So dance while you can

lifestyle, muoti, musiikki
40 kommenttia

meant to be

Kuulumisia

♥ Lykke Lin uusin albumi Wounded Rhymes on superhyvä. Oon kuunnellut sitä viimeiset päivät jatkuvalla syötöllä, eikä kyllästytä lainkaan, päinvastoin!

♥ Myös Scandinavian Music Groupin uusin single Hautojen yli on soinut täällä aika useasti……

♥ Onko kukaan teistä saanut Asokselta shekkiä? Missä lunastitte sen ja kuinka paljon pankki peri sen lunastuksesta? Linda sai shekin kun joutui palauttamaan rikkinäisen laukun Asokselle, mutta koska laukkutilaus tehtiin mun nimissä, on shekkikin mun nimellä :-D Pitäisi siis selvittää, että missä tuon voi lunastaa. Luin netistä aika kauhistuttavia tarinoita siitä, kuinka paljon pankit saattaa ottaa ”palvelumaksuja” ulkomaalaisen shekin lunastamisesta. Jos jollakulla on kokemuksia, niin kertokaa ihmeessä, niin tiedämme miten toimia!

♥ Aloitin suursiivouksen heti aamusta näin maanantain kunniaksi, sillä aion tänään ripustaa uudet verhot olohuoneen ikkunoihin, mutta haluan, että koti on puhdas kun teen sen. Nyt on virallinen ruokatauko, sitten jatkan ripustamalla pyykit kuivumaan ja aloitan verhojen silitys- ja lyhennysoperaation.

♥ Ihana Eeva kirjoitti loistavan jumppaterroristin puheenvuoron, johon samaistuin kovin. Aloitin äskettäin jumpassa käymisen uudelleen, ja jep, minä olen se tyyppi joka menee oikealle kun pitäisi mennä vasemmalle ja se, joka sekoaa askelissaan ja purskahtelee nauruun, kun näkee oman vaappumisensa peilistä. :- D Onneksi se ei ole kovin vakavaa ja omat askelsarjat on hei ihan ok, ainakin näin aluksi…

♥ Illalla aion käydä vielä hakemassa parit uudet teemukit meidän astiakaappiin, siirtolapuutarhaa, totta kai :-) Äiti lupasi ne mulle kiitoksena siitä, että oon toiminut hänen ”kampaajana”. Jännää, että oon ihan hyvä leikkaamaan hiuksia ja värjäämään niitä, mutta kampausten teko ei ota onnistuakseen! :–D

Mukavaa maanantai-iltaa toverit!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

      1. Joo tajusin kyllä mitä nappuloita piti painaa, mutta mun läppärissä ei erikseen ole numeronappulat tossa oikeessa reunassa vaan ylhäällä rivissä, ja ilmeisesti se vaikuttaa siihen jotenkin :DD

  1. heh minä näin myös :DDDd olit jotenkin kauheen pienen näköinen! näin sut myös kaupungilla tänään

   1. haha voi kauhistus!:–D no kuules voin kertoo, että mua ei oo siunattu pituudella, joten minä en ollut pelkästään pienen näköinen … :–D

 1. ♥: lykke li, suursiivous ja siirtolapuutarha-kuosi.

  Nappasit kai mukit Stockmannilta, kyseisest kun ovat kantistarjouksessa ;) Himottelisi hurjasti kasvattaa omaakin kokoelmaa. Hmh, ehkä tuparilahjaksi!

  1. No niinpä juuri, suuria sydämiä!♥

   Hahaa, juuri sinne lähden NYT! Sain vasta äsken ripustettua vikan verhon, miten kauan silittäminen voikin kestää!?! Ja verhojen ripustus, jos on näin lyhyt….. Haa, osta ihmeessä, ne on lemppareita!:–)

 2. jee ihanaa kun kaikki siirtyy wolfille! ite jätän aika helposti jumpan väliin jollen saa sinne kaveria….. :-D nyt en ehdi käymään möhh, mutta kesän lähestyessä see you there! ;–)

  1. JEEE niinpä!!:–D Ihan superkivaa, keväämmällä mennään sitten yhdessä ;-D toivon mukaan osaan silloin jo vähän niitä askelsarjoja, heh heh…

 3. Onpas söpö asukokonaisuus. :)
  Itse en ole vielä kuunnellut tota Lykke Lin uutta albumia, mutta hyvä kun mainitsit, pitää tsekkailla se heti!

 4. Moi!

  Itse kun lunastin ulkomaisen shekin maksoin siitä muistaakseni 11 euroa (Osuuspankki).

 5. Hei! Tohon shekkijuttuun, niin sitä ei ole järkevää käydä lunastamassa jos tosiaan sen arvo on pieni. Itse sain Amerikassa asuvalta kaveriltani synttärilahjaksi shekin, (öö.. :D) jonka arvo oli 25 dollaria. Kävin pankissa kysymässä sen lunastamisesta, mutta sieltä kerrottiin, että itse shekin lunastaminen ja muuntaminen euroiksi tulisi maksamaan enemmän kuin se itse 25 dollaria.. eli jäisin siinä vain häviölle. Mutta ehkä se on eri asia jos kyse on tässä sadasta/sadoista euroista!

  1. Yhyyy! Pitää käydä kysymässä, ton arvo on nimittäin reilun kympin :D:D Rahaahan sekin on, mutta ei siitä tosiaan mitään enempää aleta maksaa!

 6. Ihana asu!:) Siis lähettäväktö ne aina takasin shekin jos palauttaa tuotteita? Itsekin juuri laitoin palautukseen, kun sain väärän värisen laukun… oivoi.

  1. Voihan nenä!:-s
   Lindan laukusta meni kiinnityssysteemi rikki parissa päivässä ja lähetti sen sitten takaisin saadakseen uuden – shekki tuli Lindalle korvatuista postikuluista….

 7. AAa:) Eli palautetusta tuotteesta saattaisi saada rahat suoraan vain tilille?

 8. heei,

  kannattaa ottaa hei asokseen yhteyttä ja esim palauttaa toi shekki heille ja pyytää heitä laittamaan se sun ”asos-tilillesi” eli sitten esim seuraavan kerran kun tilaat sieltä niin saat sen automaattisena alennuksena sitten. en oo koskaan asoksen kanssa tehnyt, mut muitten ulkolaisten nettikauppojen kanssa, ja sillon toiminut ainakin molemmin puolin ja vaivatta molemmille :D

  ja taas kerran vallan söpö asu!! lykke li ei ole mulle oikeen koskaan iskenyt muuta poikkeuskappaletta lukuunottamatta (possibility, little bit jne) mut uus sinkku vaikuttaa ainaki lupaavalta, joten pitää varmaan pistää kuunteluun :)

  x mari

  1. Ohhoh, hei kiitos superisti tästä vinkistä!:-D Luulenpa, että noin olis parasta toimia! Pitäisköhän mun ottaa vielä etukäteen yhteyttä, ja kysyä että onnistuisko noin, ja sanoa, että shekin lunastaminen on täällä niin kallista tms..? :-) KIITOS vinkistä!

   Ja kiitos!:-) Mitä sinkkua mahdat tarkoittaa? Mä olen niiiiin rakastunut tuohon kyseiseen levyyn, voi että se on mahtava!:-)

   1. hihiiii, no probs!! kannattaa joo vaan laittaa sinne mailia, selittää tilanne tuosta shekistä, ja ehdottaa tuota tapaa – uskosin kuitenki että heille ok :)

    ja i follow rivers on kyllä ollu mulla tehokuunteluissa, mahti biisi! pistän HETI tehokuunteluun koko levyn :)