First days in New York

lifestyle, matkailu, muoti
50 kommenttia

Huomenta!:- ) Oon ehtinyt käydä pienen osan New York -kuvista läpi, joten tässä tulis eka satsi ekoilta päiviltä. Otin matkalla 651 kuvaa ja siihen päälle vielä Emman ottamat parisataa ja isän videotallenteet, niin huh huh :- D

helsinki-vantaa22

Isi ja Emma lentokentällä, pientä tankkausta ajomatkan jälkeen. Täytetyt leivät ja juomat maksoivat neljältä hengeltä yli 40e :–D Uskomatonta… Ens kerralla otan omat eväät!

kentällä

Yritän datata Emman kännykkätietokonemikälie:llä aika huonolla menestyksellä ”Iiks mitä mä nyt painoin?” ja ”Emma mihin se mun sähköposti katos????” …

empire hotel

Matkustusasu oli juuri passeli – mikään ei kiristänyt ja päällä olevaan neuleeseen oli kiva kietoutua lentokoneessa. Tässä vaiheessa oltiin jo hotellilla New Yorkissa lähes tunnin taksimatkan jälkeen. Vähän olis jo väsyttänyt, mutta iltaan asti oli sinniteltävä, jotta pääsisi jotenkin uuteen rytmiin.

ikkunasta

Näkymät hotellihuoneen ikkunasta alas kadulle

vitamin water

Haha, kun kerran oltiin jenkeissä, niin olihan sitä parit vitaminwaterit maistettava – en vakuuttunut, joten en oikein tajua noiden hypetystä. Laimeita, on minun mielipiteeni, vaikkakin kivan värisiä :- D

square

Käytiin päärautatieasemalla, ja tämä on jostain siitä läheltä. Käppäiltiin syömään johonkin periamerikkalaiseen aamiaispaikkaan – munia ja pekonia, totta kai.

ground ZERO

Ground Zero ja uudet korkeina kohoavat rakennukset.

AWtaxi

century21

Century21 löytyi ihan Ground Zeron läheltä. Löysin oikein kivoja juttuja, mutta kokojen puuttumisen takia ne jäivät rekkeihin. Jos olisin tarvinnut upeaa juhlamekkoa, olisin löytänyt tuolta ties mitä designer-mekkoja edullisin hinnoin! Suosittelen ehdottomasti tuolla pistäytymistä, mikäli tykkää penkoa loputtomia rekkejä :–D Jos sen sijaan kammoat kaaosta ja suuria määriä vaatteita, tuo ei ehkä ole sinun paikkasi.

TIMES SQUARE

Ja pyörähdettiin Times Squarella myös. Huh sitä valomainosten ja vilkkuvien taulujen määrää!:- D Tuo kaupunki niiiiin syö sähköä. Osa mainoksista oli niin isoja, että niiden mainostekstit pystyi lukemaan Empire State buildingista, se kertonee jotain.

Seuraava satsi kuvia, kunhan saan loppuja muokattua! :-D Jos teillä on jotain kysyttävää, niin kysykää nyt, kun matka on tuoreena mielessä.

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nyt mun on jo ihan pakko kysyä: onks ********* sun setä???? :D Oivoivoi

   1. No kun tajusin vasta tuosta kuvasta, että tiiän sun pikkusiskon!

    1. Hahaha, okei:–D Katoin vaan että oot aiemminkin kommentoinu nähnees mut tahi jottai :- D

     1. Joo, oon! Ja ollaan myös oltu samassa lukiossa.. Mutta en kyllä yhtään osannu yhdistää sua Emmaan, niin hämmästyin vaan tuosta kuvasta :D

 2. missä hotellissa yövyitte?

  ja mikä oli matkalla paras paikka missä kävitte?
  missä suosittelet EHDOTTOMASTI käymään jos new yorkiin asti lähtee? :)

  1. Empire Hotellissa :-)
   HUh, yhtä yksittäistä paikkaa ei todellakaan voi sanoa, kun kaikki, siis KAIKKI on siellä niin mahtavaa ja kiinnostavaa, metrolla liikkuminen, kaduilla käppäily ja jopa ne kliseiset nähtävyydet. Jos pitäis valkata joku noista nähtävyysjutuista, niin Empire State building ILLALLA oli ihana! Se valomeri oli tajuttoman upea. :-)

 3. Vähä teillä on ollu varmaa iha sika hauskaa. Mäki haluisin niin lujaa päästä tonne. Ihania kuvia :)

 4. Joo ihan jäätävää miten kallista Helsinki-Vantaalla on!! Parempi tehdä vaan omat sämpylät messiin..
  Aika jännä et Ground Zero on edelleen noin vaiheessa. Itse olin siellä puoltoist vuotta sitten ja noiden rakennusten perustukset oli jo tehty..

  1. Kamalan hintaista, hrr :-D Nooo, oli sentään maistuvia noi herkut.
   Jep, vuosi sitten kuulemma ei ollut noi vielä kohonneet juurikaan…

 5. Ihana toi sun hame tossa hotellikuvassa ! :-D oliko teiän hotelli kallis ja olitteko tyytyväisiä hotellivalintaan ? (kyselen tälleen hinta-laatusuhde mielipiteitä kaikilta ketä tiiän että on ollu tuolla, suunniteltiin alustavasti ens syksyks kaverin kanssa omaa reissua niin ois kiva kuulla kokemuksia) :-) oottelen innolla seuraavia postauksia :-) ja mä tykkäsin ainakin appelsiini vitamin waterista kun ostin tukholmasta sitä… mutta en sitten noista muista tiiä.

  1. Kiitos, se on ihana munkin mielestä:-D Hitto vie, pitää varmaan kysyä isältä, mikä oli hotellin hintataso, koska en tosiaan muista tai ole edes tietoinen asiasta. Voin infota sua myöhemmin, kunhan selvitän asian :-) Toi oli neljän tähden hotelli, joka oli siis kyllä siisti ja hieno, mutta alku oli vähän nihkeä, kun meidän huoneesta puuttui lattia- ja käsipyyhkeet, viemäri ei vetänyt ja meiltä yritettiin veloittaa muka jotain baarikaapista juotua, vaikka mitään ei oltu sieltä otettu pois :-D palvelu kuitenkin oli superystävällistä ja hotellin siisteys oli hyvä. :- )

 6. vitsit tulee itelle kans kauhee himo päästä new yorkii! ja ps. tää sun blogis on huippu kiva ja postaukses aina tosi piristäviä :)

 7. Ihania kuvia, odottelen vielä lisääkin :) Itselläni ens viikolla lähtö samaiseen kohteeseen ja ihan mieletön matkafiilis. Kolmatta kertaa mennään, mutta aina vaan yhtä ihanaa :) Sunnitteilla reissu Woodbury Commons outlet mall:iin, pyörimistä kaupungilla ja haluan kävellä Brooklyn Bridgen halki, ja clubille pitää mennä kun tällä kertaa ikää on tarpeeksi :)

  1. Hih,kiitti!:-)
   Kuulin tuosta Outletista kanssa, mutta se on vissiin päivän reissu, joten ei viittitty tuhlata shoppailuun semmoisessa paikassa kokonaista päivää mun ja emman ekalla reissulla nyciin:-) Jep, vähän harmitti, kun ei voinut tilata ruuan kanssa viinilasillista, mutta minkäs teet:D

   1. Ens kerralla sitten ;) Kävitte näköjään Brooklynissä, mitä siitä tykkäsit?
    Sulla on tosi hyvälaatusia kuvia, toivon että itekin saan otettua pari hienoa, niin saan kehystettyä omalle seinälle kuvan mun lempikaupungista. :)

    1. Niinpä!:-) käytiin joo, mutta käveltiin tosiaan sillan kautta sinne ja kun päästiin brooklynin puolelle, oltiin hirmu nälkäisiä, joten käytiin sit vaan syömässä ja rannassa ottamassa noita kuvia manhattanista ja itse sillasta. Ens kerralla williamsburgiin myööööös!

     Ja kiitos kovasti!:’-)

 8. noi vitamiinivedet on kuulemma enemmän haitallisia kun hyödyllisiä terveydelle. sisältää tosi vähän vitamiineja. kannattaa purkista syödä mielummin, jos haluu vitamiini buustia:)

  1. Aijaa, enpä ookaan moisesta kuullut, mutta huruilta ne vaikuttaa :-D Ja jep, luotan noihin apteekin multivitoihin hippasen enemmän….

 9. Aika jännä juttu. Itse olin siis kesällä New Yorkissa ja kävelimme tuon Ground Zeron ohi. Siinä vaiheessa se ammotti vielä tyhjyyttään. ;o Kovasti se näyttii siltä, että kohta alkaa rakennusurakka, mutta kauhea kuoppa siinä oli vielä silloin. Milloinhan nuo uudet tornit valmistuvat? Onhan tossa vielä aika paljon rakentamista. :D

  Ihanaa lueskella New York juttuja! Kamala ikävä sitä kaupunkia. Odottelen siis innoissani uutta postausta. :)

  1. Oho!:- O Kesälläkin vielä! No sittenhän noi rakennelmat ovat nousseet nopeasti, työn aloitus vaan vissiin vienyt ikuisuuden tai perustojen tekeminen…

   Kiva kuulla!:–))

 10. Pakko kysyä että millasta oli olla Nycissä perheen kanssa? :D Tai okei, varmaan siistiä kun vanhemmat maksoi, mutta siis siellä paikan päällä jne..? Mulle on aina ollut itsestäänselvyys että haluan kokea ton kaupungin parhaiden kavereiden/siskoni kanssa, ja siskon kanssa siellä nyt kahdestaan käytiinkin. Mua kiinnostaa tä aihe ehkä siksi että en ole itse koskaan matkustanut koko perheen kanssa ja en pysty kuvittelemaan esim. omaa isääni nyciin :D

  1. No tuota, mulla on vissiinkin erilaiset lähtökohdat perheen kanssa matkustamisen suhteen, kun oon matkustanut lapsena niin paljon perheen ja sukulaisten kanssa :- D Se on helppoa, sillä suunnitteluvastuu ja vastuu tyyliin vaikka aikatauluista siirtyy vanhemmille, ja toki oli kiva, että matka ei tullut mulle superkalliiksi, kun matka oli joululahja ja isä maksoi ruokia. Toisaalta taas matka olisi voinut olla hyvin erilainen kavereiden tai poikaystävän kanssa, mutta tiedän, että olisin silloin ottanut vastuun noista tärkeistä asioista itselleni…. Lisäksi nyt oli helppoa, kun äiti ja isä tiesivät jo jonkin verran Nycistä,kun olivat siellä olleet vuosi sitten ja joskus aiemmin.

   Lähden tuonne ehdottomasti uudelleen, Laurin tai ystävän kanssa, mutta silloin haluan olla sielläkin täysi-ikäinen, sillä alaikäiset (eli minä, 20), eivät aina voi edes varata hotellia siellä!:D Huh….. Mieltymykset kun tuppaavat olemaan vanhempien ja siskon kanssa aika eri sorttia esim vaatteiden suhteen, niin se tietysti välillä hankaloitti, mutta toisaalta saman maun omaavien kavereiden kanssa shoppailu voi olla vielä ärsyttävämpää:D Hahha, en tiedä vastasiko tämä yhtään mietteisiisi, mutta tässäpä kasa ajatuksia!

 11. Noita vitamiinivesiä saa kyllä ihan Suomestakin. :D Ainakin Helsingissä.

 12. hei, tajusinpas yhtäkkiä et oon joskus bongannu sut, sun isän ja siskon ruokakaupasta, kävitte mun kassalla :) olitte söpö perhe!

  1. Oho:D hassua että muistui mieleen, siitä meinaan on varmaan jo aika kauan aikaa, useampi kuukausi ainakin? Hahaa, oletkohan töissä Kalevan Prismassa?:D

 13. Ihania kuvia! Tuolla olis aivan mahtavaa käydä!

  ps. Missä lukiossa siskosi pn opiskellut?

 14. oi oot ihan sika kaunis tossa tokassa kuvassa! sun pitäis hymyillä kameralle useemmin :)

 15. Oltiin hiihtolomalla Levillä ja siellä lanseerattiin myös tota vitaminwateria, eli suomeen on tulossa myyntiin vissiin maaliskuun aikana :) Ja ainakin ne mitä mä maistoin, oli kyllä tosi hyviä (lohikäärmehedelmä, appelsiini ja sit joku liila).

  1. Aa, no vitsit, mä en tajua, eiks noi muka olleet susta yhtään laimeita!?:-D jos noissa olis ollut enemmän makua niin ne olisivat varmaan olleet jeees.

 16. Hei!
  Oletko vielä New Yorkissa? Olisin kiinnostunut tietään minkälainen ilma siellä on? Lähdetään sinne 28.3, tarviinko toppatakkia?