365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

25

helmikuu 2011

25

COMMENTS

Meet you at the statue in an hour

Written by , Posted in Muoti

shopshop

1. Flower Underwear – Topshop, 3. Vans Authentic -Vans.com, 2. All the Cosmetics – Sephora, 5. Anchor Bag – Forever 21, 6. Blue Shorts – Topshop, 8.  Ballerina Flats – Topshop, 7. Jewel Collar – Topshop, Background – We ♥ It


Kasasin pientä haavelistaa New Yorkin matkaa silmällä pitäen – ylläri ylläri, melkoisen keväiseltä näyttää tämän hetken toiveet! Kuten aiemmin kirjoittelin, vaatekaappini kaipaa niitä lempparivaatteita, sillä multa löytyy hyvä varasto yksinkertaisia perusvaatteita. Lempparivaatteeksi kelpuuttaisin kivoja hameita ja shortseja, sekä mekkoja jollain kivalla kuosilla tai leikkauksella.

Vaatteiden lisäksi tarvitsen uusia alusvaatteita, pikkulaukun (mieluiten nahkaisen), kivoja kevät kenkiä sekä kosmetiikkaa – esim.  Cliniquen tuotteet näyttävät olevan puolet halvempia Jenkeissä, huh! Mun kosteusvoiteet ja ripsiväri ovatkin sopivasti lopussa, mutten tasan osta uusia Suomesta vaan kituuttelen noilla rippeillä vielä hetken aikaa :- D Koska ripsiväritkin näyttävät olevan reilusti halvempia, saatan testata jotain ihan uutta ripsiväriä – onko suosituksia, esim. Cliniquelta, Diorilta tai vastaavilta? Ripsari saisi olla tuuhentava tai pidentävä, parhaassa tapauksessa molempia.

Oon jo sovitellut muutamia pyöreitä aurinkolaseja, mutta mitkään eivät ole vielä passanneet mun kasvoihini – pyöreiden aurinkolasien metsästämisestä voi tulla kuviteltua haastavampi juttu! Toivon löytäväni siniset tai punaiset Vansit tai Converset lasten osastolta, sillä nekin saa alle puoleen hintaan Jenkeistä. Oon ollut Converse-tyttö jo niin kauan, että tekisi mieli ostaa vaihteeksi varrettomat Vansit!

Huh, ei tästä kirjoittamisesta tule mitään, on kai suosiolla mentävä jatkamaan pakkaamista. Miten se onkin niin hankalaa, kun pitäisi pakata mahdollisimman vähän tavaraa mukaan?

Lisää luettavaa:

25 Comments

  1. Anni
  2. Klauss

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.