mattahuulet

kauneus, muoti
32 kommenttia

Fendi-Backstage

Fendi Spring 2011

Jil Sander-Backstage

Jil Sander Spring 2011

kuvat: Andreea Angelescu,  All Over Press

Oon höpissyt aiemminkin mattahuulipunista, tai lähinnä siitä, kuinka semmoisen haluaisin. Kevätmallistojen backstage-kuvia katsellessani toiveeni löytää mattahuulipuna sen kuin kasvoi, katsokaa nyt miten hyvältä Jil Sanderin ja Fendin mallien meikit näyttää! Lueskelin tänään pitkästä aikaa Lisaplace:a, ja törmäsin siellä hyvännäköiseen oranssiin huulipunaan – täytyykin mennä tsekkaamaan miltä tuo sävy näyttää mun huulilla, ja onko se oikeasti niin matta, mitä noista Lisan kuvista voi päätellä. Mattahuulipunahavaintoja otetaan yhä vastaan – ne vinkkaamanne maskeerausmeikit kuulostavat ainakin toistaiseksi hieman liian jänniltä!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kesäkuulumisia

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihania värejä noi molemmat. Toi pinkki voi olla aika raju aluksi :P Mut tänään sudin kyllä tollasta korallia huulille ja suuntaan töihin :)
  PS. Sulla on tosi suloinen blogi

  1. No niinhän ne ainakin noissa näyttää joo :-D mutta ei pahalla tapaa mun mielestä – eri asia vaan, miltä ne sit käytännössä tuntuis…

 2. Rakastan tota Jil Sanderin näytöksissä nähtyä huulipunaa!<3 Mutta myös tuo Fendinkin näytösten oma on todella nätin väristä, voisin lähteä itekin vaikka tollasia metsästämään… :)

 3. elfin lipstainin voi jättää mataksi tai laittaa kiiltoa päälle :) eroaa koostumukseltaan melko paljon oriflamen lipstainista! koostumus on paksumpi ja näyttää mielestäni tosi paljon mattahuulipunalta plus kestää aika mukavasti. http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~159.htm <– tästä tuotteesta siis höpisen :)

  1. Oho, hei kiitos paljon vinkistä! mun on aiemminkin pitänyt tehdä tilaus tonne, joten viimeistään nyt olis hyvä syy!:–D Kiitos!

 4. Tahdon tuollaista oranssia huulipunaa, tahdon! 8) Pinkki näyttää hurjammalta (mikä ei toki ole huono juttu) mun silmään.

 5. Toi matta on kyllä kieltämättä hyvännäköinen, jotenkin antaa ihan erilaisen lookin huulille! Itsekkin olen ollut jo jonkin aikaa ihastuneena tuohon oranssin väriseen huulipunaan!!

 6. Ostin justiinsa Pariisista MACin oranssin huulipunan, sävyä Morangue (tjsp). Sitä saa, uskoisin ainakin vahvasti, Suomestakin, ainakin Stockalta saa maccia :) Täysmatta, paljon pigmenttiä ja muutenkin unelmatuote!

  1. Oi että, kuulostaa hyvältä! Miksi IHMEESSÄ Tampereen Stockalta ei saa macia?!?!? Vain Turusta ja Helsingistä saa:-(

  2. Komppaan tätä kommenttia, MACilla on ihana sarja mattapunia. Itse omistan yhden tummanpunaisen, joka saa näyttämään vähän nukelta. Musta ainakin tuntuu että se kuivattaa kyllä huulia, varsinkin kun ite oon huulirasva-addikti ja huulipunan kanssa ei pääse rasvalla leikkimään, mutta se on niin ihana että ei haittaa ku harvoin kuitenkin käytän.

   Sun pitää laittaa sinne stockalle palautetta että hankkis sinnekin Mac-pisteen. Ja jos mainostat sitä myös blogissas niin eiköhän kaikki muutki paikalliset tee samoin ja ehkä sitten toiveenne toteutuu :D

   1. Voi että!:—D Täytyy kyllä käydä tsekkaas macin myyntipiste kun seuraavan kerran matkaan helsinkiin tai turkuun.

    Haha, tuo on kyllä niin totta, blogeilla tuntuu olevan tosi iso vaikutusvalta nykyisin :– D Voi voii

 7. moi! itse etsin pitkään täydellistä pinkkiä sävyä ja kaikki tuntu olevan vain sinne päin. viime viikolla vahingossa törmäsin wet&wildin hyllyyn seppälässä (!!) ja siellähän se täydellinen pinkki oli, ihan samansävyinen kuin tuo sandersin, myös punan koostumus oli hintaansa (3 euroo? :D) nähden todella hyvä (mattamaisen saa pussaamalla paperinpalaa heh). käytössä ei oo tuntunu liian räikeältä vaan päinvastoin olo on tosi freessi.

  1. OHO, oikeastiko?!:-D Täytyypä käydä kurkkaamassa, ei ois paha hinta, jos kerran laatukin on vakuuttanut sut?:-D

 8. Ihana tuo kasaripinkki! :D Mun ”väreihin” ei sovi ollenkaan oranssi, mutta tuollainen pinkki vois olla aika kiva piristys kevätmeikkiin. Yksi mahtava ja suht matta huulipuna on Rimmelin Lasting Finish. Kestää koko päivän freesinä ja sävyt on herkullisia, eli hinta-laatusuhteeltaan ihan huipputuote!

  1. Hih, kaikki mattahuulet näyttää mun mielestä superfreeseiltä nyt:-)

   Taidankin tietää noi Rimmelin punat joista puhut, oon niitä testaillut ja ovat kivan mattoja, mutta sävyt ei muistaakseni olleet mulle hyviä:-( pitää käydä kurkkaas vielä k ummiski!

 9. Moikka! Sulla on tosi kiva blogi! Voisitko näyttää miten yleensä laitat hiuksesi esim. aamuisin ja bileisiin jne. Mä olen totaalisen kämmen noissa hiusasioissa enkä (uskomatonta kyllä) saa hiuksiani nostettua samalla tavalla pinnillä pois kasvoilta kuin sinä :D olis kiva saada vinkkejä ja voisit samalla esitellä sun hiustenlaittoon käyttämäsi tuotteet? Kiits :)

  1. Hahaa, tästä kommentista huomaa,ettet ole tainnut lukea mun blogia ihan hirmuisen kauaa?:-D Olen nimittäin useampaankin otteeseen todennut, miten uskomattoman surkea hiustenlaittaja olen!:–D En ole ikinä edes ajatellut, että tuo hiusten ylösnostaminen vaatisi jotain taitoa, mutta niin, en sit tiiä! Kaippa mä jonkun pienen postauksen voisin tehdä, mutta varoitan, olen surkea:D:D haha! Kiitos kehuista!

   1. hahaa, tajusin vasta eilen illalla ettei se hiusten ylös nostaminen voi olla niin vaikeaa :DD *nolo* tarvitsin vain hiusharjan, pinnejä ja hiuslakkaa. voi ei, tajusin myös että tuolta sivulta voi valita noita tägejä (kuten ”hair”) ja sieltä löytyy myös pyytämiäni juttuja :D tyhmä minä kun en osaa edes lukea blogeja, hahah ;D etkä ole surkea, muhun verrattuna sä loistat :D

    1. Noniin, hyvä juttu!;—–D Sieltä niitä voi katsella, parempia vinkkejä mulla ei juuri ole! Ja jos onnistuit laittaan hiukset ylös, niin hyvä, se on alku sekin!;-)

 10. inglotilta löytyy mattana ainakin semmonen punainen punainen. siinä on ehkä ripaus pinkkiä joukossa. semmonen raikas punainen mattapuna :) tosi kiva on ollut! inglotin liikkeissä huulipunia voi kokeilla ihan huulillekkin :)

  1. Hei, kiitos vinkistä! Inglot onkin ihan unohtunut, vaikka mun on aiemminkin pitänyt kurkata mitä tuotteita niiltä löytyy. Pitääpä käydä kurkkaamassa, oisko heillä mitään ihan mattaa oranssia :-)