postimerkkejä

lifestyle
57 kommenttia

Bloggaajat tuppaavat saamaan välillä toinen toistaan oudompia yhteydenottoja ja tavaroita, mutta onneksi välillä tulee niitä supereitakin juttuja. Itellalta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, haluaisinko kokeilla oman postimerkin suunnittelemista ja voi vitsit, tottahan minä halusin! Mikäs sen kivempaa, kuin lähettää kirjekaverille kirjeitä itsesuunnitellulla postimerkillä kruunattuna :- D Omppukuva on viime syksyltä, kukkakuva taasen ihan tuore räpsäisy. Mitäs tykkäätte, valitsinko hyvät kuvat?

kirje

postarit

Hih, melkoisen söpöjä, vaikka itse sanonkin ;–) Pakko udella – kirjoittaako kukaan teistä enää kirjeitä? Onko kellään muulla kirjekaveria, jonka kanssa kirjoittelisi säännöllisesti, vai oonko mä vaan todella vanhanaikainen kun arvostan käsinkirjoitettuja kirjeitä niin kovasti? :-D En mä voi olla ainut!

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Joulukuun kuulumisia

Hei joulu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi vähän ihanaa :) Mäkin kirjoittelen kirjeitä yhden mun kaveripojan kanssa säännöllisesti. Tosi kivaa aina oottaa kirjettä!

 2. Rakastan käsinkirjotettuja kirjeitä ja kun asuin vielä pohjanmaalla tuli tänne helsingin suuntaan yhdelle ja tampereen suuntaan toiselle kirjoitettua ihan ihka oikeaa etanapostia, nyt se on jäänyt kokonaan unholaan ja harmittaa! Kirjeissä on vain se ihana tuntu, kun se tipahtaa postiluukusta ja voi, pitää etsiä uusi kirjekaveri jostain! :D

 3. Kirjeet on ihania! :) Kirjottelisin paljon enemmänkin, jos olis vaan joku, joka mulle vastailis sillai säännöllisesti. :D

 4. Ihan on sen näköisiä että voisivat vaikka olla postin omia merkkejä! Enää ei ole kirjekavereita, yläasteen aikoihin se taisi jäädä. Kirjeitten saaminen oli kyllä niin huippua, vaikka yleensä niissä mitään kovin jännää ei ollukkaan :–D

  Tuli muuten mieleen, että opiskeletko nyt jossain vai töissä, haitko tänä keväänä mahdollisesti jonnekin? Ehkä mennyt ohi tai sitten et ole blogiin niistä kirjoittanut:)

  1. Hihii, kiitos! Ei nuo joo miltään ripellyksiltä onneksi näytä :-D Ja niinpä, on vaan superpaljon mukavempaa lukea kuulumisia paperilta, kuin vaikka fb-statuksista.

   En ole kertonut tarkemmin, enkä aio kertoa nytkään:-) töissä olen tällä hetkellä, välivuosi siis menossa.

 5. Oi, kirjeen saaminen on parasta mitä tiedän! Todellakin arvostan :)
  Harmi vaan mulla ei oo enää yhtään kirjekaveria.. ennen niitä tuli bongailtua ties mistä netin syövereistä ja Lemmikki-lehdistä :D Monissa niissä lukee että ”ilmoitus ei vanhene” – vois testata ja kirjottaa, kattoo tulisko vastaus, haha :)

 6. Hyvät kuvat valkkasit! :) Mulla on pari kirjekaveria vielä. Ei mulla ole aikaa useammalle, niin en hanki uusia ja tosi moni niistä vanhoista on vaan lopettanut kirjoittamisen. Postin saaminen on kyllä kivaa.

 7. Kirjoitan hirmuisesti kirjeitä ja postikortteja ! En kylläkään kovin usein Suomeen, mutta ulkomaille postcrossingin kautta sitäkin enemmän.

  Toiset kauhistelevat miten minä raaskin ostaa niin paljon postimerkkejä, mutta minusta ne ovat kertakaikkiaan paras sijoitus ylimääräisille kolikoille. Ja kun vaihdossa vielä saa mitä upeimpia kortteja ympäri maailmaa takaisin !

  1. Aii, no ilmankos, kun sulla on tuommoinen harrastus!:–) Kuulostaa kivalta, eikä postimerkit oo tyhmä sijoitus jos ne tuottaa iloa:-)

 8. hyvät kuvat olet valinnut. olen itsekkin alkanut harrastaa oikeiden kirjeiden kirjoittamista. vastaanotto kirjeiden saajilta on ollut positiivista ja monet ovat innostuneet itsekkin kirjoittelemaan.
  on mukavaa huomata postien joukossa oikea kirje, se tuo tunteen että joku arvostaa minua.

  1. Kiitos!:-) Kirjeet ovat oikeasti niin helppo tapa ilahduttaa, korteista puhumattakaan! Ihanaa että muutkin kirjoittelevat kirjeitä!

 9. Oikeiden kirjeiden kirjoittaminen on just huippu ihanaa ! Ja se tunne kun postiluukusta tipahtaa nätti kirje, jonka käsialan tunnistaa, kun voi käpertyä sohvannurkkaan sitä lukemaan. Ei todellakaan ole vanhanaikaista, arvistetaan oikeita kirjekavereita ! :)

 10. Oi, mä rakastan perinteisiä käsinkirjoitettua kirjeitä, niissä on ihan oma tunnelmansa! Kirjekaveria mulla ei oo ollut moneen vuoteen, mutta kirjoittelin viime vuonna poikaystävälle inttiin muutamia kirjeitä. Halusin että meille jää jotain konkreettisiakin muistoja siitä ajasta ja niistä fiiliksistä joita se erossaolo tuotti. Ja lisäksi se kirjeiden kirjoittaminen ja lukeminen oli mun mielestä jotenkin romanttista! Harmi vaan, että poikaystävä ei ollu erityisen innokas vastaamaan niihin kirjeisiin… :-D

  1. No älä muuta sano! Ja joo, aivan, poikaystävälle kirjoittelu on kans hauskaa:-D Lauri on joskus kirjoittanut mulle joltain pitkältä urheiluleiriltä, hihii:D

   Voi että, uskon:–D laurinkin kirje oli jotenkin aika paljon riisutumpi, mitä omani olisivat olleet!

 11. Aika mukava mahollisuus saada omia kuvia postimerkkeihin :) Käsintehdyt kirjeethän on parhaita, vaikka niitä ei tuukaan ite läheteltyä enää, mutta vanhoja on ihana lukea :) jos vertaa vaikka sähköpostia ja kirjettä, niin no kumpikohan nyt voittaa..

  1. Niin minustakin! Noitahan saa kuka vaan tehdä ja tilata, mutta sain nyt oman settini ilmaiseksi.

   Eihän niitä voi edes verrata oikeastaan!;–D

 12. mä rakastan kirjeiden kirjottamista mutta en kirjota niitä oikein enää. tai yhden kaverin kanssa kirjotettiin säännöllisesti mut on sen vuoro kirjottaa ja se ei oo kirjottanu varmaan vuoteen:D nohhh ollaan muuten yhteyksissä. mut kirjeissä on jotain maagista==D!

 13. hihi, kyllä täälläkin kirjoitellaan kirjekavereiden kanssa ahkerasti :–) suloisia postimerkkejä!

 14. Käsinkirjotetut kirjeet on ihan parhaita! Mulla ei oo enää vakituista kirjekaveria, ku internetissä pääsee tätä nykyä niin hyvin jutskaamaan. Joskus kyllä kirjotan kirjeen ja lähetän USA:ssa asuville kavereille, vaikka saman vois sanoo Facebookissa. Käsinkirjotetuissa kirjeissä vaan on sitä jotain (: PS. Omppupostimerkki on söpö!

 15. Hih, et ole ainut. Mä olen ollut kirjeenvaihdossa yhden mun ystäväni kanssa jo yli 10vuotta ja toisen kanssa jo kohta kolme vuotta. Mä rakastan sitä ko löydän postilaatikosta mulle osoitetun kirjeen, vaikka olisi kuinka huono päivä, kirje saa aina hymyn huulilleen. Ja musta se ei ole sama asia kuin joku sähköpostiviesti tai facebookviesti. Siinä on se oma juttunsa kirjeenvaihdossa. :)

  1. Voi miten ihanaa!:-D Vitsit, se on kyllä ihan totta, että kirjeestä tulee aina hyvälle tuulelle.

 16. Mä mietin pitkään minkä kuvan olisin noihin laittanut, mutten sit keksinyt mitään järkevää, joten kieltäydyin kunniasta haha :D
  mut nää sun on hienonnäkösii!

 17. Ite tykkäisin ihan hirveesti saada ja lähetellä kirjeitä ja arvostan niitä ihan eri tavalla kun vaikkapa sähköposteja, mutta eipä tuu kenenkään kanssa kirjoteltua enää :(

 18. Aika mukava mahollisuus saada omia kuvia postimerkkeihin :) Ja kirjeet tietty on aina mukavia, vaikka enää itse tuukaan niitä läheteltyä, mutta vanhoja on kiva lukea :) ja jos vertaa sähköpostia ja kirjeitä niin no kumpikohan voittaa..

  http://mymindwithme.blogspot.com/

  1. Eikös vaan – tosin tiedän, etteivät kaikki innostuneet tästä yhtään sen enempää, mitä vaikka hammastikuista tai purkasta…:D haha!

 19. oi vitsi miten söpöjä postimerkkejä!

  miulla on nyt seittämän vuotta ollu tukholmalainen kirjekaveri, viimeks juurikin eilen hänelle kirjeen lähetin :-)
  tulee nykyään kyllä paljon harvemmin kirjoteltuun kun sillon villissä nuoruudessa, harmi vaa….

  mut käsinkirjotetut kirjeet on ainaski sata kertaa kivempia kun sähköpostit!

  1. hihii kiitos!:-D

   oi vitsi,kirjoitatteko englanniksi vaiko ruotsiksi? :- O oispa hyvä ”hankkia” ulkomaalainen kirjeenvaihtokamu, pysyis kirjoitustaito yllä!

 20. Voi että mä niiiiin haluaisin kirjekaverin, mutta niitä ei oikeesti löydä enää mistään!!! pienempänä lähettelin kirjeita ja se oli ihana tunne kun postissa tuli kirje, vaikka se olikin ihan vaan serkulta tai tädiltä, mutta silti <3

 21. mie rakastan kirjeitä! sitä kun se kirjoitetaan itse, suljetaan kuoreen, liimataan postimerkki ja laitetaan keltaiseen laatikkoon odottamaan että postimies vie sen perille! mikään ei oo niin ihanaa kuin lähettää ja vastaanottaa kirjeitä! niissä on se oma fiiliksensä! ihanaa! ja hienoi postimerkkei! :)

  1. NO NIIN, en tiiä!?!? laita kirjeenvaihtoilmoitus blogiin!:D ehdotin sitä lindallekin, kun sekin haluis kirjekamun!

 22. Just tänään mietin, että pitäisi kirjoittaa tädilleni, jonka kanssa olen käynyt epäsäännöllistä kirjeenvaihtoa ihan pienestä tyttösestä lähtien. Tätini kirjoittaa ihan mielettömän kauniita käsin koristeltuja kirjeitä, joissa on aina jotain uutta ja erikoista – ja aina tosiaankin käsin tehtyä. Harmittaa ihan, että muistan kirjoitella itse niin harvoin. Pitäisi nyt tehdä tässä suhteessa parannus!

  1. Voi vitsit, kirjoita ihmeessä! Minäkin lähetin jokin aika sitten kortin isovanhemmille piristykseksi, kun asuvat niin kaukana, että ei tuu kovin usein höpistyä:-)

 23. Tosi kauniit kuvat oot kyllä valkannut :) Miekin haluaisin kirjekaverin, viimeks oon kirjottanu oikeelle kirjekaverille joskus ala-asteella :O

 24. Kirjeitä tulee harmikseni lähetettyä enää hyvinhyvin harvoin. Mutta postikortit onkin uusia suosikkeja! Etanapostin saaminen ja lähettäminen on jotenki tosi nostalgista ja siksi ihan mahtavaa! Ps.Ihania nuo sinun postimerkit!!

 25. Mä olen luonnollisestikin teettänyt omia My Little Pony -postimerkkejä! :D

 26. Jopas on kivoja nuo merkit, postimerkit :)
  Kirjeitä olisi ihan mahtavaa kirjoitella, mutta mistä löytää kirjekavereita enää tänä päivänä?

  1. Hih, kiitos!:-) Niin, mä en kans tiedä! Oma ihana kirjekaverini on ollut pitkään livejournal-kamuni ja nyt parisen (?) vuotta kirjoiteltu ollaan. Laita blogiin ”etsitään kivaa kirjekamua”-postaus?:- D

 27. moikka, et haluis alkaa kirjottelee? :DD anteeks tuli näin randomisti. mut oon lukenu sun blogia kauan, ja mietin, et jospa oisit halukas kirjottelee? :)