kiitos! en tiennyt etukäteen minäkään, mutta nythän ne tosiaan näkyy: -)

 3. whou! mulla oli jotenkin ihmeellinen kutina, että voisit mahdollisesti siirtyä tuonne! joten paljonpaljon onnea!!! <3 :)

 4. Oi onnea paljon, sä ja sun blogi ootte tyylikkäitä ja ihania molemmat:) Hyvää loppuvuotta!

 5. hei ihan mahtava juttu sulle, onnea ! :-) ihmettelinkin jo aikasemmin miks sua ei oo pyydetty jo sinne :-D

 6. Indiedays on vain pelkkäiilmaisi tuotteita en arvosta sellaisia blogeja, jotka kerjäävät niitä.

 7. Joo, osa noista Indiedaysin bloggareista on kyllä lähteny aika kovaa mukaan siihen tavaran rohmuamiseen… Ja ilmeisesti tarttevat nyt lisää blogeja sivustollensa kun pari häipyy toisen sivuston alle?

  1. Niin, kun osa lähtee, niin otetaan muita tilalle. :- ) Mitä tavaran rohmuamiseen tulee, niin se tuskin on kiinni paikasta, jossa bloggailee (tai siis sivustosta), vaan ihan yksittäisestä ihmisestä:- D

 8. Siistiä, onneaa paljon! Todellakin ansaittu paikka sulle ja sun hyper ihanalle blogille :-)

 9. Hei upeaa! Oot yksi mun suosikeista samoin kuin sun sininen pupuhuivi, oon siitä vähän kateellinen.

 10. EEI VITU EN TAJUU MITE SIUT SINNE OTETAA SINNE KU VITU NOLOO SIE TOMMONE ET EES OO VITTU "INDIE" VAIK SUN BLOGIS "DAYS"-SANA ONKI ET HOOVEE

 11. Aaaaaa en kestä, kaikki parhaat bloggarit myyvät sielunsa! :—–(

  Kohta sullaki on vaa jotain tyhmiä (mainos)kilpailuja, yhteistyöjuttuja ja tavaroita jotka saat ilmaseks jostain ja sitten esittelet niitä täällä. Ja joo-o, kaikkihan aina sanoo et esittelee vaan tuotteita joista ite tykkää (jeah sure!)

  Mäki olin jo vähä odotellu tätä ku sun blogi on niin ihana ja myös luettu ja söpö, että kohta ne naakat iskee kyntensä suhun ja kappas pian oletkin vain pieni osa valtavaa mainosmaailmaa (joka inhottaa mua suurissa määrin).

  Mut no onnea kuitenki, jos oot kerran itse tyytyväinen päätökseesi. =) Hope so ettei blogillesi käy kuten muille menetetyille, mutta en elättele suuria toiveita.

  1. Ei se ole mitään sielun myymistä, kun sopimus ei velvoita mihinkään muuhun, kuin oman blogin pitämiseen?! :- D

   Mä olen saanut ilmaista tavaraa blogini kautta parin vuoden ajan, enkä koskaan ole esitellyt niitä liiaksi – kuten en nyt Id:lle muutonkaan jälkeen tule esittelemään. On tosi kivaa, että voin päästä mukaan johonkin yhteistyöprojektiin tai kilpailuun Id:n kautta, mutta jokainen bloggaajahan saa itse valita, mihin lähtee mukaan – eli kukin valitsee itselle sopivat jutut:-) Jos lukijoita ei miellytä bloggaajien valinnat, kukaan ei pakota seuraamaan.

   Olin muutenkin suunnitellut ottavani jonkin verran mainoksia sivuilleni, mutta mitään muuta kautta en olisi saanut yhtä hyviä mainoksia – eikös nuo muotiin ja kosmetiikkaan sekä lifestyleen liittyvät mainokset olekin parempia kuin ne karseat neonväreissä vilkkuvat laihdutusmainokset?;-) Että onko sillä nyt sitten niin suurta merkitystä, millä sivustolla sitä bloggaa, enpä tiiä.

 12. oot kyl iha paska ku ny rupeet vaa vaatii laina autoja ja laina läppäreitä ja laina huppareita ja sit ku vaa koe ajat niitä 247/365 with ida nii ei oo enää kiva ku blogi o ku radikaali vallan kumous neuvosto armeijakin kalpenisi tällasen rinnalla ja se berliinin muurin murroski o iha vitu hiiren paskaa kaiken tän vieres!!! kyl mä tiän ku oon hissaa lukenu. 8)

 13. indiedaysiin siityvät blogit harmillisen usein muuttuvat kovin kaupallisiksi, mutta turha niitä sen takia kuitenkaan tuomita! toivottvasti pidät tyylisi, onnea! (:

  1. Niinpä, sehän on jokaisen bloggaajan oma valinta, mihin lähtee mukaan ;- )

 14. ensimmäisen kerran eksyin tänne blogiin. ja viimeisen. ihmettelen miksi näin surkea blogi edes halutaan ottaa indiedaysiin. Todella turhaakin turhempia postauksia :DD

 15. Luoja mitä kommentteja -.-'että ihmiset voi olla…
  Mut kiva juttu hei sulle :)!

 16. ONNEA! Toivon vain kovasti että pidät oman puolueettomuutesi tämän siirtymisen seurauksenakin, koska se on yksi syy siihen miksi luen blogiasi :)))))

 17. Harmi juttu näin lukijan näkökulmasta. Onnittelut kuitenkin jos tämä on sitä mitä haluat – varmasti tulet saamaan uusiakin lukijoita Indiedaysin kautta.

 18. Mä en kyllä ymmärrä miksei voida olla ilosia sun puolesta ? Kyllä sä oot tätä varmasti miettiny, ja oot tullu siihen tulokseen että ratkasu on oikea. Onnea sulle =) ainut huono puoli tässä on se, että ainakin minulla indiedaysin blogit latautuvat tosi hitaasti, ja veikkaisin että se johtuu mainoksista. No ehkä mä pärjään :)

  1. Niin, no, ihmiset ovat kovin muutosvastaisia näemmä :- D Mullakin id-blogit latautuvat toisinaan hitaahkosti,mutta ei niin hitaasti, että se häiritsisi. Kiitos sulle<3!

 19. onnitteluja kovasti ! sun blogi antaa kyl vaihtelua sinne :)) !

 20. "Mä en kyllä ymmärrä miksei voida olla ilosia sun puolesta ?"

  koska me kaikki ollaan vaan kateellisia, senhän voi sanoa aina syyksi kaikkeen jos joku kertoo eriävän mielipiteen :oooooo

 21. OI vähänkö huisin mahtavaa! Todella upeaa :-)
  Sulla on nytten muuttoa kerrakseen, ensin asunto ja nytten blogi. Eipähän tarvii nytten onneks muuttolaatikoita pakata ja purkaa :-D

  Kaunista joulua sulle Ida! ♥

  Mara

 22. mm .. olis se kyl iha jepa saada ilmasta kamaa ja palkkaa _bloggaamisesta_ ,ku joteki vaa tuntuu et siit tulee sitte pakko postaamista ?????? hope not.

 23. ONNEA :) Kiva kun nyt on kai siirtymässä pari muutakin blogia indidaysin puolelle ja mun mielestä siellä ei ole kovin hyviä blogeja kun pari, niin on mukava saada sut sinne muiden joukkoon;)

 24. En voi käsittää miten sinä olet päässyt tonne. :o siis en ole se normaali ilkeä anonyymi, vaan no… nojaa oon minä, koska sun blogi on paska koska se on vaan niin tylsä. :(

 25. no siis mä en ainakaa enää ikinä voi lukea sun blogia jos muutat, omg rupeet saamaan enemmän ilmasia markettishampoita ja jotain purukumia josta et edes tykkää!!1 ihan kauheeta ja hirveetä ja perseestä ja vaikka mitä ku onhan se nyt tietysti lukijoilta pois onko sivu bloggerissa vai indiellä!

  (eli onnea muru siis muuton johdosta!)