home sweet home

lifestyle, matkailu
28 kommenttia

manhatta44Manhattan Brooklynistä päin

Huh miten siisti viikko takana, en oikein vielä edes sisäistä kaikkea nähtyä ja koettua, mutta oli ihan mahtava reissu! Kuvia löytyy vaikka kuinka paljon ja vaikka kuinka monelta kameralta, mutta enköhän mä saa muokkailtua niitä töistä ja kiireistä huolimatta alkuviikon aikana. Voi vitsi, New York on ehdottomasti semmoinen paikka, että sinne täytyy päästä uudestaan – vaikka viikko käytettiin tehokkaasti, jäi paljon näkemättä. Teidän vinkeistänne oli muuten suuresti hyötyä, kerron myöhemmin tarkemmin, mutta kiitos! ♥ Ja vitsit miten ihanaa on olla kotona :–)

Ihan just on kyllä pakko painua nukkumaan, sillä oon ollut hereillä kutakuinkin 26 tuntia, melkoisen pitkä päivä. Palaillaan myöhemmin, kauniita unia!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. oooi ida onko sulla joku ihana turbaani päässä ?? :—) oon katsellut jo pitkään vähän sillä silmällä et näkyiskö jossain myynnissä (okei ebayssä on mut en osaa ostaa sieltä :–D) mut so vaan vaan asoksella on näkynyt sinisenä, yyh…. :(

  1. on!:–D oon ostanut tuon joskus alkusyksystä, mutta sitten tuli liian kylmät ilmat eikä sitä oo voinut käyttää – tuo on semmoista ribattua, niin se tuppaa nousemaan koko ajan hiuksia pitkin ylemmäs, jolloin se ei peitä korvia, hankala!:- D

   1. haa joo kivan näköinen ! katoin jo fabossakin läheltä kuvaa :–D tarvis olla kesäks kyllä vähän jotain ohuempaa kangasta ettei paahdu :D mut ei kai tommosta ois kauheen vaikee itekkään tehdä jos jaksais väkertää……

    1. Jep :–D ei toi kyllä kesällä tosiaan mene, mutta kesällähän voi tehdä huivistakin turbaanin!

 2. Voi varmasti oli ihana reissu!! :) Pakko kysyä tätä sultaki ku kysyn aina muilta, no bongasitko julkkiksia? :D

  1. Ihan mahtava, kiitos!:–) Hahaa, minä en bongannut, mutta äiti ja isä olivat bonganneet 2 julkkista, joita en itse tunnistanut – joku Frasierin näyttelijä ja joku toinen :- D

 3. Mä odotan jo kovin New York postauksia, kiva sitten samalla fiilistellä ja muistella omaa matkaa :)

 4. Voi jessus miten siisti kuva! Nyt tuli kyl kieltämättä ihan hippasen ikävä tonne..;<