Taidehallilla tapahtuu

lifestyle
17 kommenttia

Kävin pari viikkoa sitten äidin kanssa Helsingissä päiväreissulla, joka sisälsi muun muassa H&M:n showroomilla vierailua, Stockmannin yläkerran salaattibaarin testaamista, shoppailua, kahvittelua sekä Taidehallilla käymistä. Äiti halusi nähdä Claire Ahon Tyylin aika -näyttelyn ja minä olin innoissani päästessäni katsomaan Laura Laineen Ghosts -näyttelyä, josta luin ekaa kertaa Jennin blogista. Laineen työt ovat Taidehallin Studiolla enää neljän päivän ajan, joten jos mielitte niitä katsomaan, niin kipin kapin Taidehallille. Tyylin aika näyttely kestää elokuun puolelle, joten ei hätää sen suhteen. Pääsyliput maksavat 8e, opiskelijoilta 5,5e ja alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi – samalla lipulla näette sekä Laura Laineen että Claire Ahon työt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat: 1

Claire Ahon Tyylin Aika -näyttely oli 1950 – ja 60-luvun värejä ja muotia toistavana mielettömän inspiroiva. Jotenkin löysin näyttelystä paljon tätä päivää ja innostuin Ahon sommittelutyylistä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat: 1, 2


En voi kuin suositella! :-) Onko joku teistä jo käynyt vilkaisemassa nuo näyttelyt? Mitäs piditte?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. O ou, kaikki näkemättä, myös Designmuseon Marimekko-näyttely, joka on sekin viimeistä päivää auki tämän viikon sunnuntaina. Meneekin varmaan loppuviikko museoita kierrellessä. :)

  1. No niin, sulla on kiva kulttuuriviikonloppu sitten tiedossa! Suosittelen oikeasti tsekkaamaan Taidehallin, erityisesti tuo Tyylin Aika oli ihana näyttely :- )

 2. Ehdin pikaisesti käymään, ois kyllä saanut niin paljon enemmän irti kun ois ollut aikaa rauhassa kierrellä. Työt pilas :/ No, ehkä ehdin vielä uudestaan :)

  1. No joo, varmasti. Höh, onneksi ei oo kallis näyttely, niin voit käydä uusiks vaikka kun studioon vaihtuu työt :- )

 3. Mooi(: Mie kävin eilen, ja tykkäsin todella paljon. Itsekkin tykkäsin enemmän Laura Laineen töistä, ehkä hieman enemmän, mutta olihan se Claire Ahon Tyylin Aika näyttelykin kiva:)

  1. Aaa, minä tykkäsin kylläkin enemmän tuosta Claire Ahon näyttelystä. Mun makuuni Ghosts- näyttelyn työt oli tosi synkkiä, innostun enemmän noista iloisita kuvituksista :-) Clairen kuvat iskivät kovasti niiden sävyjen ja mutkattoman sommittelun takia :- )

 4. Olin itse äitini kanssa näyttelyiden avajaisissa ja tykkäsin kyllä molemmista hurjana! Ihania kuvia varsinkin tuossa Tyylin Aika näyttelyssä.

 5. kävin viime viikonloppuna katselemassa, ja Laura Laineen työt olivat ehdottomasti aivan upeita. Nuo synkeät kaunottaret vain iskevät todella lujaa :–)