kiipeilemässä

lifestyle, muoti
17 kommenttia

blackandblue

4630940081_7121f902b6_o

me4

4630939659_7f43593a39_o

4630939849_6169c67ab1_oexcuse

4630938401_c7c880cf77_o

Toukokuun viimeisen (?!?!) päivän kunniaksi lempparikuvia vuoden takaa – nämä kuvat Lindasta vastaisivat osittain niihin ”paras ottamasi kuva” -toiveisiin, sillä nämä ovat yhtiä suosikkikuviani. Linda on erityisen hankala kuvattava siksi, että hänellä on niin nopeasti vaihtuvia ilmeitä, että hyviä ilmeitä on hankala saada talletettua! :–D Näistä kuvista tykkään ja Lindakin lienee tyytyväinen ilmeisiinsä, hehee. Kohta valun ulos, sinne on luvattu +22, joten aion ottaa tuosta ilmasta kaiken irti, ottakaa tekin! Suomen kesä on niin arvaamaton, että hellepäivistä tulee nauttia täysillä.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Moikka! Ihana tuo huivi! Kauniin kesäisiä kuvia :)

  Aloin jonkin aikaa sitten lukemaan sun blogia ja päätin nyt kommentoida :) Ajattelin myös kysyä vaikka tämä voi kuulostaa hullunkuriselta. Haluaisitko lähteä mun kanssa äkkilähdöllä espanjaan pariksi viikkoa heinä- elokuussa? Vaikkei tunneta, mutta matkalla sitä tutustuttais. Mielestäni ei ole yhtä ainoaa tapaa tutustua ihmisiin. Olen kysynyt matkalle kavereitani ja puoli tuttuja, mutta kaikille tuntuu olevan työkiireitä ja kesä buukattu täyteen menoa tms. Joten olen vailla matkaseuraa, kun en haluaisi yksin lähteä matkaan. Asun itä-suomessa ja hinku päästä lomalle ulkomaille olis hurja :)

  Olis kiva jos pääsisit tai edes harkitsisit asiaa! :)

  .. Ainiin meinas unohtua olen siis 18-vuotias tyttö. Laita mulle vaikka sähköpostia jos kiinnostaa [email protected]!

  Hyvää kesän alkua sinnekin päin Suomea :)
  – Carita

  1. Hahaa, voi miten hassu ehdotus! Olet varsin ennakkoluuloton ja mitä ilmeisimmin myös varsin spontaani :-)

   Olen koko kesän töissä, joten äkkilähdöt eivät kyllä onnistu töidenkään puolesta – en silti uskaltaisi lähteä ihan ventovieraan kanssa reissuun, kun muutenkin matkaseuralaisten valikointi on tarkkaa, jotta kaikki osapuolet varmasti viihtyvät reissussa :–) toivottavasti löydät jostain jonkun kaverin, tai sitten olet rohkea ja lähdet itseksesi reissuun!:-) mukavaa kesää sullekin!

 2. Moi :)

  Okei no ei se mitään. Enköhän minä jonkun saa vielä matkaseuraks. Mutta kiitos joka tapauksessa :)

  – Carita

 3. Pylly. EI mutta kivoja kuveja :> Joo ulkona on tosi kuuma, mutta en silti rusketu!!! Piru vie

 4. Hahha, toi kuva jossa toi Linda pyllistää:DDRepesin siinä kohtaaa:D

 5. olin jo tulossa ekan lindan kuvan kohdalla sanomaan, että wanhoja kuvia teitillä. tuli semmonen fiilis, että oon nähnyt ton perseen tossa asennossa aiemminkin.

 6. VOI VITTU MIKÄ PERSE!!! MÄ HALUAN TYÖNTÄÄ TONNE NAAMANI JA HEILUTTAA SITÄ EDESTAKAISIN!

  :–D