neilikoita

lifestyle, sisustus
16 kommenttia

flowers copy

kukkia

Neilikat ovat yhtiä lempparikukkiani – ne kestävät monta päivää hyvännäköisinä maljakossa ja etenkin valkoiset neilikat ovat jotenkin todella herkkiä ja kauniita. Maljakkona toimii kaksi ”lääkepulloa”, jotka löysin kirpputorilta jokin viikko sitten. Onnistuin löytämään nuo putelit kolmen euron yhteishintaan kun monilla keskustan kirpputoreilla yhdestä pullosta pyydetään 8-12 euroa. Vasta nyt, omaan kotiin muuttaneena, olen alkanut ymmärtää mikä merkitys huonekasveilla on – kotona niitä oli monessakin huoneessa, mutta ei niihin jotenkin silloin kiinnittänyt huomiota. :-) Ikkunalaudalla on alkanut kasvaa basilika ja villirucolakin, vitsit, kumpa ne kasvais nopeasti!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Leikkokukista tulee niin hyvä mieli! Ja nyt niitä saa vielä niin halvallakin. Olen ottanut kukat itselleni kannustimeksi herkkujen syömisen vähentämiseen: aina, kun olen 7 peräkkäistä päivää ilman sokerisia herkkuja, saan palkita itseni kukkakimpulla :)

  1. Niin tulee! Jep, nuo olivat vielä reilun kaupan neilikoita ja maksoivat alle vitosen – olen yllättynyt! Ja hei vitsit, minusta tuo on hyvä kannustin. Ei nuo kukkasetkaan ilmaisia ole pidemmän päälle, mutta parempi laittaa rahat niihin kuin herkkuihin!;-)

 2. kukkaset ja muut kasvit tuo niin ihanasti eloa kämppään! täytyis saada useammin aikaseks ostaa ite kukkia tänne =)

   1. Hahah, ihana:D Ja jep, mullakaan ei oo aiemmin ollut leikkokukkia täällä, mutta kyllä noi ikkunalaudalla olevat ruukkukasvitkin piristävät kummasti :- )

 3. Voi että, rakastan neilikoita ja juurikin valkoisia ! Vuosi sitten en voinut kuvitellakkaan hommaavani kukkasia, en oikeastaan osannut arvostaakkaan niitä. Enkä myöskään tiennyt ja ymmärtänyt mitään niistä ja jos sain jotain niin ne kuoli aina heti. :D Sitten työpaikan vaihtuessa pestiksi sain kukkapisteen hoitamisen. Kysäsin vielä pomoltani että ootko nyt ihan varma mitä oot tekemässä, kun tapan kaktuksetkin, mutta nyt oon ihan hurahtanut ! Sitten kiikutan nykyään kaikki kukat kotiin, mitä ei voi enää myydä ja pidän niitä ihan vauvoina. :D

  1. Voi vitsit, jaat siis täysin tämän mieltymyksen kanssani!:-) Kuulostaapa ihanalta, että olet saanut tuommoisen homman, vaikka ennen sitä et ollut kovin taitava kukkien kanssa, kertoo pomostasi hyvää ;- ) munkin pitäis varmaan päästä tommoseen töihin, kun tapan aina noi kukat, joista kyllä yritän pitää huolta:D

 4. Kukista tulee aina niin hyvä mieli. En tiedä, mikä siinä on ja mitä niistä ”saa”, mutta aina, kun on leikkokukkia kotona, niin on jotenkin iloisempi olo :)

 5. mä rakastan neilikoita! ja näissä kuvissa ne pääsee kyllä niin edukseen, että!