NYC part 2

lifestyle, matkailu, muoti, ruoka
44 kommenttia

Noniin, nyt sitten kaipaamaanne kakkososaa!

New York valot

manhattan lights

empireee

Käytiin heti tokana iltana (tai siis ekan kokonaisen NY-päivän iltana) Empire State Buildingissa ihailemassa valomerta. Kiitos vain teille, jotka jaoitte mulle New York -vinkkejä, sillä kun mentiin illalla, ei tarvinnut jonottaa lainkaan! Ja vitsi miten sitä jonotustilaa siellä olikin, onneksi siis pääsimme kävelemään suoraan ylös vieville hisseille – suosittelen siis muitakin menemään illalla, silloin siellä on myös superkaunista.

hotel empire

Meidän hotellimme, eli siis Chuckin hotelli :–D

exit

ida365 new york vinkit

c. Emma

Liikuttiin metroilla kaikki matkat mitä ei kävelty (lukuunottamatta taksimatkoja JFK:n lentokentältä hotellille ja takaisin), sillä se oli yksinkertaista ja tuli suhteellisen edulliseksi. Seitsemän päivän rajoittamaton metrolippu taisi maksaa n. 28 dollaria per naama. Meidän hotelli sijaitsi Upper West Sidella, joten Columbus Avenuen ja 66 streetin pysäkit olivat lähinnä meitä.

EMPIRE

Chrysler Building

meitsi

c. Emma

Huh huh, kun itse iloitsin siitä, että saatoin käyttää ohkaisempaa villakangastakkia, osa veteli ballerinoissa…. Meidän reissun aikana lämpötilat vaihteli jostain parista miinusasteesta ehkä plus kuuteen, jotka ei mulle ainakaan ole ballerinakelejä :- D

taxis

yum

Jenkeissä kaikki superepäterveellinen oli suht edullista, mutta jos halus jotain vähänkään tuoreempaa tai terveellisempää niin ei kovin halvalla päässyt. Jos hotellissa olisi ollut kitchenette, niin olisi voinut tehdä jotain itsekin, mutta kun ei ollut edes vedenkeitintä, niin aikalailla oltiin ravintoloiden varassa. Ostettiin kyllä aamuiksi välillä hedelmiä tai jugurtteja, jotta ei olisi kaamea nälkä ennen aamiaispaikan löytämistä. Whole Foods -marketti oli kiva, suosittelen pistäytymään semmoisessa ;-)

soho, new york

magnolia bakery

muffins

muf

magnolia muffin

Magnolia Bakery oli kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen – erittäin suloinen ja siisti verrattuna kaikkiin ketjukahviloihin, joita Nykissä oli joka kulmassa. Muffinit eivät olleet kalliita, hintaluokka oli suurimmilta osin alle 5 dollaria / muffinssi. Mun muffinssikiintiö kyllä melko täynnä tältä erää tuon muffinin jälkeen, se oli meinaan tuhti!

_¨¨

c. Emma

Meidän lemppariaamiaispaikaksi muodostui eurooppalaishenkinen (ja erityisesti ruotsalaistyyppinen) AQ Kafe lähellä Columbus Circleä. Pekonista ja munista sai tarpeekseen ekana aamuna, eikä noissa periamerikkalaisissa ravintoloissa saanut hyvää kahvia! Ei ole mitään kamalampaa kuin laiha kahvi, mutta jos kahvi on laihaa ja vaaleapaahtoista niin huh huh…. AQ Kafe tarjoili mitä ihaninta itsetehtyä mysliä luonnonjugurtin kera, sekä baageleita kraavilohituorejuustolla, mmmm! Ja se kahvi, se oli KAHVIA eikä mitään ohutta ja laihaa litkua…… Suosittelen tuota kahvilaravintolaa sydämestäni.

momassa

ja näin paljon kiinnosti

c. Emma

Käytiin Momassa mun toivomuksesta, mutta tätä mieltä minä sit olin taiteesta…=) HEhee, ei vaineskaan, mutta kyllä hienoon ja kiinnostavaankin taiteeseen turtuu, jos sitä on kuudessa kerroksessa ja ihan mielettömän paljon. Andy Warhol ja valokuvanäyttelyt olivat erityisen kiinnostavia. Momassa sai muuten opiskelija-alennuksen, että ottakaahan lukiolaiskorttinne ja opiskelijakorttinne mukaan.

vans

Vanssit lähti kotiin melkoisen passeliin hintaan, vaikka ilmeisesti kyseessä oli jokin uutuusväri, navyblue. Vitsit, tein kyllä New Yorkista superkivoja löytöjä, vaikka mun ostokset tais olla lähes yhtä vähäiset kuin isälläni :—D eli siis hyvin vähäiset… mutta tosiaan, parempi ostaa niitä juttuja, joita varmuudella tulee käyttämään paljon, kuin ostaa kaapit täyteen vaatteita, jotka ovat ihan kivoja. Kosmetiikkaa sen sijaan tuli ostettua niin isot purkit, että pärjään niillä loppuvuoden! Hyvä niin, sillä osa tuotteista oli superedullisia jenkeissä, enkä tykkää sijoittaa kosmetiikkaan – se setti, mikä maksaa Stockmannilla 180 e maksoi JFK:n lentokentällä 70 e. Kelpaa.

Kuvia riittää vielä ainakin kolmanteen postaukseen, mutta katsotaan joskos sitten saisi jotain ajankohtaisempaa juttua aikaiseksi :- D

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. kun katselee näitä kuvia sun Nykin reissulta niin haluun sinne vaan entistä enemmän! ehkä vielä jonain päivänä Ü olis kiva tietää matkan hinnasta? otitteko jonkun pakettimatkan vai miten? kerro kaikki :)

  1. No suosittelen kyllä!;–) Mä en tiiä matkan hinnasta ollenkaan, voisin kyllä kysyä isältä – tämä oli siis isän joululahja mulle ja siskolle, lennot ja hotellit:-) ei ollut pakettmatka, itse varailtiin.

 2. Oooh New York! <3 Ihania, ihania, IHANIA kuvia!

  Tuleeko ostoksista mahdollisesti myös postausta? :-)

 3. jee, nyc-vinkkejä! :D oon itekki menossa sinne ens kuussa, nii tulee tarpeeseen =) varsinki toi leipomo näyttää hyvältä, oi.. ja mun puolesta voit tehä vaik 8 nyc-postausta, on aina kiva katella sieltä kuvia =) nii ja, IHANAT Vansit! selviinköhän mä reissusta ilman kenkäostoksia.. :D

  1. Jee, hienoa!:-) Ja suosittelen lukeen sen nyc-vinkkipostauksen kommentit, jos jaksat, siellä oli kans kivoja vinkkejä.

   Hahaa, uskon, etenkin kun oot itsekin menossa sinne!:- D et sä selviä, hahah!

   1. must tuntuu, et pitää jossain välissä penkoo ne kommentitki läpi.. :D viimeks oltiin 5 päivää ja ostin kolmet kengät… nyt viikko, mitenköhän käy :D

 4. Apua näistä sun postauksistas tulee tajuton ikävä takas nyciin! Ja joo mäki tykkäsin tosi paljon Whole Foodsista… kunnes näin jonku miehen siellä ulostamassa hedelmäosastolla :-D

 5. voi nää kuvat on ihan super, olis ihan tosikiva jos joskus pistäsit postausta noita muokkauksista, sillä ne on ihan mielettömän kivat (: ja tulee karsee matkakuume kun lukee näitä juttuja, toivottavasti pääsis kesällä lähtee ulkomaille !

  1. Hih, ai kiitos :-D musta taas tuntuis hälmöltä selittää, miten kuviani muokkaan, koska sittenhän kuka vaan voisi tehdä samantien samanlaisia!? Ohjeita löytyy kyllä netistä, mutten halua antaa valmista reseptiä ;-)

   Toivottavasti pääset reissuun, matkailu todellakin avartaa!

   1. haha tarkemmin ajatellen oot ihan oikeessa, täytyy jättää tarpeeksi tilaa mielikuvitukselle! :-D

 6. mun on pakko kommentoida että onko sun äitikin noin ihanan petite-kokoinen ku sinäkin? :) vaihdettaisko vartaloita…

 7. arvaa tuliko nälkä tosta pizza-kuvasta :-D onneks oon töissä ens syksyyn asti eikä mulla oo lomia niin se estää lähtemästä tonne esimerkiks jo kesällä niin ehkä saan säästettyä vähän enemmän shoppailurahaa. ja muistakin ostoksista kuvia, please :-) toi on niin perus että kosmetiikkavarastot pitää täydentää lentokentällä (ite teen sitä myös laivalla) ! mihin ripsariin muuten päädyit ? :-D
  ps. ärsyttää kun converset/vanssit on muualla niin halpoja ja suomessa aina jonku 60-70 euroa (ne perus kankaiset). äiti toi mulle belgradista viime keväänä valkoset converset, ja koska oon kans pienjalkanen, äiti osti ne lastenosastolta. ja makso niistä 30 euroa. aikuisten ois vissiin maksanu 40-45 euroa :-D että jooo.

  1. no varmaan:D:D mulle tuli kaamee nälkä tänään bussissa kun joku tuli sinne pizzan kanssa!!!! ja mä olin just tullu jumpasta:D:D ei oo reiluu….

   Säästää tuonne kyllä kannattaakin, koska etenkin majoittuminen on kallista ja onhan tuolla vaikka mitä houkutuksia! Ostoksia tulee varmasti näkyyn tulevissa postauksissa!:-)

   Mä en sitten ostanutkaan ripsiväriä, vaan laimensin omaani vedellä :—-D Mulle iski joku tajuton valinnanvaikeus ja sit ku se laimennettu toimi niin hyvin niin päädyinkin ostaan vaan ihonhoitotuotteita ja leave-in-hoitoaineen. Hölmöö! Nyt tarvis siis ostaa se ripsari pian täältä….

   NO ÄLÄ!!!:—D Mä tilasin kans mun converset sieltä asoksen lastenpuolelta ja sain ne just n. 30e hintaan, aika ok! Vanssit oli jenkeissä converseja kalliimpia, mutta esim kedsejä ois saanu 15e hintaan, aika ok!:D

 8. Kivoja kuvia! Millä objektiivilla kuvaat yleensä ja mikä objektiivi sulla oli tuolla nykissä matkassa? Vai omistatko edes useampia?

 9. Tosi hienoja kuvia oot ottanu =) Mukava tunnelma. Yleensä kuvat nykistä on täynnä ihmisiä, mutta sä oot onnistunu ottamaan tyhjempiä kuvia. Ikään ku olis aika pysähtynyt tai jotain. Varsinkin toi tienristeys-kuva on ihan mahtava =)

  1. Voi kiitos!:–) Totta, jotenkin tuntui ettei tuolla nyt niin kamalasti sitä jengiä ollutkaan :D paitsi metrossa kello neljän aikoihin, huh hu! Kiitos, ihana sinä!

 10. Hyvä, että minunkin vinkistä oli hyötyä ja vältyitte jonoilta! Mahtavia kuvia :—)

 11. Ooooo ihania kuvia tekee mieli mennä maailman ihanimpaan kaupunkiin uudestaa nyt heti!! mut ettei chuckin hotellis aamiainen kuulunu muka hintaan?? huh huh :-D

 12. Hei, kai kävit Greenwich Villagen huudeilla? Asuin parisen vuotta siellä, ja se on ehdottomasti lempipaikkani Nykissä. Muista en oikeastaan välitä – Times Square ei tarjoa mitään muuta kuin tungosta, kalliita kauppoja ja neonvaloja turisteille.

 13. siis eikää ! mäki oon aina halunnu nykii ja arvaa vaan tekiskö mieli nyt mennä sinne samantein, että kiittivaan ! :( noeivaa ! ihan älyttömän kivoja kuvia ! paistoks siel aurinko paljonki ? :)
  ps. myit sitten mulle ……………… hehee :-D ! en tajuu ku näin sut sillo stokkalla ja nyt tuola. hmm kiva sattuma aina :-D

  1. Hihii, voi että, lähhhhde!:-D aurinko paistoi jokaisena päivänä yhtä sateista aamupäivää lukuunottamatta:-) Hehe, en tajunnutkaan! Kiireisinä viikonloppuina kun ei edes ehdi keskittymään siihen, kelle myy ja mitä:D
   Hassua!

 14. Härregyyd mikä matkakuume iski tätä lukiessa! Itse kävin Nykissä viimeksi 15-kesäisenä eli jokunen tovi on ehtinyt visiitistä vierähtää, krhm :D Vois olla pian uuden reissun paikka…. Erityiskiitos muuten ravintola-/kahvilasuosituksista, hyvältä näyttää ja kuulostaa!