cropped

muoti
39 kommenttia

minä t-kirjaimena

mie

kuvat ovat juuhelin ottamia!

Siinäpä minä, T-kirjainta imitoiden. Koetin esittää myös K:ta ja O:ta, mutta niiden kohdalla en onnistunut yhtä hyvin, yllättäen… Huh, oon aivan superrakastunut tuohon uuteen neuleeseen, ei tekis mieli muuta käyttääkään! Oon jo pidemmän aikaa etsinyt tuommoista napapaita-mallia ja viime viikkoisella Helsingin reissulla vihdoin tärppäsi! 100 % puuvillaa, ohutta ja pehmoista, Monkista.

Tästä päivästä tulee oikein kiva! Kävin äsken viereisen talon takapihalla, siellä oli pihakirppis. Hyvin pieni ja vaatimaton, mutta minusta on kivaa, että taloyhtiöt keksivät yhteistä tekemistä talon asukkaille. Siellä soitettiin haitariakin ja olis saanut kahvia, mikäli olisi halunnut, hih miten herttaista! Kohta pitäis kirmata bussipysäkille ja töihin ja illalla olis eräät kivat kemut. Pitänee miettiä bussissa, mitä puen illalla päälleni, ettei tarvi sitten heitellä koko vaatekaapin sisältöä lattialle, kun tulen töistä väsyneenä kotiin. Ilta menee helposti pilalle siinä vaiheessa, kun ei väsyneenä ja nälkäisenä osaa päättää, mitä pukisi :–D Onneksi sitä voi ennaltaehkäistä!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. mulla on vaatekriisi…………. en yhtään tiiä mitä laittaisin ! :—( kaikki tuntuu tyhmältä ja tyhmä ulkoilma meni kylmenemään.

  2. ohhh paljonko tämä monkin unelmapaita maksoi? aivan ihana. oliko jotain muitakin värivaihtoehtoja kuin tää oranssi? :–)

    1. Hmmm… ei mitään muistikuvaa!:-D Ei se kovin kallis voinut olla. Katsopa löytyiskö nettisivuilta! Ja väreinä oli aiemmin ainakin semmoinen jännä vaaleanharmaa. :- )

  3. ihanat shortsit!! Mulla on noi pitkinä housuina, mutta kovasti kyllä houkuttavat myös noi lyhyemmät! Oon kuitenkin aatellu pitää ostoslakkoa kesäkuiseen köpis-reissuun asti, joten toivottavasti sieltä löytyis vastaavat :-)

    1. Kiiiitos!:- D en tiennytkään että noita saa pitkinäkin housuina, varmaan melkoisen siistit nekin :- ) Ja joo, kantsii kyllä ehdottomasti säästää sinne – ulkomailta on kiva ostaa vaatteita, niitä ei oo sitten ihan kaikilla.

    1. thanks juu!:-D haha, no ei mullakaan kovin hyvin, mutta laitoin sit illalla noi shortsit ja onneks mun luotettava pitsipaita pelasti, niin ei tullut asukriisiä. Harmi kun asustani ei oo mitään kuvaa, tykkäsin siitä paljon!