TAMPERE – HELSINKI

muoti
15 kommenttia

zara skirts

Tänään suuntana Helsinki, Zara, Monki ja H&M Home. Taidan vilkaista myös Stockan MAC-valikoiman oranssin huulipunan toivossa. Toivottavasti siellä ei ole kamalan kylmä, aion nimittäin laittaa ohkaisemman villakangastakin, olen lopen k y l l ä s t y n y t  talvitakkeihini. Ja hei, säästäkää mulle tuosta vihreästä hameesta oikea koko!

kuvat: Zara.com

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. i was like what the..? when i saw the last picture – the sandals.. until i realised the person is showing her back, lol.

 2. Ei vitsi, kuinka ihania vekkihameita :) Ite tykkäisin ehkä enemmän punasesta, mutta kaikki värit on kyllä niin sulosia ja nättejä… :)

  1. Hih! Tuo vihreä ei ollut vekkihame, näyttää ehkä pikkuisen siltä kummiski ku paita on päällä. :-)

 3. Ihanan herkullisia värejä! Harmi kyllä tuon hameen leikkaus ei imartele meikäläistä, joten jää ostamatta ihanista väreistä huolimatta… :(

  1. Voivoi, oli sillä muitakin leikkauksia! Ja nuokin olivat kaikki eri hameita, ei sama eri väreissä :-) Tuo oranssi oli superihana päällä ja vihreä taas liian iso samassa koossa!

 4. Oi näin sut tänään stadissa! :—-)) Meinasin sanoa että ihana blogi, mutta en sitten viittinyt…. :—-D Voi kun oot söpö, lyhyt ja sulla on ihana hymy! :—-)) Useimmat vastaantulijat vaan mulkasee vihaisesti…. :—-D

  1. Ohoh, haha!:-D Suomessa hymyillään ihan liian vähän, mutta kyllä mäkin saatan kiireessä olla tosi yrmeän näköinen!:- D

 5. Mä ostin tuon oranssin vekkihameen, mutta sulle sopii varmasti toi vihreä. :> Zarassa on ihan liikaa kivoja vekkihameita nyt!

  1. VIhreä ei passannut ollenkaan, mäkin ostin oranssin :-) Mä en edes yleensä pidä vekkihameista, mutta värin takia toi lähti!

 6. Hmh. Pitäisköhän mun ryhdistäytyä hameiden käytössä, sen verran kivalta tuo oranssi näyttää! En edes muista koska viimeks olisin pitänyt hametta jos mekkoja ei lasketa!