YES/NO: fruit prints

muoti
62 kommenttia

FRUIT inspiration

kuvat: Stella McCartney: Andreea Angelescu  All Over Press & Prada: Style.com


On ollut hauskaa huomata, miten tuttujen ja turvallisten kukkakuosien sekaan ollaan saatu muitakin värikkäitä kuoseja – kenties Stella McCartneyn ja Pradan kevätmallistojen inspiroimina. Ainakin Ginassa ja Hennesissä olen jo törmännyt ananas- ja sitrushedelmäprintteihin, jotka näyttävät kyllä varsin tuoreilta juuri niiden kukkien keskellä.

fruits

kuvat: topshop, asos, gina tricot, urban outfitters


Minusta nuo söpöt, piirretyn näköiset hedelmäkuosit ovat kivoja, sen sijaan noille Stella McCartneyn valokuvamaisille hedelmille en lämpeä ainakaan vielä. Pradan banaanit sen sijaan näyttävät hivenen pelottavilta tummine ääriviivoineen! :- D Joku hedelmäkuosinen huivi tai hedelmänappikorvikset olis tosi jees, mutta en ehkä näkisi itseäni vielä esim. banaanipaidassa. Mites, iskeekö hedelmäkuosit teihin? Yes or No?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. hahaa, noista sukista mä voisin kyllä itsekin innostua! Mulla on joskus ollu carlingsista kirsikka- ja sitruuna-sukat, ai että ne oli mun lempparit!!!

  1. Hihii, niinpä!:-D Noi piirrosversiot on jotenkin söpömpiä, valokuvamaiset jotenkin liian pöytäliinoja?! Heheh. Musta hedelmäkori hiuksissa ois tosi jees!:D tai ehkä hedelmähiuspinneistä aloittaminen vois toimia paremmin… :- D

 1. Mun suu loksahti oikeesti auki (kirjaimellisesti) kun näin Ginan mainoksen jossa toi sitrushedelmämekko on… niin törkeä rip off että huh huh! Toihan on tyyliin IHAN SAMA kangas kuin Stellalla! Jeez.

  (Ei tässä siis mitään uutta ole, että halpaketjut kopioi designer-tyylejä, mutta muistutus vaan itselle miten räikeää tämä kopiointi on… Huh)

  1. No äläpä, olin itsekin hieman ihmeissäni, että eikö YHTÄÄN oo voitu ideaa muuttaa…. Nuo piirrosmaisemmat hedelmät iskenee siksikin enemmän, että ne ei näytä niin tökeröiltä kopioilta, vaikka niidenkin kohdalla on toki selvää, mistä inspis on saatu. Huh huh sanon minäkin!

 2. Ja kysymykseen että iskeekö, niin TODELLAKIN ISKEE. Vitsi kun löytäisin jonkun kivan hedelmäpaidan, niin alkaisin sitä käyttämään heti. Ja mitä valokuvamaisempi, sen parempi!

  1. Ahaa, sä olet hurja ja innostuit heti noista aidommista hedelmäkuoseista!:-D En oo kyllä noita vielä muilla nähnyt kuin Ginalla, noita valokuvamaisempia printtejä, ja tuota rip off -mekkoa tuskin haluat!:-D

   1. Voisin ostaa ton mekon ja tuunata siitä jotain…hmm.. Onkohan Ginassa jotain muuta tuotetta tolla kuosilla?

    1. En tiiä, en oo käynyt siellä hetkeen, enkä tuotakaan mekkoa nähnyt livenä :-) tiedän sen vain niiden mainosten kautta!

 3. Ihastuin täysin tohon mustikka- ja banaanihameeseen. Suurempina pinta-aloina kylläkin edelleen ei. Aikoinaan mulla on ollu hedelmä-bikinit. Että niin..

  Ja toki noi hedelmäkorvikset on aina ihania! Kynnelle vielä samanlaisia!

  1. mmm varmaan tarkoitat hametta jossa on sinisiä ananaksia!:–D ainakin hame löytyi pineapple-haulla! :-D H&M:ssä on nytkin muistaakseni hedelmäbiksuja.

 4. Oi kyllä!
  Lempikesävaatteeni on muutama vuosi sitten ostettu 1950-luvun mansikkaprinttimekko. Se että ne ovat nimenomaan mansikoita, eivätkä ainaisia kukkia on aina tehnyt vaatteesta erityisen. Minä tosin lämpeän enemmän Stellan pöytäliinahedelmille, nuo Topshopin ysäribanaanit ovat vähän liikaa. :)

  1. Voi vitsit, mansikkamekko kuulostaa ihanalta, huomattavasti kukkamekkoa persoonallisemmalta!:-) Ysäribanaanit eivät muhunkaan iske, mutta söpö ananashuivi ja -hame näyttävät minusta valokuvaprinttiä kivemmilta!

 5. Kyllä! Yllättävän kiva tuo ginan mekko… vaikka vähän siitä sellanen…mmm, no essu tulee mieleen :D Printti tosin on kiva!

 6. jou, vastasin sulle omaan kommenttilootaan, mut tuun tänneki ny sanoo että:

  tummansinistä high kaita löytyy hämmenkadun cartsusta hintaan 99 euroo, eli vielä siihe vanhaan (ennen ku puuvillan hinnan nousu nosti nudiet 149 egen arvoisiksi) kokoja löytyy 24–> kun viimeks tsekkasin. EI kulutuksii.
  kun ens kerralla tulee farkkukysymyksii ni tiedät kenen puoleen kääntyy ;D

  1. SIIS mitä, are you sure!?!? :D miks mä en oo koskaan nähny siellä tummansinisiä high kaita, joskus etin myyjänki kanssa ja katottiin tilauslistoista koska ois tulossa jnejne mutta hitsi, kai mun tarvii uskoa sua ja kirmata sinne! IIIIKS ja 24:set tosiaan tarvisin!

 7. Näähän on tosi kauniita ja ihania vaatteita kuvina, mutta sitten mun päällä… Taidan jättää väliin :D paitsi tosta banaanipaidasta tulee kyllä mieleen Kanarian matkat ja keski-ikäiset suomalaiset miehet…

  1. Hihi, vai niin!:-D Ehkä sinäkin vielä sytyt noille sitä mukaa, mitä enemmän niitä alkaa näkyä muiden päällä?

   Hahaa, totta!!

 8. Oon kyllä ihan samaa mieltä, että piirretynnäköiset on kivompia. Voisin hyvinkin nähdä itseni banaani tai sitruunatopissa tms. Mutta joo noi valokuvamaiset hmm.. muistuttaa lapsuudenkodin vahapöytäliinoja?

  1. no niitä juuri! meillä ei tainnut koskaan olla hedelmäkuosista, mutta jokin köynnös tai semmoinen :-D hohoo

 9. voii miten söpöt on nuo korvikset ja banaanihamonen! :) Minuunkin iskee enemmän tuollaiset piirretyt kuosit, kuin näköis appelsiinit sun muut! :D

 10. Oi minusta nämä hedelmäprintit ovat ihan äärimmäisen söpöjä! Pradan banaanikuosi on kyllä ehkä vähän liian raju, mutta toi asosin banaanihame on ihan syötävän söpö ja kyllä sellanen kelpais. ; _ ; <3

  1. Hihii, se on kyllä kivempi kuin Pradan :-D itse innostun eniten tuosta huivista ja asoksen hameesta ehkäpä!

 11. Toi Ginan mekko ainakin on aivan kamala, mutta noi korvikset nyt on aika söpöt! siis jos noi on korvakorut tossa oikealla puolella :D En ehkä kyllä niin lämpeä tälle koko jutulle..

  1. Hahaa, ei kaikki voikaan lämmetä:—D En mäkään tosta ginan mekosta tykkää, tulee pöytäliinat mieleen!

 12. En voi sille mitään, mutta mulle tulee tuosta Ginan mekosta ihan mieleen sellaiset pöytävahakankaat, joita on mummolassa! Oon meinaan nähny ihan melkeen identtisen hedelmäkankaan, sitten oli myös vastaava vihanneksen kuvilla. :-D Heheh.

  Tollaset nappikorvikset kyllä kelpaisivat mullekkin, tosi söpöt!

  1. I know what you mean!!:-D Ei hirveen kiva assosiaatio. Noi nappikorvikset on suloiset kyllä :- )

 13. Mä näin myös KappAhlissa ja Vero Modassa ,luultavimmin Stellasta ,inspiroituneita sitruunaisia hedelmäkuoseja. Mä kyllä tykkään, sillä mun mielestä toi valokuvamainen kuosi on raikkaan näköinen. :) Siinä KappAhlin hedelmäkuosipaidassa oli vielä olkapäät sillä lailla avonaiset elikkä mun mielestä oikeen kiva kesäpaita, taidanpa käydä kotiuttamassa yhden sellasen itelleni. :D

  1. No raikas se kyllä on! :-) En tiedä onko se tuo asettelu vai mikä, joka tuo minulle niitä pöytäliina-viboja :D
   Enpä ookaan kummassakaan noista kaupoista käynyt aikoihin, mutta siis tosiaan näköjään ihan laajasti noteerattu nuo mallistot inspiraation lähteenä.

 14. mä kävin just vähän aikaa sitten pull&bearissa ja siellä myytiin tosi söpöjä bikinejä semmosella piirretyllä sitruunakuosilla. siinä yhteydessä kyllä toi hedelmäkuosi toimi! harmi kun ei tullut edes kokeiltua niitä vaikka kovasti niitä katselin :-)

  1. voi vitsit,kuulostaa söpöiltä!:-D höh, harmi ettet kokeillut, tommoiset alkaa myöhemmin vaivata : D

 15. Ei iske hedelmät sen paremmin ku kukkakuositkaan. Ihan ku ois vedetty rumat verhot tai pöytäliina päälle. Hedelmäkorvikset kyllä kelpaa! :D

 16. Aivan ehdottomasti iskee! Hennesissä jo ihastelin ylisöpöjä piirrosbanaaneja. Niin kesä! Ja asiasta puheen ollen, minusta on ihan positiivista että halpaketjut iskee kyntensä parempiensa ideoihin, ei muuten ois kellään varaa yhtään mihinkään hullutukseen ja katukuvakin ois kenties kuivempi. Noista valokuvatyyppisistä hetelmistä tulee itelle liikaa mieleen lapsuuden kesäasut ja uikkarit..:D ysäri on parasta.

  1. Ahaa, en olekaan tainnut vielä nähdä h&m:n banskuja! ananasbikineitä ainoastaan. :- D

   on on, on minustakin, sehän on olennainen osa muodin kiertokulkua, mutta kyllä tuommoiset suorat ja törkeät kopiot vähän tylsistyttää – kun asioita voisi tehdä niin monilla eri tavoin!:-) suora kopiointi on tylsää, jotain omaa sekaan niin hyvä tulee.

 17. Sanoisin muille ei, mutta ton banaanihameen kelpuuttaisin kyllä kaappiini heti! :) Se oli hauska, muut liian… tollasia. no toi ginan mekko oli yllättävän raikas.

  1. Hahaa, liian söpöjä, tai lapsellisia mahdollisesti?:—D ginan mekko on ihan raikas joo, mutta silti siitä tulee mieleen mökki ja vahapöytäliinat! :- D

  1. JEE!:-)

   haha, etsin kuule monet kommenttilootat läpi kun muistan että oon tuolloin vastannut jonnekin jo samaan kysymykseen, mutten löytänyt enää vastaustani! Nooooh, googlailin sitten pikkuisen ja väri on tämä:

   834! se ihan oranssein purkki :- )

    1. joo, tuo sen pitäis olla :-) en oo ihan varma oliks siinä toi muikkeli kuvassa vai joku toinen, kun ne välillä vaihtelee, mutta otat sen paketin joka on kaikista oranssein ja alkaa kasilla se numero!:D

 18. hahahahah vähän noi on hauskoja! loistavia hellepäivään tai sitten piristämään (ohikulkijoita) sadepäivää! en kyl tiiä olisko itselläni pokkaa kun näytän muutenkin noin 5 vuotta ikäistäni nuoremmalta eikä hedelmäkuosit ehkä aikuista mua… :P

 19. Kaikki näyttää söpöiltä, mutta vielä en omista muita kuin hedelmäkoruja. Ehkä sellanen täydellinen hedelmäpaita vielä joskus tulee vastaan.

 20. Mun makuuni noi ns. aidot hedelmäprintit on vähän liian omituisia mut piirretyt on kyllä aika söpöjä! Eilen sovitinkin yhtä Zaran mansikkahametta, mut kun en oikein tiennyt oliko se niin kiva jätin se sitte ostamatta :-) Ehkä sekin kuitenki löytää vielä tiensä mun vaatekaappiin.

 21. Mä jotenkin aina kammoan tommosia kuoseja kuin vaikka tossa GT:n mekossa on, mutta tossa se on tosi hauska. Lähinnä jos vaikka verhoissa ois tommonen, se olis ihan kamala :D.