Muodin Huipulle -sarjan kulisseissa

lifestyle
8 kommenttia

backstage3

backstage

Pääsin alkuvuodesta kurkkaamaan Muodin Huipulle -sarjan kulisseihin ja seuraamaan catwalk-kuvauksia paikan päälle. Käykää kurkkaamassa kirjoitukseni Indiedaysin Muodin Huipulle – blogista!

Paikan päällä kuvauksissa ei pystynyt päättelemään, ketä valmiissa jaksossa tultaisiin korostamaan – minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että Retalle oltiin nyreissään, tai siitä, että Mari ei meinannut päästä alkuun pukunsa kanssa. Suunnittelijoiden omista vaatteista ja tyyleistä ei myöskään voinut tehdä päätelmiä heidän suunnittelunsa suhteen.

Joko te osaatte nimetä suosikkinne? Entä mitä mieltä olitte uusimmasta jaksosta ja tehtävästä?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Televisiossa on aika helppo kuvakulmilla ja leikkauksella korostaa asioita, jotka ei välttämättä todellisuudessa ole niin räikeitä ja dramaattisia. Mutta viihdyttävyyttä, draamaa ja jännitystähän tällä ohjelmalla haetaankin :-D

  Toivon sydämeni pohjasta, että Leni menee kisassa pitkälle. Ihana, taitava tyttö, joka on tehnyt tähän asti tasaisenvarmaa työtä toteuttaen omaa näkemystään. Kilpailu on toki kovaa ja tuomareiden päätökset arvaamattomia, kuten tänään nähtiin. Pidän kuitenkin peukkuja ja varpaita Kotkan tytölle :)

  1. Voi vitsi, olen niin samoilla linjoilla kanssasi! :–) Minäkin pidän Lenille peukkuja, mutta Marille ja Essille myös!

 2. Mun viimeset uskonrippeet ohjelmaa kohtaan hävis tänään….Anne-Marin puku oli henkilökohtainen suosikkini, enkä ymmärrä millä perusteella se oli koko joukon huonoin. Muutenkin alkaa kismittämään toi tuomarointimeininki kun tuomarit ei kommentoi mitään asuista catwalkilla vaan joutuu arvaileen tykkääkö ne vai eikö tykkää ennen sitä niiden kolminkeskeistä keskustelua…. Huoh

  1. No höh!
   Mua jäi vähän hämmentämään se, miten vähän niitä tuomarien kommentteja ja perusteluita näytettiin valmiissa jaksossa – tuolla kuvauksissa Anne-Marin puku sai kritiikkiä myös noista halvoista muovihelmistä, jotka eivät ole millään tapaa juhlavat, vaan tekivät asusta halvan. Lisäksi veistoksellisuus oli tuomarien mielestä yliampuvaa, jolloin mekosta tuli tosi tosi tönkkö ja kommentoikohan ne tuota helmaakin jotenkin…… en muista. Mun mielestä nuo helmet selässä oli kiva idis, muttei sopinut tuohon mekkoon, jossa oli muutenkin liikaa kaikkea, ja olihan ne siis muovihelminä halvannäköiset mekossa, jonka piti olla jotain haute couturen kaltaista:-) en siltikään olisi pudottanut Anne-Maria, sillä eihän monen muunkaan materiaalivalinnat olleet yhtään sen juhlavampia (mitä tulee Tuomaksen muovihelmiin, Lindan ja Retan kangasvalintoihin jne…).

 3. Vähä jännää, ku oot päässy tonne mukaan :-) Kulisseissa on aina niin erilaista, kun mitä tv:stä tulee sitten ulos :-D

  1. SIIS täh?!:–D meinaatko tätä lausahdusta ”Suunnittelijoiden omista vaatteista ja tyyleistä ei myöskään voinut tehdä päätelmiä heidän suunnittelunsa suhteen.” ja ajattelitko sen niin, etten tiennyt mitä heidän tuli suunnitella? ;—D

   Siis tarkoitin tuolla (epäselvällä) lausahduksella, että suunnittelijoiden OMAT TYYLIT, pukeutumistapa, omat vaatteet, eivät kertoneet mitään siitä, minkä tyyppisiä luomuksia he tekivät – siis jollakin saattoi olla tosi rempseä ja runsas tyyli, mutta silti tämä tyyppi suunnitteli hyvin yksinkertaisia pukuja. Sitä tarkoitin. :-D Tajusitko? :-D kyllähän tuolta mun oikeasta postauksesta käy ilmi, mikä oli päivän teema, jos sitä siis mietit!