click click

lifestyle
32 kommenttia

hair

Tämä viikko on alkanut poikkeuksellisen hyvin, sillä:


♥ Piketasta löytyi uusi kahvipannu, jes! Rikoin viikonloppuna sen alkuperäisen, se vain tipahti lattialle ja KRÄSH, tuhat sirpaletta olohuoneen lattialla…
♥ Hukassa ollut musta satiinirusettipinni löytyi vihdoin – se oli vahingossa mennyt pyykkien mukana pesukoneeseen :- D No, nyt se on entistä kiiltävämpi.
♥ Isi antoi mulle eilen paketin mun lempparimysliä kun olin käymässä kotikotona ja aamu alkoi tänään sillä herkutellen, mmm!
♥ Postin mukana tuli alekuponkeja Stockalle, jiiihuu! Olen harkinnut Remingtonin Pearl Wandin ostamista, jospa sellaisen Stockalta hakisin helmikuun aikana. Parin kaverin ”taikasauva”-kokemukset vakuuttivat mut ihan täysin. Onko teillä kokemuksia kyseisestä kapistuksesta, onko toiminut hyvin, kestääkö kiharat jne?

Nyt lähden hakemaan sitä varauksessa olevaa kahvipannua ja jotain lounasta, illaksi suuntaan töihin. Ihanaa alkanutta viikkoa!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulla on ollu pari kuukautta tuo Remingtonin Pearl Wand, ja voin kyllä suositella lämpimästi. Mun paksussa ja karheassa tukassakin (jossa yleensä ei meinaa mitkään kiharat pysyä puolta tuntia kauempaa) kiharat pysyy kolme päivää jos vaan malttaa niin kauan pesemättä olla, eli kyllä tulee kestävät kiharat ja kannattaa hankkia se vekotin :)

  1. Ihana juttu!:–D Juuri kestäviä kiharoita mä kaipaisin, mulla kiharat ovat aina tupanneet lytistyä muutamassa tunnissa… :-( kiitti avusta!:- )

 2. hehee kävin eilen hakemassa oman pearl wandin kotiin :–D mimmilläkin on sellainen, melko tiukkaa kiharaa saa ainakin ! mut ilmeisesti semmonen surffilainekin onnistuu, en oo vielä koittanut, hyvältä vaikuttaa mutta esim. pienessä sievässä voi näpit olla palovaarassa :p me likey !

  1. Uu lalaa, samoilla linjoilla siis!;–D Hahaa, mulla ei oo tapana laittautua pienessä sievässä, joten tuo tuskin on ongelma, hehe;D

 3. Itse istun nyt kolmatta päivää kiharat päässä ja hyvin ovat pysyneet:) Kiharoiden teko on myös näppärämpää ja nopeampaa kuin esim. piipraudalla. Eli suosittelen!:)

 4. Kiharrin on kyllä aivan huippu! Marraskuussa Keskon K-team-päivillä ollessani tutustuin siihen, kun se oli esittelyssä, mutta ajattelin, että taas on tullut yksi uusi vempain, joka ei toimi. No, mutta sitten, kun näin Ritulla blogissa kiharat, niin vakuutuin, kun sen hiuksissa ei oikein mitkään kiharat pysyneet ennen sitä. Sitten se oli pakko ostaa ja oon ollut supertyytyväinen! Kiharat kestää jopa kolme päivää. Tosin hiukset likaantuu niin helposti, että tukka on pakko pestä! Suosittelen!

  1. Ritva on juuri yksi niistä, joiden palopuheen vuoksi innostuin tuosta ihan tosissani!:- D Ai vitsi, mun on _pakko_ hankkia toi…

 5. aaaa! miksei noi alekupongit oo eksynyt vielä mulle! :-D tai no joo, eka ne kiertää vanhan osoitteen kautta = r a s i t t a v a a.

  pst. noi sun hiuksethan on iha mielettämän kivan väriset!

  1. varmaan ne tulee joo vanhaan osoitteeseen eka tai jotain:-D ei ne oo voimassakaan vasta ku huomenna;-)

   voi kiitos!:-D jotenkin omaan silmään nää on muka tosi räikeet, mutta en sit tiiä:D

 6. Kätsä laite on kyllä! Ja kun on sellanen hanska toisessa kädessä, niin välttyy niiltä palovammoiltakin :)

 7. Ihana tukka, miun mielestä kyllä tuo ”amispunainen” sopii sekä sulle että Miljalle oikein hyvin ;) Mukavaa viikkoa sinnekin!

 8. Kiharat kestää ihanan hyvin verrattuna esim. suoristusrautakiharoihin. Suosittelen olemaan varonainen kuuman puikon kanssa! Onnistuin itse samaan kunnon palovamman kaulaani tolla vehkeellä ja näpitkin on kyllä vaarassa. Ehkä seuraavalla kerralla pitää pukea kaulahuivi ja hanskat :D

  1. Voi vitsi, kuulostaa aika unelmavekottimelta:-D mitäs jos en osaakana käyttää sitä, ahahha: D joku tuolla suosittelikin hanskoja, ehkä ohuet puuvillahanskat toimis?

 9. Heippis.
  En tiiä kuin lähellä sydäntä sulle on eettinen pukeutuminen, koska en vielä tätä blogia ole kovin kauaa ja aktiivisesti lukenut, mutta ajattelin tulla toivottamaan tervetulleeksi 10.2. Tampereen Greendressin avajaisiin (kuninkaankadulla sokoksen vieressä). Tuttavani on pistämässä liikettä pystyyn ja haluun tehdä oman osuuteni sanan levittämisestä, jotta ne sais oikein lennokkaan startin :)

  1. Voi että, kiitos kovasti! Kuulostaapa hyvältä, miksi ihmeessä en ole aiemmin kuullut kyseisestä jutusta?! Kiitos että kerroit, toivottavasti homma lähtee pyörimään hyvin :–) Pitää ihan ehdottomasti käydä tsekkaamassa putiikki, ihanaa että Tampereellekin rantautuu KIVOJA juttuja.

 10. Kiharrinta koskien… Mulla on maailman suorimmat hiukset, jotka ei tahdo ikinä pysyä millään kiharoilla paria tuntia pidempään, mutta pearl wandilla sain kiharat jotka kestää jopa 2 päivää.. Eikä kiharrin ole edes yhtään kallis (omani anttilasta n.40€), varsinkaan verrattuna siihen miten hyvin se toimii!

 11. Heissan ! Siitä kihartimesta, että kannattaa lukee se tuoteseloste mitä se sisältää, että sieltä tulee se hanska mukana. Vanhemmassa erässä sitä ei ole ja ainakin Stockalla ja Sokoksella oli vielä pari päivää sitten vanhempaa erää myynnissä.

  Omani löyty cittarista ja sain käytettyä ylisuuresta pulloläjästä kertyneet pullopantit sitten siihen. :D

  1. OHoh, hyvä tietää! Pitääpä katsoa oisko noissa Stockan kihartimissa sitä hansikasta:– )

 12. nuo hiukset ovat täydelliset ♥ ! tulee ikävä omia punaisia hiuksia, mutta ehkä mä vielä kesään asti kestän tummilla.. :–)

  1. voi kiitos!:–) tummatkin on hyvät, mutta keväämmällä sitten jotain vaaleampaa?

 13. Moi Ida! Toi Remingtonin laite todella toimii! Ensin naureskelin mukana tulevalle hanskalle, mut muutaman kerran jälkeen tajusin et se onkin hyvä idea. Kaverini poltti myös kaulaansa kivan jäljen tolla. Tästäkin huolimatta hyvä laite ja lopputuloksena hyvät ja kestävät kiharat (ainakin mun hiuksissa) :)

  1. Heippa! Tosi kiva tietää, ihana kuulla käyttäjien kokemuksista! Jes, pakko mennä ostamaan toi, aiai!