kesässä parasta on…

lifestyle, muoti, ruoka
25 kommenttia

yuuuuuum

… laittaa oman yrttitarhan basilikaa pizzan päälle

jopo

… huristella jopolla ympäri kyliä. Jopon vakiovarusteena tuli kestohymy, pyöräily ei ole koskaan ollut yhtä kivaa!

puhalluskukkia

… kantaa kameraa mukana kaikkialla

jutta

… kuvailla kamuja kesäiltoina

kukkia

… nauttia valoisista illoista

kesämekko

… pukeutua kevyesti, mutta tyttömäisesti

leopard ballet flats

… tepastella paljain säärin ballerinoissa. Missä ne kesäsäät nyt on, häh!? Onneksi juhannuksesta on tulossa niin mahtava, ettei tämmöinen harmauskaan jaksa paljoa harmittaa – minä suuntaan jeesriverille kuten suuntasin neljä vuotta sittenkin. Tänä juhannuksena ei kokoonnu ainoastaan musta veljeskunta kuten silloin, nyt paikalle tulee lähes kaikki parhaat tyypit! Ah, neljän päivän miniloma edessä, ihanaa rentoutua hyvässä seurassa.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. sikahienot ballerinat noi vikat! ja muutenki ihania kuvia oi:) nii missä ihmeessä ne kesäsäät on!!!

 2. voi mäkin niin mielellään kotiuttaisin ton valkosen hennesin rusettimekon mut se ei istu päälle ei sitten millään, harmittaa!:( onnekas sinä kenen päällä kaikki näyttää ihanalle!

  1. Höhlä! Se oli kyllä pikkuisen hassun mallinen, vähän lörppö vyötäröltä,mutta vyöllä senkin saa istumaan. :-)

 3. hei mikä kamera sulla muuten on! ehkä se lukee täällä jossain ja oot varmaan monta kertaa vastannu tähän mut sulla on niin hienoi kuvii! muokkaatko niitä paljon? tosi kiva blogi tää!:)

  1. canon eos 400d ja objektiivina nyt 50mm f1.8. :-) Kyllä kuvia tulee joo muokkailtua pikkuisen aina sävyjen sun muiden suhteen.

 4. uujee tipsu ei jaksa odottaa !!! varsinkaan ruokaa omnomnom

 5. hymähdin ton jopon ja hauskaa-pyöräillä -kohdalla. juu on tosi kivaa, kun menee keskustaa. takaisinpäin puoli tuntia fillarin taluttamista pispalan mäkee ylös hirvee soija päällä, mä ostin eilen bussikortin!! :D

  1. :——D mullakin on keskustaan alamäkee ja kotiin ylämäkee, muttei tosiaan mitään pispalaan verrattavaa nousua :D on se silti vähän rankkaa välillä…..

 6. Hei! Vähän random kysymys, mutta en löytänyt postausta jossa olisi siihen vastaus niin kysyn nyt tässä, toivottavasti voit auttaa! Mitä sävyä käytät hiuksissasi kun värjäät niitä? Tykkään sun väristä tosi paljon ja olen miettinyt L’oreal casting creme glossin 645 sävyä, käytän nyt 535 joka ei ole tarpeeksi punainen.. Suuret kiitokset avusta!!

  1. moikka!:-) oon värjännyt loreal casting creme glossilla sävyllä 734 ja 643 – viimeisimpänä kuitenkin sillä kaikista oransseimmalla 834 -se on vaalein ja kirkkain, ainakin mun hiuksissa.

 7. Kyllä ne helteet taas tulee takaisin :) Nyt ainakin kun katsoo pihalle niin alkaa näyttämään jo aika hyvältä! Sun listalta puuttuu kaikki ihanat kesäherkut ja juomat!!! :D

  1. ¨No nii-in, en ole muistanut kantaa kameraa mukana silloin kun olen herkutellut, eli kotikotona!:–D