pipareita ynnä muuta

lifestyle
13 kommenttia
piprui 
Ihanaa, että suurin osa teistä on kovin kannustavaisia ja iloisia mun puolesta. Mitä teidän loppujen kommentteihin tulee, niin en oikein tajua, miksi te luulette mun blogin muuttuvan. Oon bloggaillut vuodesta 2007 asti, eikä mun jutut kovin radikaalisti ole koskaan muuttuneet – miksi ihmeessä ne nyt muuttuisivat? Se, että siirryn Indiedaysille, ei tarkoita sitä, että mun blogi tulisi täyteen ”kattokaa miten uppeet hammastikut sain ilmaseks”-tyyppisiä postauksia, sillä enhän mä tällä hetkelläkään kirjoita kuin murto-osasta tuotteista, joita saan! :—D Te vaan ette tiedä sitä, koska valikoin aika tarkkaan, mitkä jutut ovat tarpeeksi kivoja,  jotta kirjottaisin niistä. Ei mun, tai kenenkään muunkaan ole missään nimessä pakko osallistua mihinkään kampanjaan, niihin ilmoittaudutaan itse. Joten turha huolehtia, osaan kyllä valita ne, jotka ovat mulle sopivia, jos sellaisia tulee. Sitä paitsi, kuinka moni blogi teidän mielestänne on oikeasti muuttunut Indiedaysiin siirryttyään? En keksi kovin montaa :-D Kampanjat ja sivuilla olevat mainokset ovat toki osa Indiedaysiä, mutta ei ne mainokset kenenkään muun blogeissa mua häiritse, ja kuten sanottu, kampanjat eivät todellakaan ole pakollisia kenellekään. 
Nyt vähän joulumieltä sinnekin suuntaan ;—) Vielä vika työvuoro ja sitten pari päivää lomaa, aiaii<3

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Enpä ole itsekkään huomannut indien blogien muuttuvan, monia kun on tullut luettua jo kauan ennen yhteistyötä: samanlaisia ne ovat kaikki edelleen :) En tajua miks jotkut kokee sen niin negatiivisena asiana, oon ainakin vilpittömän onnellinen sun puolesta! Ja tiedän, ettei postaukset oo tasoa "kattokaa missä olin/sain taas postista tällästä" ikinä. Sullon niin vahva oma tapas ja tyylis blogata että pysyy varmasti samana!

 2. Ei vitsi, luin noita viimesimmän postauksen kommentteja ja en kyllä ymmärrä, että miten joku oikeasti viitsii kirjottaa tollasta! Osahan niistä on ihan suorastaan ilkeitä :(
  Se nyt vielä, että joku huolehtii, etteikö blogisi muutu liian kaupalliseksi on ok, mutta suoranainen ilkeyshän on aika typerää!

  Taas kerran muutenkin ihmettelen, miksei kaikki vaan voi olla iloisia toisen puolesta, kun toisella tapahtuu jotain hyvää. Mitä se muka iteltä on pois? Ja ainahan sieltä indiedayssistä voi lähteä jos se ei tunnu enää omalta ja mitä pahaa siinä loppujen lopuksi on, että joku hyötyy rahallisesti (mikäli siis olen oiken ymmmärtänyt, indiedayssin bloggaajat saavat siitä jonkinlaista rahallista korvausta?) harrastuksestaan? Tuleehan kaikkille kirjailijoillekin ja urheilijoille rahallisia avustuksi, miksei bloggaajillekin?

  Joo, tulipa taas selitettyä oikein kunnon romaani, mutta alkoi vähän kuohuttaa jotkut noista kommenteista. Uskon muutenkin, että pystyt pitämään blogisi samanlaisena oli se sitten indiedayssissä, bloggerissa tai ihan missä vaan :)

 3. Lueskelin myös noita edellisen postauksen kommentteja. Ja olin aika yllättynyt. Mun mielestä sä vaikutat tyypiltä, joka kirjoittaa nyt juuri sellaista blogia, joka on juuri sun näköinen ja sun tyylinen. Etkä vaikuta ollenkaan sellaiselta, joka lähtisi johonkin kampanjoihin mukaan vain sen takia, että saisit ilmaisen shamppoopullon. Ei mulle tullut mieleenkään, että sun blogi muuttuisi jotenkin kaupalliseksi indiedaysin johdosta.
  Ja kuten itsekin sanoit, ei indiedaysin blogeista lähes yksikään ole muuttunut millään tavalla. Joten miksi sun blogista ollaan niin 'huolissaan'? Jotenkin tuntuu, että joidenkin on vaan pakko olla indiedaysiä vastaan. Enkä näe siihen mitään syytä.

  Äh typeriä jotkut. Mä ainakin jatkan sun blogin lukemista muuton jälkeenkin. En usko, että se vaikuttaa muuhun kuin osotteen muutokseen. :')

  Ihanaa joulua ja huikeaa uutta vuotta sinne!

 4. Onnea vielä muuton puolesta tältäkin suunnalta! Ehdottomasti ihana tilaisuus, ja nyt on yksi mieluisa blogi lisää tuon samaisen sivuston sisällä :)
  Mukavaa jouluilua!

  Anne

 5. Oikein mukavaa joulua :).

  Mua välillä ihmetyttää se, kun jotkut sanoo kuinka blogit on muuttuneet kaupallisiksi, mutta omasta mielestä ovat ihan samanlaisia kuin ennen ja niitä on edelleen kiva lukea. Mutta joo, ehkä jotkut näkee asiat eri tavalla. Tosin teki niin tai näin, aina on joku valittamassa.

 6. onnea Ida :) muutosvastarinta on suomen blogeissa aina jostain syystä ihan valtava, pidetään mustasukkaisesti kiinni omasta bloggarista ja vanhasta totutusta, muttei ymmärretä että muutos on välillä bloggarin kannalta piristävää ja kivaa. Mutta kyllä ne omat ihanat lukijat sieltä pian valikoituvat uudessakin paikassa :) Pidä hauskaa ID:llä!!

 7. Mä pelkäsin blogien muuttuvan silloin kun indiedays aloitti, mutta loppujen lopuksi mitään isoa muutosta ei sitten tapahtunutkaan. Ajoittain tosin tuntuu, että liian monessa blogissa kirjoitetaan samaan aikaan samoista tilaisuuksista yms. ja ulkoasukin on kaikilla liian samanlainen. Mutta niissä ärsyttävissä blogeissa en sitten vaan vieraile niin usein….

 8. Elina, no älä muuta sano! Kiitos ihanan kannustavasta kommentista, tuli hyvä mieli!:-)

  Minna, kiitos:-)

  Emilia, haha, niinpäs…… ja ei mun blogi muutu, sillä onhan mulla nytkin juttuja tuotteista, joita oon saanut testiin, muttei todellakaan jokaisesta tuotteesta, minkä oon saanut, sillä oon melkoisen valikoiva. Se tuskin on keltään mitään pois, jos kirjoittelen omista lemppareistani, sillä niinhän mä nytkin oon tehnyt. Hoh hoiii!

  Välillä tuntuu siltä, ettei suurin osa suomalaisista voi olla vilpittömästi iloisia muiden saavutuksista- aina pitää olla inhottava, ilkeä ja etsiä kaikki ne negatiiviset puolet asiasta. :-D Kiitos ihanasta kommentista, romaanikommentit ovat aina tervetulleita!

  Iina-Maria, nii-in, hoh hhoi, tiivistit aika hyvin mun omiakin ajatuksia tuohon kommenttiisi. "Blogiportaalit" on vielä niin uusi juttu Suomessa, että ehkä niihin, kuten kaikkeen muuhunkin uuteen, pitää alkuun suhtautua ihmeellisen kriittisesti…:-D Ruotsissa suurin osa blogeista on jonkin palvelun alla, enkä usko että siellä palvelusta toiseen siirtyminen olisi mikään JUTTU, kuten nyt vaikka tämä, haha:-D

  Kiitos kommentista, tulee hyvä mieli kun tietää että siellä lueskelee fiksuja tyyppejä!

  mister cool., oi, ihanaa!:- D tuliko maistuvia?

  Anne, kiitos ihanasta kommentista! Samoin sulle:–)

  I'm Lacking, jep, en odottanutkaan, että kaikki olisivat innoissaan, päin vastoin :-D Jostain syystä muutokset tuntuu olevan aina pahasta… mutta onneksi on niitäkin, jotka suhtautuvat positiivisesti.

  Nelliina, niinpä tuntuu olevan, juurikin muutos tuntuu pelottavan enemmän lukijoita, kuin blogin pitäjää – onneksi on niitäkin, jotka näkevät muutoksen positiivisena ja kivana asiana. Kiitos paljon!♥

  Velma, niin, eihän kukaan pakota lukemaan, jos blogi oikeasti muuttuukin sellaiseen suuntaan, joka ei itseä innosta :– ) Tokihan useammalla on samoista jutuista ja tilaisuuksista kuvia ja postauksia, kun kerran useampi saa samoja kutsuja ja samoja juttuja testiin, mutta niin on sellaisissakin blogeissa, jotka eivät ole Indiedaysissa – ehkä sitä vaan ei huomaa yhtä helposti. :- )

 9. Kyllähän ton kateellisuus-kortin voi heittää aina pöytään kun kun ei muuta keksi, mutta miks ihmeessä lukijat, jotka pitää sun blogista alkais valittaa asiasta, jonka ei pitäis merkitä mitään?

  En sano että KAIKKI indiedaysin blogit on perseestä.
  Mutta voisin kyllä luetella useamman kuin yhden indiedaysiin liittyneen blogin, jonka taso on huomattavasti huonontunu aiemmasta. Musta vaan ei tunnu luontevalta alkaa luettelmaan niitä tähän.

  Ja minä tosiaan toivon sulle kaikkea hyvää tän homman kanssa. Toivottavasti oot erilainen ku useat muut =)

 10. l a u r a, ei kai kukaan olekaan vetänyt esiin kateuskorttia, en ainakaan minä?

  Mitä tarkoitat tällä: "mutta miks ihmeessä lukijat, jotka pitää sun blogista alkais valittaa asiasta, jonka ei pitäis merkitä mitään? " ? Mun mielestä siirron ei nimittäin pitäis merkitä lukijoille mitään, sillä se ei tuota minkään näköistä lisävaivaa kenellekään. Se taas, missä ympäristössä bloggaan, on mun oma valinta, ja jos se on jotain pois joltain mun lukijalta, niin se on moikka sitten :–D

  Ehkä mä vaan sit en lue sellaisia blogeja, jotka olisivat Indiedaysille siirryttyään muuttuneet – ne joita luen, ovat pysyneet yhtä hyvinä, mitä ovat olleet. :-) Harmillista jos joku lopettaa blogin lukemisen vain omien id-ennakkoluulojensa takia, mutta jos sen lopettaa siitä syystä, että se oikeasti muuttuu tai siitä ei enää löydä luettavaa, niin eipä siinä sitten mitään.

 11. l a u r a, ei kai kukaan olekaan vetänyt esiin kateuskorttia, en ainakaan minä?

  Mitä tarkoitat tällä: "mutta miks ihmeessä lukijat, jotka pitää sun blogista alkais valittaa asiasta, jonka ei pitäis merkitä mitään? " ? Mun mielestä siirron ei nimittäin pitäis merkitä lukijoille mitään, sillä se ei tuota minkään näköistä lisävaivaa kenellekään. Se taas, missä ympäristössä bloggaan, on mun oma valinta, ja jos se on jotain pois joltain mun lukijalta, niin se on moikka sitten :–D

  Ehkä mä vaan sit en lue sellaisia blogeja, jotka olisivat Indiedaysille siirryttyään muuttuneet – ne joita luen, ovat pysyneet yhtä hyvinä, mitä ovat olleet. :-) Harmillista jos joku lopettaa blogin lukemisen vain omien id-ennakkoluulojensa takia, mutta jos sen lopettaa siitä syystä, että se oikeasti muuttuu tai siitä ei enää löydä luettavaa, niin eipä siinä sitten mitään.