New York part 3

lifestyle, matkailu, ruoka
22 kommenttia

Noniin, joskos taas palattais hetkeksi New Yorkiin!

ida ja emma

YUMM

Kuten aiemmin kirjoitin, niin ihastuttiin aika kovasti AQ Kafe -ravintolaan ja käytiin siellä useampanakin aamuna aamupalalla. Tuo luonnonjugurtti&mysli-kombo oli ihan taivaallista, aah! Tuossa myslissä oli leseiden lisäksi kookosta ja karpaloa, mm aiaii!

brooklyn bridge

sillalla

Käppäiltiin Brooklyniin Brooklyn bridgen yli, suosittelen! Ei siinä loppujen lopuksi kauaa mennyt ja sieltä näki vapauden patsaankin. Mua ei henkilökohtaisesti kiinnostanut yhtään lähteä mihinkään paatille tsiigaileen sitä, riitti ihan hyvin, että näki sen tuolta kaukaa. Tajusin tuolla sillalla, että mulla taitaa olla korkeanpaikankammo!:-D Pelotti kun näki niiden ohuiden (……siltä ne tuntui!!!) lautojen välistä autoja, hrrr. Sen sijaan suosittelen, että otatte selvää minne Brooklynin puolella kannattaa suunnata. Meillä oli kaamea nälkä, ja kun puolen tunnin käppäilyn jälkeen vastaan ei ollut tullut oikeastaan mitään, luovutettiin ja suunnattiin lähellä siltaa olevaan burgeribaariin, haha. Illemmalla käveltiin kyllä rantaan katsomaan Manhattanin valoja, mutta Brooklyn jäi muutoin katsastamatta. Ens kerralla sitten!

turban
Mieee ja miun turbaani!

brooklyn streets

¨KRIIk

Näkymä Manhattanille päin oli aika komea, se tosin näkyi vielä paremmin aiemmin julkaistussa kuvassa. Tuonnekin kantsii mennä ilta-aikaan, mikäli mielii saada kuvia Manhattanin valoista.

bridge

Brooklyn Bridge

bats

spiders

HRRRRR !!!

luonnontieteellinen

Käytiin ihmettelemässä luonnontieteellisessä museossakin. Ostettiin liput myös erikoisnäyttelyyn, aivonäyttelyyn, ja täytyy kyllä sanoa, että se oli näyttelyistä kiinnostavin! Neuropsykologian kurssi palautui aika elävästi mieleen. :-D Noi lepakot ja hämähäkit oli melkoisen karmaisevia, iiks! Luonnontieteelliseen museoon kantsii kyllä varata koko päivä aikaa, eikä ajatella, että kyllä sieltä parissa tunnissa selviää. Meilläkin meni miltei neljä tuntia, vaikka kierrettiin vain murto-osa näyttelyistä. :-D Ja tuonnekin kannattaa varata opiskelijakortti mukaan, tulee edullisemmaksi.

luonnontieteellinen museo

new vs old

Vanhat turkoosit kangastossut vs. uudet turkoosit kangastossut. Noi nykyisin Emman omistuksessa olevat Converset ovat joskus olleet mun, vaikka ne on muistaakseni 2½ kokoa liian suuret ::::D Joskus kai elättelin toivoa sen suhteen, että jalka kasvaisi… Jenkeistä kantsii ihan ehdottomasti ostaa Vansit tai Converset, sillä ne ovat siellä huomattavasti edullisempia! Marimekko ♥ Converse -tossutkin maksoivat n 30 dollaria :–D  Ei tainnut olla niille niin kova yhteistyö.

car

bill's

Mmm, pitihän sitä pirtelö vetää vikana kokonaisena lomapäivänä, vaikka tossa vaiheessa reissua kaikki epäterveellinen ällötti suuresti :-D Pirtelöä tuli lasillisen lisäksi metallisessa sekoituskipossa, ilmeisesti siksi, että tuota loppua ei ollut järkeä heittää pois, mutta se ei mahtunut lasiinkaan… haha, hassua! Ja oli muuten hyvää.

lights t

pakkaukset

Vikan illan pakkaukset. Hihii, kuvassa näkyy myös yksi ostos, tunnistatte varmaankin? ;–) Yksi juttu kevätostoslistalta yliviivattu!

Noniin, nyt on sitten mun matka käyty läpi! Tosin noita kuvia on sen verran yhäkin, että eiköhän niitä välillä tule vilahtamaan.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sain melkeen sydärin ku noi hämähäkit hyppäs nenän eteen :-D Mut näit sun New York postauksia on kiva lukee, kun itellä on tällä hetkellä kauhee New York kuume ja se on tällä hetkellä listalla :-) On aina kiva kuulla jotain neuvoja, ennen ku lähtee täysin uuteen paikkaan.

 2. paljonko noi vansit makso tuolla, vai siis ostitko nuo turkoosit sieltä?

  1. nuo turkoosit on siskoni, kuten käy ilmi tekstistä. noilla oli hintaa kaiii 40 dollaria eli 28e. :-)

 3. wii-ii vitsi näyttää kyllä hyvälle!
  en oo jotenkaan aikoihin ehtiny syventymään blogeihin/kommentoimaan esim. näitä sun nykin kuvia :/ mutta voi ah kaikkia tollasia juttuja mäkin haluaisin new yorkissa tehdä ja kokea.
  toivottavasti muutaman vuoden sisällä pääsis…..

  1. Hihii, kiiitttoooss!
   Mä taas en oo alottanutkaan kirjeeseen vastaamista kun en oo ehtinyt!!! raah, välillä on tämmöstä ihmeen hektistä :-(
   Toivottavasti pääset<3!

  1. Hmm, en usko että missään voi maksaa ilman, että sun kortista on tehty semmoinen, että se kelpaa maksuvälineenä netissä. :-) Siihen siis pitää vaihtaa usein jotkut asetukset pankin kautta, ja se tehdään yleensä kun täyttää 18. Ethän sä tietysti mitään menetä, jos kokeilet!

 4. hei ihania kuvia taaaas :-) tykkään ku nää on niin sun näkösiä, esim. jos vertaa emmin tai mariannan ottamiin nyki kuviin :-D ja toi AQ Kafe on varmaan pakko käydä tsekkaamassa sit kun ite pääsen tonne asti :p

  1. Voi että, kiitos!:-D Meillä on kaikilla varmaan ihan omat tapamme kuvata ja näin :-)

   Todellakin, suosittelen sitä ihan superpaljon!

 5. mulla on valtava hinku matkustaa pois täältä, ihan mihin tahansa. vaikka kaupunkiin joka ei koskaa nuku. ihania kuvia.

 6. hyrr noi hämähäkit! kone jäi vielä jumittamaan just sen kuvan kohal et sai sit niitä katella vähän turhan pitkää :DD muuten ihanii kuvii!

 7. oon ylihuomenna lähössä new yorkiin ja täst postauksest sai kyl kivoja maistiaisia! jänskättää.

 8. Mistä noita Consseja ja Vansseja noin halvalla löytää? Meen lokakuus nii olis kiva jos kertosit :))