New Yorkista ostettua, äskettäin käyttöön otettua

muoti
19 kommenttia

jag

du

kuvista kiitos Emmalle!

Yllä näkyvissä vermeissä vietin aurinkoista äitienpäivää kotikotona. Äiti tykkäsi kovasti gluteenittomasta sitruunajuustokakusta, jonka hänelle lahjaksi leivoin, jee! Tästä juustokakku-reseptistä saa helposti gluteenittoman korvaamalla dominot gluteenittomilla suklaakekseillä. Rasvaa tarvittiin hieman enemmän, sillä gluteenittomat keksit imivät sitä aika hyvin. Vähensin myös sokerin määrää täytteessä hieman vajaaseen desiin, sillä tykkään, että sitruuna saa maistua kirpeältä! Ei tullut liian hapanta, pienikin sokerimäärä riitti. Lisäksi käytin koko sitruunan mehun puolikkaan sijaan- kantsii maistella, että tulee omaan makuun sopivaa!

Veikkaan, että tuo mekko tulee olemaan yksi käytetyimmistä vaatteistani tänä kesänä. Ostin sen New Yorkin reissulta, mistäs muualtakaan kuin Urban Outfittersiltä, ja ai että minä pidän siitä! Vaikka vaate on aika asiallisen näkönen, se on kuitenkin sopivan rento leveän helman ja taskujen ansiosta. Tuo helmassa oleva musta kangas on läpikuultava, joten vaate on sopivan kevyen oloinen, vaikkase muuten onkin läpinäkymätöntä puuvillaa. Mekko on väritykseltään hyvin chanelmainen, malli klassinen, mutta tyttömäinen. Pyöreähköt kilpparikuosiset aurinkolaist ovat nekin Urban Outfittersiltä, kengät Topshopista. Ainoa kuvassa päällä oleva vaate, joka ei ole New Yorkista, on sukkikset. Omasta mielestäni tuo simppeli ja melko klassinen mekko toimi kivasti kuviollisten sukkisten ja herrainkenkien kaverina, vaikka odotankin kovasti, että voin pukea tuon paljaiden säärien kaveriksi. Joko te tiedätte, mikä vaate tulee kulumaan käytössänne puhki tänä kesänä? :–D

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Istuu sulle ku nakutettu! Aivan ihana mekko :-) Ite en kyllä tiedä mikä tulee kuluun puhki mulla. Ei kyllä mitään hajua :’D

 2. Vau, ihana asu! Ihan pakko kysyä että mistä oot onnistunut löytämään noin ihanat kengät? :–)

  Selailin taas sun vanhempia postauksia ja olit sillon elokuussa Designtorilla. Osaatko kertoa millon ja missä seuraava Designtori olis? Haha oon yritäny kattoa netistä mut löydän vaan vanhoja päivämääriä :–D

  1. Hih, kiitos! Tuolta tekstistähän senkin olis voinut lukea, Topshopista New Yorkista ovat.

   Ei muuten mitään tietoa,mutta veikkaan, että elokuun aikana, kuten aina!:-) infoan kyllä blogissa kun saan tietää!

 3. oi mikä mekkoihanuus :)

  Munkin oli pakko tänään koettaa tota sun juustokakkureseptiä minkä mainitsit tossa postauksen alussa. Sain sen just valmiiks ja voin kertoo että toi täyte jo näin ”raakana” uppos koko perheelle siihen malliin että en tiedä maltetaanko me odottaa että se jähmettyy kokonaan :D jos kakku onnistuu toiveiden mukaan niin se on erittäin vahva tarjoiluvaihtoehto veljen lakkiaisiin :)

  kiitos mahtavasta blogista ja vähintään yhtä mahtavasta kakkureseptistä ;)

  1. Voi kiitos, mekko on kyllä ihana!

   Hihii, se on ihan huippuhyvää! Malttakaa odottaa, että se jähmettyy, keksipohja ja tuo täyte on ihan uskomattoman hyvä kombo! Toivotaan, että pidätte siitä:-)

   Jee, suurkiitos ihanasta kommentista!

 4. Mä en löydä sanoja kuvaamaan täån asun kivaisuutta, mutta sanotaan nyt että kovasti tykkään mekosta ja arskoistasi.:-)