aattoillan asu

lifestyle
18 kommenttia
marie cherie 
Joskos sitä viimein palaisi normaaliin päivärytmiin kun työtkin jatkuvat tänään – unirytmi on kyllä vallan sekaisin, joten saa nähdä mitä tästä tulee.
Vielä hetki jouluisilla jutuilla, nyt aattoillan vaatetusta. Tuo mekko on löytö Selected Femmen kesäaleista, ja vaikken ehtinyt sitä käyttää kesällä kuin yhdissä juhlissa, tykkään siitä ihan superisti! Onneksi tajusin että tuo sopii talveenkin ”enkelimekkona”, tummien läpikuultavien sukkisten kanssa. Maailman paras juhlamekko, sillä mistään kohdasta ei kiristä tai hankaa, söi kuinka paljon tahansa! :- D Korkkarit on supervanhat kirppiskorkkarit, jotka olin unohtanut kotikotiin – hyvä niin, muutoin olisin hipsutellut menemään ilman kenkiä. 
Vaikka ollaankin lähes poikkeuksetta jouluaatto ihan vain oman perheen kanssa kotona, on meillä aina ollut tapana laittaa siistit ja juhlavat vaatteet päälle – ei joulu tuntuisi joululta kotivaatteissa. Vai tuntuuko, miten teillä? :- )

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Meilläkin on tapana pistää jouluaterialle vähän hienompaa päälle :> Ei mitään iltapukuja sentään, mutta sellaista mitä saattaisi vaikka ravintolaan lähtiessä laittaa.
  Ja muuten: ihana asu! :–)

 2. Meilläkin yleensä aattona puetaan vähän normaalia nätimmät vaatteet, jo pelkästään siitä tulee sellanen olo että on erityinen päivä:-)

 3. you've got very very beautiful dress, and all your christmas look is totaly great and plus this all you'you got absolutely nice smile=)

 4. voi hyyvä luoja olet ihanan näkönen!

  -eve

  ps. koska kirjettä odotettavissa?;)

 5. Moikka!
  Ihan tuli vaan mieleen, kun noita sun vanhempia postauksia lueskelin, niin jos sulla on lily lolon pohja, ja sanot että saatat korjailla päivän mittaan meikkiäs, ja se purkki on sulla laukussa mukana, nii eiks se mee sillee ihan sekasin sitte ku se heiluu ja hölskyy? :D Eli mun kysymys on niinkun, että voiko lily lolot ottaa ihan matkaan mukaan?
  Ja sitten vielä sellaista, että jos sulla on talvisin blondie, niin onko sitten sulla kesällä sama, vaiko mikä?

 6. Haha ite hengailin koko aaton vaan hupparissa ja miesten boxereissa:-DD

 7. Meillä jokainen saa pukeutua juuri siihen, mikä tuntuu sillä hetkellä parhaalta :) Itse päädyin tänä jouluna vetämään kesän lempparit -farkkulappushortsit jalkaan ja sukkikset kaveriksi :D

 8. Anonyymi, sama täällä, samalla periaatteella meilläkin mennään:-)

  Milla,kiitos, tykkään siitä hirmuisesti!:- )

  Anonyymi, :-)

  M, sama:-D ei muuten olisi itsellä sitä fiilistä, että nyt on joulu.

  Josefina Little, many thanks cutie!:'–) Your comment made me smile.

  eve, voi KÄÄÄK kiitos<3! toivottavasti loppuviikosta, on ollut jotenkin niin hässäkkää etten muka oo ehtiny kirjottaa kaikkea mitä on pitäny! :- D

  Anonyymi, hello hello! Mulla ei oo tällä hetkellä lily lolon pohjia, mulla on ollut niiden testereitä ja niiden punaisuudenpoistaja vetää just viimeisiään – en siis tiedä millainen lily lolojen se meikkipohja puteli on, onko siinä mitään suojaa reikien päällä…? EDM:n meikkipohjissa on semmoinen "sirotin", jonka saa kiinni,joten ne ovat olleet loistavia matkan päällä!:–) Blondie oli joo erittäin hyvä sävy, talvella käytin porcelainia "peiteaineena", koska se oli niin vaalea, että peitti hyvin näpyt, mutta oli liian vaalea koko iholle. Käytän aina useampaa meikkipohjasävyä sekaisin, joten blondie meni kesät talvet kyllä joo, muihin sekoitettuna:-) Että itse suosittelen edm:n tuotteita, sillä lily loloista ei oo testereitä enempää kokemusta:- ) toivottavasti tästä oli edes JOTAIN apua!

  Viltsu, no mikäs siinä jos niissä pääsee joulufiilikseen:–D

  iituliina, sekin on hyvä tapa:- ) mä en jotenkin varmaan saisi kiinni joulufiiliksestä, jollen pukeutuis juhlavasti:-)

  Anonyymi, how did you even find that picture?:–D The bag is cristelle&co, i bought it from Stockmann store, they do have a web store also: https://stockmann.com/

  hope that helps a bit!

 9. Oi lueskelin tätä sun blogia nyt ekaa kertaa ja ihania noi kuvat ja toi tunnelma tässä blogissa, tykkkään kovasti!