stay just a little bit more

muoti
34 kommenttia

all they

how many summers

soldier

kuvat lindun ottamia!

 

Heipsun hei kamut! Vitsit mulle kuuluu hyvää – kesäksi on alkanut varmistua ihan mahtavia juttuja, sain eilen kolme taulua seinälle isän avustuksella (eihän me olla asuttukaan täällä kuin joku reilu 7kk…), kotona on supersiistiä ja ulkona paistaa aurinko, ah!

Asu on perjantailta, jolloin hiippailin keskustassa Lindan kanssa – meidän äidit väittävät, että me vain maleksimme keskustassa yläasteikäisinä, mutta silloin me ei todellakaan allekirjoitettu moista väitettä. Nyt saattaisin jo myöntää, että  ollaan me aikamoisia maleksijoita ja tiedetään tamperelaisten vaateliikkeiden tarjonta lähes läpikotaisin, hah – se taasen on seurausta maleksinnasta. Tuona perjantaina mulla oli melkoisen tyttömäinen fiilis ja se näkyy pukeutumisessakin. Takki on ihan superkiva kirpparilöytö, jonkun itsetekemä, sillä takissa ei ole mitään merkkejä tai pesulappuja. Takin selkäosassa on rusetti ja se istuu superhyvin! Huivikin on kirpparilta, laukku vintageliike Yesterdaysta ja herrainkengät Topshopista. Tuo asu löytyy myöskin Indiedaysin lookbookista ja sieltä näkee, miltä takki näyttää takaa. :- )

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Iiihana laukku!!! Ja kävin katsomassa sen takin takaata päin lookbookista, ihana! Rakastan kaikkea mistä löytyy rusetteja. :D

 2. sitä tulee harvoin ajateltua, miten kaunis kaupunki tre oikeasti on, aina kun ei vaan osaa ajatella niin, kun se on niin arkista. tämä stockan takana olevalta kävelykadulta otetuttu kuva on aivan ihana, tausta sopii kuin nenä päähän ;) ja onhan se tre sitten oikeasti kyllä tosi kiva kaupunki, ja kaunis sellainen, kunhan vain useammin jaksaisi katsella sitä kameran linssin läpi.. :)

  1. Nojoo, totta, onhan tämä:-) Toisaalta pidän enemmän esimerkiksi Turusta, jossa on säilytetty enemmän vanhoja rakennuksia – täällä jopa keskustaan on rakennettu rumiluksia! Mutta kyllä sitä kauneuttakin löytyy :-)

 3. Ihana takki! Toi väri on ihan paras. Mä oon niin ettiny kivaa trenssiä, mutta beige on liian tylsä ja sulautuisin siihen liikaa, ja musta tuntuu liian tummalta. Siltä väliltä ei sitten pahemmin trenssejä olekaan näkynyt. Hyvä löytö sulla siis =)

  1. Kiitos! Tiedän tuon ongelman! Minulla on sekä vaalea että musta trenssi, mutta mustaa käytän ainoastaan pitkien juhlamekkojen tai ylipäätään juhlamekkojen kanssa, se on arkeen liian asiallinen makuuni ja synkkäkin, kuten sanoit. Vaaleaan tosiaan sulautuu ja useat vaatteet saattaa näyttää pliisuilta sen kanssa, joten siinä mielessä tuo takki on oivan värinen – ei sekään kaiken kanssa mene, mutta onhan mulla sitten parkatakki ja nahkatakki, heh :D

 4. Haha miks sä näytät mun mielestä tossa tokassa kuvassa jotenki ihan Idols-Hennariikalta :-D

  1. jaa-a, en tiiä :D en ees tiennyt minkä näköinen hän oli, googlasin, mutten kyllä osaa yhtyä näkemykseesi :D

 5. Nouuu olen kateellinen tosta laukusta! Mummilla on ihan ton tyylinen ja oon jo pitkään vähän sen perään haikaillut, ehkä täytyy vakuuttaa mummille, että mun luona se sais paremman kodin :)
  Mäkin haluan maleksimaan keskustaan, mutta miks muka ikinä ei oo aikaa?? Yli puoli vuotta nyt asustanut treellä ja oon vieläkin ihan pihalla, missä mitäkin on. No, ehkä kesällä on enempi aikaa tutustua paremmin kaupunkiin :)

  1. varmastikin kesällä on aikaa!:-) eikä mekään oikeasti maleksittu, mutta kaipa kahden tunnin keskustassa pyöriminen voidaan maleksimiseksi laskea, heh:D
   mun isoäidillänikin on tuollainen, en tosin tiennyt sitä silloin, kun omani ostin. kun ylpeänä esittelin tuota äidille, hän totesi, että isoäitilläsi on tismalleen sama laukku!:—D

  1. Kiitos :-) Hahaa, en tiedä hämääkö kuvat vai mitä, mutta itse oon just ajatellu, että takki sopis paremmin, jos hiuksista lähtis tuo punaisuus veke :-D hih

 6. Oh tuo takki on kyllä hyvännäköinen! Todellinen löytö! Ja tuo laukku; ei tarvitse edes mainita, että se on täydellisen oloinen, koska sen näkee jo kuvasta!

  1. Kiitti!:-D Noi on molemmat ihan huippulöytöjä – semmoisia, että ei tule monella muulla vastaan!