Meet you at the statue in an hour

muoti
25 kommenttia

shopshop

1. Flower Underwear – Topshop, 3. Vans Authentic -Vans.com, 2. All the Cosmetics – Sephora, 5. Anchor Bag – Forever 21, 6. Blue Shorts – Topshop, 8.  Ballerina Flats – Topshop, 7. Jewel Collar – Topshop, Background – We ♥ It


Kasasin pientä haavelistaa New Yorkin matkaa silmällä pitäen – ylläri ylläri, melkoisen keväiseltä näyttää tämän hetken toiveet! Kuten aiemmin kirjoittelin, vaatekaappini kaipaa niitä lempparivaatteita, sillä multa löytyy hyvä varasto yksinkertaisia perusvaatteita. Lempparivaatteeksi kelpuuttaisin kivoja hameita ja shortseja, sekä mekkoja jollain kivalla kuosilla tai leikkauksella.

Vaatteiden lisäksi tarvitsen uusia alusvaatteita, pikkulaukun (mieluiten nahkaisen), kivoja kevät kenkiä sekä kosmetiikkaa – esim.  Cliniquen tuotteet näyttävät olevan puolet halvempia Jenkeissä, huh! Mun kosteusvoiteet ja ripsiväri ovatkin sopivasti lopussa, mutten tasan osta uusia Suomesta vaan kituuttelen noilla rippeillä vielä hetken aikaa :- D Koska ripsiväritkin näyttävät olevan reilusti halvempia, saatan testata jotain ihan uutta ripsiväriä – onko suosituksia, esim. Cliniquelta, Diorilta tai vastaavilta? Ripsari saisi olla tuuhentava tai pidentävä, parhaassa tapauksessa molempia.

Oon jo sovitellut muutamia pyöreitä aurinkolaseja, mutta mitkään eivät ole vielä passanneet mun kasvoihini – pyöreiden aurinkolasien metsästämisestä voi tulla kuviteltua haastavampi juttu! Toivon löytäväni siniset tai punaiset Vansit tai Converset lasten osastolta, sillä nekin saa alle puoleen hintaan Jenkeistä. Oon ollut Converse-tyttö jo niin kauan, että tekisi mieli ostaa vaihteeksi varrettomat Vansit!

Huh, ei tästä kirjoittamisesta tule mitään, on kai suosiolla mentävä jatkamaan pakkaamista. Miten se onkin niin hankalaa, kun pitäisi pakata mahdollisimman vähän tavaraa mukaan?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sain joululahjaksi tuon Cliniquen Moisture Surge -pakkauksen, ja itse tykkään tosi paljon tuosta kosteusvoiteesta. Laitan sitä aina ennen meikkaamista, se raikastaa ja kosteuttaa ihoa ihanasti! Ihosta tulee tosi pehmeä ja tuntuu kun iho imisi kosteutta kuin pesusieni! Suosittelen lämpimästi :)

  1. Mulla on ollut tuosta testikokoinen puteli ja tykkäsin siitä kans kovasti! Täydellinen meikin alle:- )

 2. Diorin Diorshow Iconic, hopeinen purkki kauttaaltaan. Parasta mitä ripsivärien luojat ovat maanpäälle tuoneet ! Ollaan oltu erottamattomia n. 3 vuotta enkä suostu edes kokeilemaan mitään muuta. Se tuuhentaa, taivuttaa ja pidentää ripsiä ja on tosi riittoisaa :)

 3. hei millä ohjelmalla sä teet nää kollaasit, siis jollain mikä on sun koneella vai netissä ? (=

 4. Kivoja juttuja! Ja oon kyllä niin kade sun tulevasta reissusta, haluaisin itsekin taas Nykiin shoppailemaan:)

 5. Oi ja voi. Miten tahtoisinkaan Nykiin! Etenkin taas, kun olen katsellut Campbellin kenkiä ja Jenkeistä tilaaminen tuntuu niin kamalan pelottavalta :( Sieltä niitä saisi niin lukuisasta kaupasta – edullisemmin!

 6. ite oon ollu tyytyväinen diorin diorshow iconiciin ja mulla on tosi lyhyet ja ”ohuet” ripset :-) ja en kyllä vaihtais vaikka se tosiaan maksaa sen 38 euroa Suomessa (onneks oon onnistunu nyt käymään laivalla niin paljon ja tajunnu ostaa aina sieltä säästöön pari kun saa 25 eurolla :-D)

  1. Kuulostaa hyvältä!:-D ja pitää tosiaan varmaan testaa tuota joskus kun sen jostain tarjouksesta bongaan, nyt en sitte ostanutkaan ripsiväriä vaan laimensin omaani vedellä, hahaha:DD

 7. kauhee katkeruus iskee kun tuntuu että puol palloo menee nykiin koko ajan enkä mä ikinä pääse sinne! :D ja toi ankkurilaukku on iiiiiiiihana, vaikken yleensä ees tykkää tonmallisista laukuista mutta ankkurit on ikirakkaus ja hyvää matkaa sulle :)

 8. Sullon niin sulonen tyyli Ida :) Onks sulla muuten enää niitä lukijoitten esittelyjä koska ne oli kivoja :DD