onnistunut ranskis

kauneus
28 kommenttia

YESS

I MADE IT! En tiedä mitä mun hiustenlaittotaidoille (…jotka ovat hyvin olemattomat) on tapahtunut, sillä osaan nykyisin tehdä ranskanletin! :-D Vitsi miten pienestä asiasta voi olla näin iloinen, hahaa! Muille tämä on ehkä pikku juttu, muttei mulle, sillä olen mielettömän tumpelo hiusteni kanssa. Hihii, päivä ei voi mennä pieleen, jos hiuksetkin kerran asettuvat kunnolla!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Täällä toinen hiustumpelo moi, ilmoitan vain olevani superkateellinen suorituksestasi! :D

 2. Hooowh! Vaikka osaisinkin tehä (en siis todellakaan) ranskiksen, niin ei tucca kyllä riittäs. Oon ollu hömelö ja leikannu niin kerroksittain aikanaan, että päälimmäiset hiukset on vieläkin melko lyhyet. Jotenka lettikin olis aika luihu. Plus että mulla oli sivulta lyhyt, niin eihän nekään tucat ole vielä kasvaneet kunnolla.. Nyt onki sitte ollu kasvatus projektina.

  Mutta pariisilainen on kyllä aina hyvä ja tyylikäs vaihtoehto!

  1. Höhlä, tiiän muitakin joille on käynyt noin:-( sun pittee vaan kasvatella, kyllä se siitä sitten:–) Jep, ranskis on;-)

 3. Kade! Täälläkään ei osata:) Tiedän kyl miten se tehdään, mutta ei ikinä onnistu :D. Voisit muuten tehdä enemmän hiuspostauksia, jois on niiku et miten teet jotai kampauksii ja tällei…

  1. Hhaa, sama:D no mutta kuule, ei mun olis mitään järkeä tehdä niitä hiuspostauksia, kun en osaa mitänä:D

 4. Muistan kuinka innoissani olin itsekin kun sain väkerrettyä ranskanletin ensimmäistä kertaa hiuksiini. Omistan tosin rastat, mutta silti :)

  1. JEP!:- D eikös se oo se, missä se letti näyttää kulkevan irrallisena hiusten päällä? :D semmoin jänskä! Sen haluun kans oppia!

 5. vautsi, ihan sikasiistiä! ite luovutin jo joskus että voisin koskaan saada ranskanletistä hienoa… mutta ehkä mullakin on vielä mahdollisuus oppia :)

  1. Hhaaa, älä luovuta!!! Olet voinut oppia samalla lailla sen tekemättä mitään, kuten minä:D yks päivä se vaan onnistu, ja seuraavana kanssa, mitä vitsiii!:D

 6. oon kade :-D yks hyvä kaveri osaa tehä tosi hyvin lettejä, ja niitä voi aina kätsysti koulussa pyydellä! Mutta mitäs käykään sitten kun tiet peruskoulun jälkeen eroavat … :D

 7. mä oon niin monta kertaa yrittäny tehä ranskiksen (huonolla menestyksellä ) mun etutukkaan! kasvatan otsahiuksia pois kesäksi niin ranskailainen ois niin kiva ja nätti ja pitäsi häiritsevät karvat poissa silmiltä !
  Mielettömän hyvin onnistunut :)

  1. Joo, en minäkään etutukkaan saa tehtyä siistiä, vaikka oon yrittänyt!:D Se on hankalampaa jotenkin, en tiiä. Kiitos!

 8. heii voisitko joskus näyttää DIY-ranskiksen ohjeet kuvina tai vaikka vain selostaa, oon himoinnut sellasta niin kauan mutta en osaaaa

  1. Plööh, mä vähän luulen että mä en osaa selostaa kovin tarkkaan, suosittelen googlaan hyviä videoita youtubesta vaikka ”how to made French braid” – sanoilla :- )

 9. Tosi hieno, mulla siitä ei tuu ikinä noin siisti! Ja toi (rusetti?)pinni on ihana :) Ohjeita tähän?

 10. Siitä se lähtee! :) Ja ihanan väriset hiukset sulla, onko sulla luonnostaan vähän punertavaa niissä. Mitenkäs tuommoinen punainen väri pysyy? (jos se on hiusväriä siis)

  1. JEp!:-D Värjätty on, tuossa sivupalkissa näkyy mun oma hiustenväri, tosin tuosta kuvasta on punaisuutta poistettu – mulla on aika paljon punapigmenttiä, joten tämä sävy(!, ei kestoväri), on pysynyt tosi hyvin :-)

 11. Pitää kyllä sanoa että punainen sopii sulle aivan täydellisesti, vaikka taisit sitä vähän säikähtää/epäilläkin! Harvalle se sopii, mutta sulla se näyttää upealta, iho ihan hehkuu punaisen rinnalla. Itse kuulun niihin jotka punainen saa näyttämään sairaalta ja värittömältä, joten kateutta ilmassa. :)