XOXO

lifestyle
13 kommenttia

empire hotel

kuvat: we ♥ it

Arvaatteko, missä hotellissa me yövytään? :– D Ei hitsi, äiti ja isä varmaan luulee että halusin kyseiseen hotelliin Gossip Girlin takia…… Katselin Gossip Girl -jaksoja tuossa jokin aika sitten ja meinasin tukehtua jäätelööni kun tajusin, että miksi Empire Hotel vaikutti niin tutulta, hah hah! Kurjaa että olen Nycissä alaikäinen (siellä ikäraja on 21!), muuten maistaisin jotain Gossip Girl -drinkkiä, joita kuulemma hotellin baarissa tarjoillaan, voi kamala :’– D

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Me yövyttiin kans tuolla hotellissa! Voi se oli niin ihana:-)
    ja jos katottiin oikein niin sen saman hotellin aula näky myös Sex and the City 2 elokuvassa :-D

  2. vau! itekin oon menossa Nykiin toista kertaa kesällä ja olen myös siellä alaikäinen. olis hauska kuulla, kun tuut sieltä, että kuinka tarkkoja jenkit on tuosta K21-asiasta. erityisesti poikaystävää tuntuu ahdistavan tuo ikäraja… :D

  3. Ma olen superkateellinen siita, etta olet New Yorkissa!! NYC on yksi mun ehdottomista lempikaupungeista, enka malta odottaa etta paasen kesalla viikoksi sinne takaisin :)

    Toivottavasti sun reissu on sujunut hyvin!

  4. hhaha cool :-D ei vitsi haluun sinne ite niiiin paljon! onneks mulla on tälle illalle kaksi jaksoa GG:tä ladattuna (unohin viime viikolla kattoa :-D) ni ehkä se vähän lievittää mun matkakuumetta (ja oikeetakin kuumetta….. ei oo kivaa olla kipeenä), tosin luultavammin vaan kyllä pahentaa sitä :/ ps. tää on jännää kommentoida kun tietää että nää postaukset tulee ajastuksella… ei yhtään niin kuvaa kun luulis että oikeesti postaat :-D

  5. Ei hitto, mäki haluaisin tonne hotelliin ja ylipäätänsä Nyciin! :——)