JOPO

lifestyle
38 kommenttia

Minä haluan valkoisen Jopon.

jopo

kuva: finnishdesignshop

Olen halunnut Jopon ysiluokasta asti, mutta silloin uuden pyörän hankkiminen ei tuntunut tärkeältä, kun vanha oli toimiva ja jopa liian iso (:D). Nyt, kun sain myytyä kuudennella luokalla minulle ostetun Helkaman Nice Powerin, on uuden pyörän hommaaminen vähintäänkin ajankohtaista! Koska vanha Helkamani palveli niin hyvin (ja tulee yhä palvelemaan toisen tytön käytössä), on luonnollista pysytellä saman merkin pyörissä – nyt pitkäaikainen haaveeni taitaa käydä toteen kun Jopon hankinta on edessä. :-) En vain vielä tiedä, mistä pyörä kannattaisi hankkia – hinnat eivät juuri vaihtele, Jopo on hyvin brändätty, eikä sitä tarvitse myydä alennuksella – tuskimpa ostopaikallakaan siis on suurta merkitystä. Sattuuko kukaan teistä tietämään, ovatko pyörät -15% alennuksessa Prismojen yms. asiakasomistajapäivillä? Tai ei kellään sattuisi olemaan Jopoa myynnissä?

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oon ahkerasti katsellutkin kuluneen kuukauden, mutta niissä on minusta usein turhan kovat hinnat siihen nähden, kuinka kauan ne ovat olleet käytössä :-D tai sitten se, että ”vähän käytettyjä” myydään 350eurolla……..

 1. Tai ehkä jos odotat pari päivää se kiikutetaan kiltisti ovellesi?

  1. HAhahaha, voi kuule, mä en koskaan kirjoittele mistään tuotteista siinä toivossa, että joku kiikuttais ne mun ovelle. Nyt-liitteen artikkeli ”bloggaamisesta vaihdannaistaloutena” kertoo vain sen yhden näkökulman ;-) Mulla on yhä ylppärirahoja säästössä, niillä ajattelin pyöräni maksaa.

   1. Valitettavasti noiden juttujen takia menee hieman maku näitä blogeja lukiessa, alkaa nähdä kaiken melkoisena mainontana ja ilmaisten tavaroiden kalasteluna. :( Vaikka aina painotetaan että ”kirjoitan vain siitä mistä haluan ja kerron vain rehellisen, oman mielipiteeni” ym.

    Jopo on kyllä tosi kätevä etenkin kaupunkipyöränä, itselläni ollut pinkki Jopo jo monta vuotta, tosin viimeiset pari vuotta se on lähinnä ajanut vaate & -laukkuripustimen paikkaa eteisessä…liian raskas poljettava (ja huono kunto?) pidempiä matkoja, etenkin jos on paljon ylämäkiä ja hiekkateitä. Mutta lyhyemmät, simppelit matkat taittuu Jopolla iloisesti, eli suosittelen :-)

    1. No uskon kyllä, että kaikki alkaa vaikuttaa mainonnalta kun lukee bloggaajista ja heidän tavaramääristään kertovia juttuja. Jos kuitenkin miettii asiaa mun blogin kannalta, niin mun blogini ei pursua sponssituotteista kirjoitettuja mainoksia, ilmaisen tavaran hehkutusta tai viikottaisia kissanristiäissepityksiä :-) Toivon, että blogini sisällöstä huomaa, että kirjoitan oikeasti vain ja ainoastaan niistä jutuista, joista kirjoittaisin ilman sponssisopimuksia tms. En kirjoittele mitään toiveita ylös blogiini siksi, että toivoisin jonkun lahjoittavan ne minulle, koska minusta se on hieman noloa ja äärimmäisen läpinäkyvää. Ehkäpä tämä jopo-postaus vaikuttaa hivenen siltä, jos on juuri lukenut nyt-liitteen, hehs:D

     Toki bloggailun kautta saa kivoja juttuja testiin/lainaan/ilmaiseksi, joita ei muuten tulisi ostettua tai ilman blogia saisi, mutta se on vain kivaa ekstraa, ei todellakaan mikään päätarkoitus. Mielestäni blogissani on aika vähän ilmaistuotteista kirjoitettuja juttuja, koska olen hyvin valikoiva sen suhteen, mistä haluan kirjoittaa :–)

     Voi että, pinkki jopo on kans melkoisen reippaan näköinen! Valkoinen on ollut toiveissa jo pidemmän aikaa, onneksi sitä on tämän vuodenkin värivalikoimassa. Tykkään myös tummansinisestä, mutta valkoinen on pirteämpi, eikä tummansinistä sitä paitsi saa enää kuin käytettynä? Minä tykkään jopon ajoasennosta kovasti, se on jotenkin semmoinen rento! Ja kaupungissa mun tulisi tuolla eniten huristeltuakin :-)

     1. mulla on kanssa pinkki jopo, niitä ensimmäisiä uustuotyantoa olevia. Sarvissa vieläpä hapsut :D

      En tiedä mikä kenellekin on pitkä matka mutta mä sillä kyllä fillaroin juuri tänäänkin 8 kilsan päässä olevalle kirppikselle ja takaisin. (siis 16 kilsaa ja risat). ja parempi sillä on ajaa kun ajoasento on pysty, ei ole niskat jumissa etukumarassa asennossa ajamisesta, ja kaupunkiajossa näkee hyvin ympärille. vaihteitahan tuossa ei ole joten siksi joidenkin mielestä ”raskas”.. Mutta mä ajattelen mieluummin niin että kunto pysyy parempana kun on hiukan vastusta, eikä etsitä kaikessa sitä mahdollisimman helppoa ja kevyttä vaihtoehtoa. Ja eipähän ole niin paljon rikki meneviä osia kuin jossain monivaihteisissa.

      1. Hapsut?!? Sellaista jopoa en varmaan olekaan nähnyt!:-D hahaa,ihanalta kuulostaa!

       JA joo, mäkin kyllä ajattelin että poljen välillä myös töihin, kun sinne on joku semmoinen 7km matka. :-) Ajoasento on munkin mielestä parempi kuin normaaleissa tyttöpyörissä, vaihteettomuudesta en sitten tiedäkään sen tarkemmin, mutta ei mua haittaa, vaikka se olis vähän entistä raskaampi. Menee tosiaan arkisesta kuntoilusta sitten, jos ei muuta;-)

     2. Totta, sun blogisi on piristävä poikkeus :-) Ja totta helkutissa olen iloinen bloggaajien puolesta, että saavat kirjoittelustaan ”kivaa ekstraa ilmaistavaroiden muodossa” (vaikka mainostajathan ei tätä ihan näin kevyesti näekään), mutta silti on alkanut jo oman hyvin lyhyen blogienlukuhistoriani (vielä pari kuukautta sitten en lukenut yhtään blogeja) aikana ärsyttämään ne blogit, joissa ei enää muusta kirjoiteta kuin uutuustuotteista. En ehkä vaan tykkää, että hyvistä blogeista tulee suuria mainoksia ja kaikki on ostettavissa.

      Mutta vielä hieman Joposta: Kun oman Joponi aikoinaan sain vanhemmiltani synttärilahjaksi, oman entisen pyöräni hajottua, poljin sillä koko kesän työharjoittelupaikkaani. Silloin tuo pinkki väri taisi olla uutuus, kovin usein ei tullut vastaan ja monesti ihan vieraat ihmiset kehuivat Jopoani liikennevaloissa. :) jos nyt ostaisin Jopon, en kyllä pinkkiä väriä ottais, vaan ehkä just tuon valkoisen, pähee.

      1. Kiva kuulla, koska se on asia, joka oikeasti usein mietityttää :-) Tiedän useita blogeja, joista ikävä kyllä paistaa läpi se, että toivotaan uusia tuotteita käyttöön ja mainostetaan ihan kaikkea, mitä postiluukusta kolahtaa – en oikein jaksa uskoa, että niistä kaikista jutuista tykätään oikeasti niin paljon, että niistä on tarve kirjoittaa siitä syystä (eikä esim siitä syystä, että pelätään tavaroiden lähettelyn loppuvan…), mutta kukin tavallaan, itsehän sitä voi päättää mitä blogeja seuraa :-)

       Pinkki oli joo jossain vaiheessa tosi rouhee,hmm, silloin kun oli yläasteella, tuo väri oli tosi cool! En tosin tiedä oliko se uutuusväri siinä vaiheessa vai ei, mutta kuitenkin. Oon järkeillyt, että tuo valkoinen sopii kaiken kanssa, eikä siihen kyllästy, vaikka esim se tän kesän oranssinpunainen on kans hieno!

  1. JES!!!!!!! Eli siis kantsii odottaa ensi viikkoon!;-) Muistatko/tiedätkö kuuluuko ne tuohon -15% vai -5% alennuksen piiriin?

 2. jopo olis munkin unelmissani! ihan liian suolanen hinta kyl :–( tykkään eniten tosi vanhoista jopoista!

  ne kantsii muuten josai kaupungilla pistää kunnolla jollai kettingillä kiinni tolppaan, ettei pöllitä :-D

  1. On kyllä melkoisen, mutta uskon että tuo tulee olemaan melko ikuinen – ja aion todellakin ostaa siihen sen kakkoslukon myös!!!:-D

 3. Itselläniki oli vasta pyörän osto edessä ja olin montamontamonta vuotta joposta haaveillu. Siitä punaisesta joposta, joka sopis punaisten haitsujen kanssa.

  Kun olin sitten pyörää ostamassa, hoksin citymarketin lehdessä tarjouksessa olevan pyörän, Soliferin. Sen kävin sitten ostamassa 200 euron hinnalla. Täsmälleen samanlainen kuin jopo mutta puolet halvempi. Nyt sitten onnellisena ajelen punaisella Solifer Helmellä :-)
  kantsii käydä katsomassa, jos haluaa päästä hieman halvemmalla! Löytyi myös valkoisena!

  1. Hih, ei paha olleskaan! :-) Mä oon päättänyt että haluan jopon, niin en oo sitten muita katsellutkaan – se kun säilyttää arvonsa aika hyvin, siinä on vakuutusyhtiöiden hyväksymä lukko ja helkama on merkkinä tuttu ja hyvin luotettu. :-) Ei sillä etteikö muutkin voisi olla hyviä, mut mieee halluun jopon!:- D

 4. Mun mielestä sun blogista huomaa, että kirjotat ihan mistä itte tykkäät etkä kalastele tavaroita, ja siks tykkäänki tästä tosi paljon ku tää on tämmönen kiva söpö persoonallinen blogi jota jaksaa aina lukea :) toivottavasti löydät jopon, ne on kivoja pyöriä!

  1. Voi kiitos ihana, piristit kovasti!♥ on kivaa, että se, miten toimii, näkyy blogista:-) oot ihana!
   ja enköhän, kumpa niitä nyt sit vaan ois tuolla meidän prismassa kanta-asiakasalessa!:- D

 5. itse ostin tampereelta ’emilia sport’ nimisestä liikkeestä, se on yksityinen ja hinta taisi olla 320,-

  1. ohhoh, kiitos tiedosta! en tiennytkään että jossain hinta voi olla noin matala. Pitää käydä kurkkaamassa! Kiitos!:-D

 6. Mä näin jonkun kaupan ikkunassa ihanan vihreän jopon. Jotenkin ärsyttävää, kun niin monet värit miellyttää silmää. Sit pyörääkään ei tartte oiekastaan, kun sen yhden :D.

  Mulla on tällä hetkellä käytössä fillari jonka ostin Tampereella asuessa ja se on kai yhä ihan toimiva.

 7. Vitsit miten söpö :) Itelläni on Montanan kermanvärinen Retro, siinä on samanlaine lepposa ajoasento kun Jopossa, tai no se on aikalailla samanmallinen… hinnaltaan tosin halvempi, mikä passaa taas munlaiselle köyhääkin köyhemmälle opiskelijalle paremmin.

  Tampereella pyörä onki tosi kätevä, kesäsin kulkee mieluummin pyöräl kuljettavat matkat pyörällä kun bussilla :D

  1. Eikö!;-) Ja tuo sunkin kuulostaa kivalta, ajoasento jopoissa ja sen tyyppisissä pyörissä on ihan mahetsu :-D Tampereella oikein oiva, turha mennä lyhyitä matkoja bussilla, mutta kävellen kestää kauan!

 8. Pyörät on niin pop! Mulla on vaarin kunnostama vanhanajan vihree mummis käytössä ja se on vaan niin khuul. Vaihteita siinäkin vaan yks, mutta sen nimitys onkin ”täysii”. Vaikka vaari sen mulle huolsikin, niin siinä on sellanen kunnon räminä vielä tallella. Sopivasti töyssyistä kun ajaa, nii pyörä vaan ulvoo. Kerran vähän potkasin (kyllä, ajon aikana) etulokaria ja vanha kärttysä pyörä nappas kengästä palasen.. Ehkä mä teen sille kesähuollon, niin se ei oo mulle niin vihanen <3

  1. Niin on!!:-D Voi että, sun pyöräs kuulostaa ihan superilta menopeliltä, mummopyörissä on fiilistä. Pyöriä pitää huoltaa joo ettei ne kiukuttele!

 9. Mulla on jopo, ja pakko sanoo että en kuitenkaan suosittelis sitä kenellekkään… Itselläni ja kavereillani joilla on jopo niin maalipinta on mennyt ihan kamalannäköiseksi todella nopeasti, liitokset ei meinaa pysyä ja kun kerran kaatuu jalaltaan niin siinä on kamalat kolhut ja kaikkea :S

  Jos siis itse nyt ostaisin pyörän, metsästäisin jostain vanhan rämisevän mummopyörän :D

  Mutta onhan jopo kiva kaupungissa just etenkin, on niin kebyt ja pieni :) Ehkä meillä pyörät on vain liian kovakouraisessa käytössä :D

  1. Pöh, teillä on käynyt huono tuuri tai sitten olette kovakouraisia!:-D Parilla kamulla on jopot, eikä niissä ole mitään maalipinnan ”kamalannäköiseksi menemisiä” näkynyt! Helkama on todettu omassa käytössä laadukkaaksi, joten kummallista, jos liitokset ei muka pysy. Höh!

 10. Prismoista löytyy AO-päiviltä alessa! Tosin en oo tainnut valkoista valikoimasta bongata :o Liikekohtaisia eroja varmaan! En kuollaksenikaan muista oliko ale tuo 15% vai 5%. Ehkä se on sen 15%, vähän sellanen kutina.

  Mä ostin mun mattamustan jopon pinkeillä teipeillä aikoinaa Stokkan hullareilta :-) Se on limited edition ja ah, miten ihana!

  1. JEeejee superiaaa! Valkoinen on ollut ainakin Kalevan Prismassa, toivotaan että keskiviikkonakin löytyy! ;-) Ai hitto, onko Tampereen stockalla pyöriä?!!? Mä en varmaan ikinä käy siellä urheilupuolella, ne on varmaan siellä ku en oo huomannu… mattamusta pinkeillä teipeillä kuulostaa ihanalta!

 11. Mulla oli sama himoitus ja etsin valkoista jopoa k a u a n ja rakastan sitä edelleen lujaa mutta joku (todennäköisesti kateellinen) idiootti varasteli siitä osan kerrallaan viime syksynä ja se ei oo vieläkään toimintakunnossa :( Jopojen hyvä puoli on niide helppo säädeltävyys, mutta toisaalta satulan saa irroitettua ja varastettua vaan kääntökahvan aukaisemalla ://

 12. Ootko hankkimassa vähän käytettyä uudenmallista Jopoa vai vanhanmallista Jopoa?
  Itelläni on vanhanmallinen ja alkuperäinen Jopo, joka on väriltään kirkkaansininen. Se on kyllä tosi kätevä pyörä, vaikka alkaakin olemaan vähän huonossa kunnossa, ikääkin sillä on jo yli 60 vuotta. :)