VOTE!

muoti
13 kommenttia

Noniin, kaikki mun ottamat street style -kuvat löytyy nyt Olympuksen katumuotikampanjan kuvagalleriasta! Käykää ihmeessä äänestämässä lempparianne, sillä äänensä antaneiden kesken arvotaan Olympuksen PEN E-PL 2 -kamera!

street1

Lauri ja Linda

street2

Jutta ja Eetu

street

Kaisa ja Miina

Huh, en olisi ikinä uskonut, että kuvauksellisten, kivan tyylisten ja pysäytettävissä olevien ihmisten löytäminen olisi niiiiin hankalaa, mitä se oli! Joko valitsin surkeista surkeimmat päivät tyylikkäiden tyyppien bongailuun (en jaksa uskoa, sillä olin kameran kanssa liikenteessä niin useana päivänä, vieläpä päätarkoituksenani bongailla tyylikkäitä tyyppejä ja pari kertaa heiluin useamman tunnin kamera kaulassa, kyllä!!!), tai sitten oon tehnyt jotain pahaa, kun onni, karma ja yhtään-mikään-mikä-voi-olla ei ollut puolellani! Minulla on todisteita siitä, että Tampereella asuu tyylikästäkin porukkaa, joten missä ihmeessä te olette oikein olleet piilossa viimeiset viikot!?!? Olin niin hädässä, että meinasin marssia pariin lempparivaateliikkeeseen ja pakottaa tyylikkäät myyjät kuvattavakseni kesken työpäivän, tai maanitella pari tyylikästä bloggaajaa kuvattavakseni, mutta onneksi ei tarvinnut juonia, kun vastaan käveli eräs pelastava enkeli. Naurattaa, kun kaikki mun kuvissa olevat tyypit on mun ystäviä, mutta ei voi mitään, mä voin vannoa, että mä todella yritin! Alun alkaen ajattelin, että hihii, voin kuvata pari tyylikästä kamuani, ei se mitään, kun tulee kaikkien muidenkin kuvia – vaan kuinkas sitten kävikään.

Harmittaa, ettei mulla ollut viime viikon Helsingin reissulla mukana kameraa, siellähän minä olisin saanut tarvittavat kuvat kasaan ja melkoisen nopeastikin…. En väitä, ettei Tampereella olisi tyylikkäitä ihmisiä, mutta jossain piiloissa te olette olleet! Vastaan ei ole sattunut ketään tyylikästä kaverin kaveriakaan (kaikkihan täällä ovat kaverin kavereita toisilleen), ihan käsittämätöntä. Tai no joo, jos kameran olisi tajunnut ottaa mukaan sinne Smg:n keikalle, mutta kun ei… No mutta huh, nyt on kuvat kasassa, ei siis mitään hätää sen puoleen. Olisin vain halunnut kuvailla muitakin tyylikkäitä tyyppejä kuin kamujani! :- D Miltäs nuo bloggaajien tyylibongaukset ovat ihan yleisesti vaikuttaneet? Joko olette äänestäneet lempparianne?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hahaa, mä äänestin muoti-eetua! :—–D voin vaan kuvitella kuinka vaikeeta ois edes pysäyttää joku kivasti pukeutunu ja kysyä, että saako ottaa kuvaa! vaikka luultavasti suurin osa suostuisikin. mut onneks noi on kaikki niin söpöjä ja tyylikkäitä :-)

  1. JEE, muoti-eetulle ääni!:- D
   mä taas olin jotenkin niin innostunut koko hommasta, että ei mua olis se jännittänyt (vaikka esim kesätöiden kysely on ollu superjännittävää!!!:D), ehkä just siks, että arvelin että moni kyllä suostuis kuvattavaksi :- )Nooh, onneks kaikki mun kamut on tyylikkäitä!:- D

 2. tää on nyt vähän, tai no oikeastaan ei ollenkaan, eriasia mutta tiedän miltä susta tuntuu! : D Joskus viime kesän tienoilla kun oli pari kuukautta paikallislehdessä töissä galluppien teko oli ihan hirveää! Kukaan ei KOSKAAN suostunut kuviin ja kenelläkään ei koskaan ollut aikaa edes paria minuuttia vastata yhteen kysymykseen :’ D Sai kierrellä ympäri kylänraittia monta tuntia! : D

  no kuitenkin..
  täytyy käydä äänestämässä ^^ ♥

  1. Hahaa, voin joo kuvitella! Sit varmaan sekin, että moni ei tajua tommosissa tilanteissa että teet gallupia, vaan luulevat, että pitäs olla liittymässä johonki järjestöön tai että kauppaat jotain:DD haha, voivoi!

 3. ihania kuvia oot ottanu, mä tykkäilen hirveesti! :) kävin äänestämässä omaa lempparia myös :>

 4. haha ihana toi ”kaikkihan täällä ovat kaverin kavereita toisilleen”, niin totta! :–D

  1. niinpä………:D:D kaikki on ainakin facebookin mutual friendseissä tai people you may know:ssa…

 5. leikin jo ajatuksella että olisit saanut värikästä-blogin pitäjän kuviis kun oon saanu sellaisen kuvan että asutte kumpikin tampereella ?
  terkuin molempien vannoutunu lukija =)

  1. No se oliskin ollut hyvä!!! Mutta hitto vie, kaikki tyylikkäät tyypit olivat kadonneet aina silloin, kun mulla oli kamera mukana… >:-( oon nähnyt värikästä -blogin pitäjän kerran ja hän oli kyllä hurjan söpö!

 6. Jutalla on aina ihan älyttömän kivoja vaatteita! Kuolaan aina jos ollaan samaan aikaan ei-työvaatteissa :D

 7. Ihana tää kuvailu-idis! Ota kesällä kamera festareille mukaan, sieltä luulis löytyvän tyylityyppejä :>