YES/NO: cropped shirts?

muoti
47 kommenttia

sadepäivinä from ida365 on Vimeo.

Video on varmaan yli kuukauden vanha, mutta tismalleen samalla kaavalla olen pukeutunut viime päivinä. Korkeavyötäröiset farkut ovat Nudien High Kait, lyhyt neule Carlingsista, söpö huivi Marimekon ja olkalaukku äidin vanha. Olen kovin ihastunut lyhkäsiin neuleisiin, ne sopivat hyvin korkeavyötäröisten farkkujen kaveriksi, mutta myös hameiden pariksi. :- ) Pitääkin koettaa muistaa tallettaa sellainenkin asu, jossa mulla on lyhyen neuleen kanssa hame! Mitäs te tuumitte lyhyistä paidoista, neuleista ja topeista – kyllä vai ei?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Erittäin kivoja! Mun mielestä sellaset paljastavat ja kireät paidat on aika out. Poikaystävä kyllä tykkäis jos itsekin joskus pitäisin muitakin ku lököpaitoja ja kireitä alaosia :D

 2. Kivoja!:) Itse en vain oikein osaa käyttää niitä! Jos ei ole tarpeeksi korkeavyötäröinen alaosa niin tuntuu, että iho vilkkuu paidan alta koko ajan :D Ja inhoan laittaa monta yläosaa päällekäkin!

 3. Kyllä! Yes! Ja! Oui! tommoset paidat tulee olemaan tämän kesän hitti, ainakin ittelläni!

 4. ihania mun mielestä, varsinkin just korkeavyötäröisiin alaosiin yhdisteltynä ja miksei napakin saa vilkkua jos kesäkunto on kohdillaan ja pokka riittää 8)

 5. Cropped on mielestäni päivän sana. :) Vaivihkaa vaatekaapin tunikat ja pitkät lörttöpaidat on vaihtunut lyhkäisiin malleihin ja samalla matalalantioiset housut korkeavyötäröisiin. Ja se on vain kivaa!

  1. voiii toi kuulostaa niiiin hyvältä!!!!! Miksi oi miksi en ole vieläkään löytänyt tarpeeksi kapeaa maksihametta?!?!? pitääkö opetella ompelemaan itse:-(

 6. Lyhyet paita-asiat on erittäin jees! Olisinpa vaan itekin sen mallinen, että voisin käyttää niitä. Olen jotenkin liian ”järeä”, ja näytän usein aikalailla pötkälepainijalta niiden kanssa.. :D Sulle ne sopii tosi hyvin. :]

  1. Höpöhöpö, nyt en usko laisinkaan! Saat pitkän silhuetin juurikin pitkän/pidemmän hameen kanssa. Tai semmoisen vaatteen, joka luo kapean vyötärön lyhyen paidankin kanssa!:-) Varmasti sullakin näyttää kivalta kun oikein yhdistelee, älä huoli!

 7. Ehdottomasti kyllä !! Lyhyet paidat on tänä keväänä/kesänä vallottanut mun sydämen täysin♥ Kesän jälkeen ei mun vaatekaapissa muunlaisia paitoja varmaan löydäkkään ;p

  ps.Sun blogis on ihana ja samoin kaikki asut :-))

 8. ennen olin että ei mutta nyt oon että joo kun ostin itsekkin sellasen kivan neuleen monkista! alan hiljalleen lämpenemään..

 9. minä tykkään lyhyistä paidoista, ja myös sellasista lyhyistä paidoista, jotka kuitenkin peittävät vatsan :-) sopii tosi hyvin korkeevyötäröhousujen kanssa, ai että! Ja sun hiustes väri on mahtava, värjättiinkö parturissa vai jollain ihan kaupasta saadulta hiusväriltä? Jos jälkimmäinen, niin mikä merkki oli kyseessä? :):)

   1. Haha!:D Ihan hyvin sä siellä palvelit. Hällä välii mikä kampaus sulla on ku sulla on aina kivat vaatteet ni ne korvaa kaiken! Paitsi työasu.. no kai sekin menettelee haha:D

    1. Hahaha, joooo, ei ne työvaatteet oo ihan ominta mua ja muutenkin ne on vähän väärällä tapaa oversized ;-D

 10. Todella ihana asu. Laukusta tuli vähän mieleen eräs oma laukkuni, joka on tosin paljon pienempi ja musta :D. Kuitenkin ehkä vähän saman mallinen. Harmi ettei ole tullut käytettyä, vaikka se on tosi ihana. Löysin viime kesänä sen halvalla kirpparilta, ei tosin tullut ostettua sitä pelkästään sen takia. Pitäis opetella käyttämään sitä, kun se on musta jotenkin ryhdikäs tai jotain, toisin kuin mun muut laukut.

 11. yes, ehdottomasti! kadun syvästi kun en ostanut zarasta söpöä lyhkäistä kissaprinttipaitaa, olisi pitänyt!

  p.s. värjäätkö hiuksesi kampaajalla vai markettiväreillä? oon yrittänyt löytää samansävyistä väriä kuin sulla näyttää päässä olevan, mutta useimmat vetää auttamatta ihan liian tummaksi! kampaajalla oikea sävy tietysti löytyy, mutta siitä saa myös maksaa niin hirveästi että.

 12. Yes yes! Mutta leveät ja lyhyet paidat ovat aika vaativia, varsinkin jos ei ole kapealanteinen tai -uumainen. Omistan yhden cropped topin, mutten ole toistaiseksi käyttänyt sitä kertaakaan, kun se on niin epäimarteleva. Höh. Mutta esimerkiksi sulle passaa hurjan nätisti!