Versace for H&M

muoti
12 kommenttia

VersaceforHM_2

H&M:n tämän syksyn designeryhteistyömallisto toteutetaan Versacen kanssa, uuu, enpä olisi arvannut! Mallisto tulee myyntiin 17. marraskuuta ja sen kerrotaan olevan täynnä nahkaa, niittejä, printtejä ja värejä. Jään mielenkiinnolla odottamaan, miltä mallisto kokonaisuudessaan näyttää – ensimmäisten kuvien perusteella mallistosta tulee aika äveriään näköinen. En tiedä onko mikään noista mua varten, mutta yhteistyömallistot kiinnostavat aina. Miltäs vaikuttaa? :-)

VersaceforHM_3

VersaceforHM_4

kuvat: H&M Press Release

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. itse asiassa muutama päivä sitten mietinkin, että mitähän tällä kertaa H&M:lle putkahtaa yhteistyöjutuksi, ja tadaa nythän se selvisi :-D en oo tainnu innostua ihan kauheesti vielä mistään mallistosta, mutta ainahan niitä juttuja odottaa innolla :)

    1. Mä en edes tajunnut että kohta varmaan julkistetaan tämä yhteistyö:-D tuli yllärinä siis!

  2. toi vika näyttää just sellaselta mikä menee hyvin kaupaks (en sano tätä nyt ehkä kauhean positiivisessa mielessä, mut kyl kelpais minullekin). oisin ehkä salaa toivonu donna karan tai marant yhteistyömallistoa :–D

    1. Tiedän mitä meinaat:-D Näköjään tosiaan linjaus on menossa suuremmaks ja suuremmaks vaan noiden suunnittelijoiden suhteen!:- D

  3. joka kerta kalliimpi ja kalliimpi yhteistyömerkki. kaukana ovat ne ajat, kun kamppisvaatteet olivat normi henkkamaukka-hinnoissa, esin victor&rolf. onneks en tykkää versacesta :-D

  4. Hm on syvältä ja näin on nyt pilattu myös versace kiitos hm yhteistyön. Noissa hm versace vaatteissa ei ole mittän muuta yhteistä oikean versacen kanssa kuin se lappu siellä vaatteen sisällä ja sekään ei ole sama sillä hm versacessa lukee hm+versace. Hm on kamala! Se joka myy huonoa laatua ja huijaa tälläisillä yhteistyö jutuilla ei ole tyhmä vaan se joka ostaa sellasta kuraa.

  5. Hei nyt on pakko kysyä että miksi viime postauksessa ei ollut musiikkia esim Crystalcastles