mokkapalat

lifestyle, ruoka
25 kommenttia

mokkapalaaa

mokkapala

Tein tässä jokin viikko sitten mokkapaloja, kun saatiin kylään vieraita, joiden makumieltymyksiä en täysin tiennyt – mokkapalat oli melkoisen hyvä valinta, uskoisin. Kaupoista ei millään löytynyt kivoja nonparelleja tai strösseleitä, joten koristukset oli tehtävä mielikuvitusta käyttäen – onneksi äiti keksi, että tomusokerivesi-seoksella voi koristella muutakin kuin pipareita. Olisin tietty halunnut laittaa mokkapalojen päälle kookoshippuja, mutten uskaltanut, kun tiesin että ainakin toinen vieraistani on pikkuisen nirso ;–D Tein tuosta koristelutahnasta liian löysää kun mun suomukoristelut levisi jokin verran – mutta eipä sillä, on tuo noinkin ihan kivan näköinen! En tiedä kaipaatteko mokkapala-ohjetta, mutta jaan tämän varalta kanssanne, koska se on niin helppo ja herkullinen.

ohje

LISÄÄ+++: Banaanikookosvanilja-pirtelö, Möykkärit, Uunijäätelö

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Äääää, iski hirveä makeanhimo kun näin nämä kuvat. :D Mokkapalat on ihanin herkku mitä maailmasta löytyy. ♥

   1. En tajuu, ei nyt menny ihan nappiin …. Kuorrutusta tuli hirmu vähän, vaikka laitoin samat määrät niin tuli sit söpöt kuivat reunat. Hyvää se oli silti, ei onneks tarvinnu tarjota kellekkään vieraille, muuten olis vähän hävettäny):

    1. Hmh, mitäköhän tapahtui väärin?:-D jos se vaikutti kovin kiinteeltä, tai pieneltä määrältä, niin olisitahan voinut siihen lisätä kahvia tilkan :-)

 2. Kyllä ne kookoshiutaleet vaan on parhaita mokkapalojen päällä =) Kaikille ne tosiaan ei maistu. Ihania astioita sulla! Ja kaikista eniten tulin kehaisemaan tota kesäistä banneria, se on kaunis =)

  1. On on, ihan ehdottomasti!:- D jotkut on niin nirsoja ettei mikään erikoisempi juttu mene… ja hei kiitos!:- )

 3. Eiiikä! Mä en ole koskaan tehnyt mokkapaloja ja luulin että sun ohjeessa oli virhe. En millään meinannut tajuta että miksi tohon valkoiseen koristeluun tulee voita ja kaakaojauhetta! :D ja että miksi MOKKApaloihin ei tule kahvia. Luulin että toi kahvi tulee tohon valkoiseen kuorrutteeseen. Vasta kun katsoin keittokirjaa tajusin ettei se virhe ollut sun ohjeessa vaan mun päässäni ;D Kiitos ohjeesta, teen nyt mokkapaloja sitten ensimmäistä kertaa!

  1. HAhaha, voi sinua! :- D Yritin kyllä kirjoittaa, että juuri niiden strösselien tilalle tuli valkoinen sokerikuorrute, mutta asiaa varmaan hankaloitti se, ettet tiennyt että tohon tulee ruskeakin kuorrute, joka siitä sitten tekeekin ”mokkapaloja”;-) no nyt sitten vaan testaamaan ohjetta – älä kaada kaikkea kahvia pois, kun joku sanoi ylempänä että oli tullut kuorrutteesta vajaa :- ) kahvia voi siis tilkan lisätä jos tuntuu ettei se riitä.

   1. Eilen illalla tuli kokeiltua ja hyviä tuli! Ja osasin tehdä kaiken juuri niinkuin pitikin ;D eikä muuten mun pellilliseen tarvittu ylimääräistä kahvia, kuorrute oli just eikä melkein täydellistä! en vaan meinannut malttaa odottaa sitä pohjan jäähtymistä ja söin odotellessa siitä reunat ;D kiva ohje joka valmistuu suht nopsaan jos tulee yllärivieraita.

 4. Ja luin vielä koko sun tekstinkin enkä silti tajunnut että mokkapaloihin tulee kuorrute. Ja että se kuorrute ei tarkoita tota valkoista koristelua :D tyyyyhmä minä.