Born in the U.S.A.

lifestyle
12 kommenttia

YYyesss yeesss

ida

Heipsun toverit! Alkuviikko hujahti taas jonnekin kaiken kiireen keskellä – en ole kunnolla ehtinyt istahtaakaan! Siksipä kuvamateriaalikin on jenkkilässä kuvattua. Tähän väliin eräs asu – voi vitsi mä toivon että lämpötilat alkais pysyä plussan puolella, jotta voisin Suomessakin käyttää tuota mun lempparitakkia. Se ei varsinaisesti imartele mua tuossa ylläolevassa kuvassa, mutta suon sen anteeksi, sillä taiteilijatakki on mun suosikki kaikista mun takeista. New Yorkissa oli jo sen verran keväistä, että kaulahuivi vaihtui ohuempaan sekin, tuo on kirppikseltä, mutta taitaa olla alkujaan H&M:n. Nahkaiset saappaat on Biancosta ja nahkalaukku Cristelle & CO:n.

Nyt hämmentää – suunniteltiin tyttöjen kanssa, että mentäis katsomaan Ruudolfia, mutta huomasin tuossa googlaillessani, että Ruudolf esiintyy tänään Vantaallakin, ja siellä showtime on klo22! Mitäää, sehän meinaa että showtime Tampereella olisi vasta joskus yhden tai kahden aikaan? :-D Jos keikka kestää tunninkin + pari tuntia ajomatkaan ja sitten vielä kaikki valmistelut…….. wtf, olen vähän ihmeissäni.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Olin just täällä Oulussa Rudyn keikalla ja ihan huikea oli kyllä, joten suosittelen kyllä menemistä jos vaan jaksatte yöhön odotella! Valmisteluihin sillä pojalla ei kyllä aikaa taida mennä, se tuli Ouluunkin läppäri kainalossa ja Halpa-Hallin muovipussi kädessä ja ite laitto aina seuraavan biitin. Ei mikään suuren budjetin kiertue tällä kertaa, mutta sitäki ihanampi persoona! :)

  1. Voi mä uskon sen kyllä! Mut valtas kaamea väsymys puoli yhdeltätoista ja skippasin sitten keikan – miks ihmeessä tivolista ei voitu vastata mun soittoihin?!?!?! Plööh, maybe next time!

 2. Mäkin kävin elokuussa yhellä rudin baari-keikalla ja suosittelen, jos jaksatte odottaa! Oli hauska livenä :–D

 3. usko tai älä, mutta mietin tässä yks päivä että vieläköhän sulla on taiteilijatakki tallella :-D näin jonkun samantyyppisen ja heti tuli sun takki mieleen!

  1. Ai:–D Ihana! Törmäsin NYCissä tyttöön jolla oli sama takki, se oli hassua, koska oon nähnyt tuon aiemmin vain yhdellä toisella tytöllä :-D lemppari!

 4. Hei säkin oot ollu rapakon takana, oli varmaa iha huippuu nykis! Näkyks julkkiksii? ;) Ja terveisii Vermontista!

  1. YES, katsoin kans että säkin olit ;-D Äiti ja isä näki jotain, mutta mä en niitä olis tunnistanut kun ne oli kai Frasierista?:- D

 5. ei kuule haittaa yhtään että nyki kuvia tultais näkemään vaikka seuraavat neljäviikkoa, ahhhhh <3 olet kyllä ihana!